Θεσσαλονίκη: Καρναβαλική παρέλαση όπως …διαδήλωση μετά από μπλόκο της Τροχαίας (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Καρναβαλική παρέλαση όπως …διαδήλωση μετά από μπλόκο της Τροχαίας (VIDEO)

Με μορφή διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί τελικά η καρναβαλική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, λόγω μπλόκου της Τροχαίας, ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η κυκλοφορία στους δρόμους.

Όπως ενημέρωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διοργανώτρια της εκδήλωσης Θένια Δρακοπούλου, η καρναβαλική παρέλαση, η οποία είχε προγραμματιστεί στις 10 Μαρτίου, κινδύνεψε να τιναχτεί στον αέρα, καθώς η Τροχαία δεν έδινε έγκριση, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το ήδη φορτωμένο κυκλοφοριακά κέντρο της πόλης.

Μάλιστα, όπως εξηγεί η ίδια, οι επιφυλάξεις της Τροχαίας και του δήμου Θεσσαλονίκης είναι δικαιολογημένες, καθώς ενδέχεται να προκύψει ποινική ευθύνη, κυρίως με θέματα ασφαλείας των πολιτών, από την ελλιπή οργάνωση.

Η κα. Δρακοπούλου μάλιστα προτείνει να πραγματοποιηθεί καρναβαλική παρέλαση με τη μορφή διαδήλωσης-διαμαρτυρίας, ώστε να είναι όλοι καλυμμένοι, καθώς από τη νομοθεσία δεν μπορεί να απαγορευτεί.

«Θα είναι καρναβαλική παρέλαση Θεσσαλονίκης-διαμαρτυρία» διευκρινίζει η ίδια και ζητά από τους συμμετέχοντες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών για την ασφάλεια τους, με στόχο όπως λέει να καθιερωθεί η εκδήλωση στην πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Καρναβάλι… Θεσσαλονίκης: Έρχεται παρέλαση στην Τσιμισκή με βασίλισσα και συνοδό-έκπληξη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top