Θεσσαλονίκη: Κλειστή η οδός Βενιζέλου; Αλαλούμ με τις ταμπέλες στο κέντρο

Θεσσαλονίκη: Κλειστή η οδός Βενιζέλου; Αλαλούμ με τις ταμπέλες στο κέντρο

Ρεπορτάζ: Κώστας Κεχαγιάς

Μπορεί τμήμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να έχει ανοίξει για τη διέλευση των οχημάτων από τα μέσα του Δεκέμβρη, αλλά δύο μήνες αργότερα, τρεις ταμπέλες προσπαθούν ακόμη να… αποτρέψουν τους οδηγούς από το να την «ανηφορίσουν».

Ειδικότερα, στις 14/12, η Τροχαία «έδωσε» στην κυκλοφορία την οδό Βενιζέλου από το ύψος της Ερμού, έως και την Εγνατία. Πάνω από το ύψος της Εγνατίας, ωστόσο, η οδός Βενιζέλου παραμένει κλειστή λόγω των εργασιών που συνεχίζονται για την κατασκευή σταθμού του Μετρό.

Στην οδό Ερμού, όμως, υπάρχουν ακόμη τοποθετημένες οι ταμπέλες, οι οποίες επιμένουν ότι το συγκεκριμένο κομμάτι παραμένει… κλειστό, με τους οδηγούς που αντικρύζουν τα συγκεκριμένα μηνύματα, να βρίσκονται σε σύγχυση, καθώς παρακολουθούν τα διερχόμενα οχήματα να διασχίζουν κανονικά την οδό.

Κι αν οι ταμπέλες αυτές παραμένουν στο σημείο σκοπεύοντας να προειδοποιήσουν τους οδηγούς που θέλουν να διασχίσουν τη συγκεκριμένη οδό και πέρα από την Εγνατία, τότε σίγουρα λένε τη… μισή αλήθεια, καθώς δε διευκρινίζεται το σημείο το οποίο παραμένει ακόμη κλειστό.

Την ίδια ώρα, στην οδό Ίωνος Δραγούμη, παράλληλη οδό της Ελ. Βενιζέλου, υπάρχει ταμπέλα η οποία επίσης προειδοποιεί πως η οδός Ελ. Βενιζέλου είναι ακόμη «κλειστή». Το… μπάχαλο με τις ταμπέλες εξακολουθεί να παραμένει, δύο μήνες μετά το άνοιγμα της πολυαναφερόμενης οδού και την «απελευθέρωσή» της από τις λαμαρίνες των έργων του Μετρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Η Βενιζέλου άνοιξε, αλλά μία ταμπέλα την εμφανίζει ακόμη… κλειστή (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Σε κυκλοφορία η οδός Βενιζέλου έπειτα από έναν χρόνο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top