Θεσσαλονίκη: Κλείνει από Δευτέρα μία λωρίδα κυκλοφορίας στην Εγνατία για 10 μέρες-Σε ποιο σημείο

Θεσσαλονίκη: Κλείνει από Δευτέρα μία λωρίδα κυκλοφορίας στην Εγνατία για 10 μέρες-Σε ποιο σημείο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από Δευτέρα (4/3) και για διάρκεια 10 ημερών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία στην οδό Εγνατία – από την Δραγούμη μέχρι την Βενιζέλου- στο ρεύμα προς ανατολικά θα διακοπεί από τη δεξιά λωρίδα.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι «από την Δευτέρα (04/03/2024) και για διάστημα δέκα (10) ημερών, θα εφαρμοστούν Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην οδό Εγνατία, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου, στο Ανατολικό ρεύμα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα:

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας ελάχιστου πλάτους πέντε (05) μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, θα διεξάγεται κανονικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κασσελάκης: Στις ευρωεκλογές θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17%

Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 58χρονο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top