Θεσσαλονίκη: Με το καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» στις παραλίες του Θερμαϊκού

Θεσσαλονίκη: Με το καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» στις παραλίες του Θερμαϊκού

Μπορεί ο καιρός να παρουσιάζει αστάθεια, οι υψηλές ωστόσο θερμοκρασίες και το Σαββατοκύριακο μαζί με τη Δευτέρα 21 Ιουνίου – του Αγίου Πνεύματος- σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε θαλάσσιες διαδρομές στα παραλιακά θέρετρα του δήμου Θερμαϊκού.

Για άλλη μια χρονιά – όγδοη συνεχόμενη, το παραδοσιακό καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» σηκώνει άγκυρες και καθημερινά σαλπάρει στα νερά του Θερμαϊκού με προορισμό τις υπέροχες και βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού.

«Για όγδοη συνεχή χρονιά, πιστοί στο καλοκαιρινό μας ραντεβού, καλωσορίζουμε το επιβατικό μας κοινό και ταξιδεύουμε, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα» δηλώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES Νίκος Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια και οι τιμές

Οι αναχωρήσεις με το KARAVAKI Άγιος Γεώργιος είναι καθημερινές, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο και προορισμό τις παραλίες των Νέων Επιβατών και της Περαίας και αντίστροφα.

Σχετικά με τις ώρες αναχώρησης έχουν ως εξής:

Από Θεσσαλονίκη

Λιμάνι – 09.30, 12.15, 14.45, 17.15

Λευκός Πύργος – 09.45, 12.00, 14.30, 17.00.

Από Νέους Επιβάτες

10.45, 13.15, 15.45, 18.15

Από Περαία 11.00, 13.30, 16.00, 18.30.

Το κόστος της μονής διαδρομής ανέρχεται στα 5 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο ενώ το μειωμένο εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ (σ.σ. ισχύει για παιδιά 6-11 ετών, ΑμεΑ, πολύτεκνους, φοιτητές Ελληνικών πανεπιστημίων, γκρουπ). Τα παιδιά κάτω των 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν.

Για τους επαναλαμβανόμενους επιβάτες διατίθεται κάρτα 10 διαδρομών με κόστος 25 ευρώ ενώ όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη κάρτα κατά την περσινή σεζόν και δεν την έχουν αξιοποιήσει, έχουν τη δυνατότητα να την εξαργυρώσουν φέτος.

Σημειώνεται ότι η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται επάνω στο KARAVAKI Άγιος Γεώργιος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, και η πληρωμή γίνεται με μετρητά.

Χωρίς τεστ

Για την επιβίβασή σας στο καραβάκι μεταξύ Θεσσαλονίκης, Νέων Επιβατών και Περαίας, και αντίστροφα, δεν απαιτείται μοριακό τεστ PCR ή rapid test.  Συμπληρώνετε μόνο το Ερωτηματολόγιο Δήλωσης Υγείας πριν την επιβίβασή σας.

Η διαδρομή με το παραδοσιακό καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» μεταξύ Θεσσαλονίκης και Περαίας και Νέων Επιβατών διαρκεί 50 λεπτά της ώρας. Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης για ΑμεΑ ενώ επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί καθώς και η μεταφορά ποδηλάτων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ