Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με έκρηξη και φωτιά σε ημιυπόγειο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με έκρηξη και φωτιά σε ημιυπόγειο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα στην ανατολική Θεσσαλονίκη στην οδό Παπαδιαμάντη όταν σημειώθηκε έκρηξη σε ημιυπόγειο διαμέρισμα και στη συνέχεια φωτιά μικρής έκτασης που έσβησε μόνη της.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Νεότερη Ενημέρωση 23:30

Το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών ερεύνησε τον χώρο χωρίς να βρει ύποπτα ίχνη κάποιου μηχανισμού και αποχώρησε.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας τρομοκρατήθηκαν από τον θόρυβο αλλά και από τον πυκνό καπνό που έβγαινε στο κλιμακοστάσιο προσπαθώντας να καταλάβουν την αιτία.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική που Δεν χρειάστηκε να προχωρήσει σε κατάσβεση αλλά ερεύνησε το διαμέρισμα χωρίς να βρει μέσα ούτε κάποιο άτομο ούτε την ακριβή αίτια της έκρηξης και του πυκνού καπνού.

 

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες το συγκεκριμένο ημιυπόγειο που είναι σχεδόν άδειο από έπιπλα είναι εγκαταλειμμένο εδώ και χρόνια ενώ επίσης δεν ηλεκτροδοτείται και πέρα από μία παλιά τηλεόραση δεν υπήρχε κάποια άλλη ένδειξη για τα αίτια της έκρηξης.

Ένοικοι της πολυκατοικίας πάντως ανέφεραν ότι αμέσως μετά το δυνατό θόρυβο είδαν ένα άτομο να αποχωρεί τρέχοντας από το ημιυπόγειο.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει σε λίγη ώρα κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών το οποίο με τη συνδρομή ειδικού σκύλου θα ερευνήσει το σημείο για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ύπαρξης κάποιου μηχανισμού που να προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Έκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στο κέντρο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top