Θεσ/νίκη: Έκλεισε για έναν χρόνο τμήμα της Βενιζέλου – Σε εξέλιξη έργα (VIDEO)

Θεσ/νίκη: Έκλεισε για έναν χρόνο τμήμα της Βενιζέλου – Σε εξέλιξη έργα (VIDEO)

Σε εξέλιξη βρίσκονται από νωρίς το πρωί τα έργα για την κατασκευή της εισόδου του σταθμού του μετρό στη Θεσσαλονίκη, με τις κυκλοφορίακες ρυθμίσεις που θα διαρκέσουν για ένα έτος να έχουν τεθεί σε ισχύ.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες του GRTimes.gr, οι οδηγοί πλέον δε μπορούν να διασχίσουν το βόρειο τμήμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Εγνατία έως το ύψος της συμβολής με την οδό Χρήστου Βαμβακά, καθώς η κυκλοφορία έχει διακοπεί και αποκαθίσταται μέσω της οδού Αντιγονιδών, ενώ εναλλακτικά ως παρακάμψεις λειτουργούν οι οδοί Χαλκέων και Συγγρού.

Την ίδια ώρα, η κίνηση των οχημάτων στο ύψος του σταθμού Βενιζέλου με κατεύθυνση προς ανατολικά συνεχίζει να γίνεται από μια λωρίδα κυκλοφορίας για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Τροχαίας η ισχύς των παραπάνω ρυθμίσεων είναι 12 μήνες, ενώ η Αττικό Μετρό υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίσπευση των εργασιών ώστε η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου να αποδοθεί σε κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση είναι αυξημένη στα σημεία όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες, χωρίς, ωστόσο, να έχει υπάρξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή μεγάλες καθυστερήσεις μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top