Θεσσαλονίκη: Επικίνδυνη τρύπα στην οδό 28ης Οκτωβρίου (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Επικίνδυνη τρύπα στην οδό 28ης Οκτωβρίου (ΦΩΤΟ)

Τρύπα στο οδόστρωμα, δίπλα ακριβώς από το πεζοδρόμιο άνοιξε στην οδό 28ης Οκτωβρίου εδώ και πολλές μέρες σύμφωνα με κατοίκους.

Για την ύπαρξη επικίνδυνης τρύπας στο οδόστρωμα, δίπλα ακριβώς από το πεζοδρόμιο, κάνουν λόγο κάτοικοι της οδού 28ης Οκτωβρίου 81, στο ύψος της οδού Θηναίας.

Όπως ανέφερε αναγνώστης του GRTimes που έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες, στην προσπάθεια του να παρκάρει το αυτοκίνητο του, παραλίγο να πέσει η μια ρόδα του αυτοκινήτου μέσα στην τρύπα, την οποία δεν είχε δει και να υποστεί ζημιά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όπως λένε όμως κάτοικοι της οδού, είναι πως υπάρχει μεγαλύτερη επικινδυνότητα για τους πεζούς, καθώς αν κάποιος δεν δει την τρύπα και πατήσει σε αυτήν, κινδυνεύει ακόμα και να σπάσει κάποιο πόδι.

Σύμφωνα με άλλον κάτοικο, η τρύπα είναι ανοιχτή εδώ και περίπου 20 μέρες, χωρίς να είναι γνωστό εάν έχει ενημερώσει από τότε κάποιος την αρμόδια υπηρεσία του δήμου για την αποκατάσταση της ζημιάς στο οδόστρωμα, η οποία ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερη από όσο φαίνεται.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top