Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο- Κλείνει μια λωρίδα στην Εγνατία

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο- Κλείνει μια λωρίδα στην Εγνατία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα 26/7 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 16:00 μέχρι τις 22:00 λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι:

«Τη Δευτέρα 26/7  θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Εγνατίας, στην περιοχή του σταθμού ¨Βενιζέλου¨ από τις 16:00 έως τις 22:00, από την ¨ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.¨. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ι. Δραγούμη έως το ύψος του οικοδομικού αριθμού 66.

2. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα διεξάγεται από την ελεύθερη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας (μία λωρίδα κυκλοφορίας ελεύθερη προς τα ανατολικά).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ