Θεσσαλονίκη: Για πρώτη φορά νυχτερινή ασφαλτόστρωση στην Περιφερειακή-«Να μην ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί» 

Θεσσαλονίκη: Για πρώτη φορά νυχτερινή ασφαλτόστρωση στην Περιφερειακή-«Να μην ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί» 

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα των οδηγών έδωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τον προγραμματισμό ολονύχτιων εργασιών ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό, ώστε να αποφευχθεί το αναμενόμενο μποτιλιάρισμα.

Όπως αναφέρει στο GRTimes ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Πάρις Μπίλλιας «αποφασίσαμε για πρώτη φορά από κοινού με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης να πραγματοποιηθούν νυχτερινές ώρες, όπου το κυκλοφοριακό φορτίο λιγότερα επιβαρυμένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί».

Τα νυχτερινά έργα ασφαλτόστρωσης ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου και θα κρατήσουν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 14 Απριλίου.

Παρακάτω η ανακοίνωση της Τροχαίας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα (11/04/2022) έως και την Πέμπτη (14/04/2022) κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 έκαστης ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως το ύψος της συμβολής της με τον Κλάδο Εισόδου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, στο ρεύμα πορείας προς νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω έγκαιρης και κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Ολονύχτιες εργασίες ασφαλτόστρωσης – Κλειστή η Περιφερειακή Οδός από σήμερα

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top