Θεσσαλονίκη: Με τις βαλίτσες στο χέρι στην ουρά για rapid test (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Με τις βαλίτσες στο χέρι στην ουρά για rapid test (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη είναι η προσέλευση και σήμερα το πρωί από δεκάδες πολίτες στη Θεσσαλονίκη που σπεύδουν στα σημεία που βρίσκονται εγκατεστημένες οι μονάδες του ΕΟΔΥ προκειμένου να κάνουν δωρεάν rapid test και να μπορέσουν να ταξιδέψουν.

Ενδεικτικό είναι, όπως φαίνεται στις εικόνες του GRTimes.gr, ότι πολλοί είναι αυτοί που από νωρίς το πρωί βρίσκονται στην νότια πύλη της ΔΕΘ περιμένοντας στην ουρά την σειρά τους για να υποβληθούν σε έλεγχο. Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών είναι με την βαλίτσα και τα πράγματα για τις διακοπές τους στο χέρι.

Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και σήμερα, ο κόσμος που περιμένει στην ουρά είναι κυρίως νεαρής ηλικίας και πολλοί γονείς με τα παιδιά τους, με τους περισσότερους να πρόκειται να ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες από τη Θεσσαλονίκη σε κάποιο νησί και ως εκ τούτου απαιτείται είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test. Μετά από λίγες ώρες οι πολίτες που έχουν αρνητικό αποτέλεσμα λαμβάνουν μήνυμα από τον ΕΟΔΥ και μπορούν να κατεβάσουν τη βεβαίωση από το gov.gr.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ