Θεσσαλονίκη: Νέα αναβολή στη δική του λέκτορα με το αρσενικό

Θεσσαλονίκη: Νέα αναβολή στη δική του λέκτορα με το αρσενικό

Λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, αναβλήθηκε η δική του λέκτορα Γεωλογίας του ΑΠΘ για τη διπλή ανθρωποκτονία της συζύγου και της γιαγιάς της με αρσενικό.

Ο 49χρονος αναμενόταν να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση εισήχθη στις 10 Δεκεμβρίου αλλά διακόπηκε. Οι δικηγόροι της οικογένειας των θυμάτων όμως είχαν ζητήσει αναβολή καθώς ο πολιτικώς ενάγων- πατέρας της κοπέλας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Το δικαστήριο είχε κάνει δεκτό το αίτημα, αναβάλλοντας την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 8 Απριλίου. Όμως σήμερα απουσίαζε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ο οποίος δικάζει σε άλλη δική και η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για άλλη μια φορά, επ’ αόριστον.

Αθώος δηλώνει για τη διπλή ανθρωποκτονία της συζύγου και της γιαγιάς της ο λέκτορας Γεωλογίας του ΑΠΘ

“Όλες οι κατηγορίες είναι αίολες και αβάσιμες. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, είναι αναπόδεικτες” είχε αναφέρει ο 49χρονος, κατά την προηγούμενη δικάσιμο , ενώπιον του ΜΟΕ.

Η διπλή ανθρωποκτονία πραγματοποιήθηκε το 2013 ενώ ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε δις ισόβια, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, τον Μάρτιο του 2018. Και τότε ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες μιλώντας για ατύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Αθώος δηλώνει ο λέκτορας για τη διπλή δολοφονία με το αρσενικό

Γιατί σκότωσε σύζυγο και γιαγιά ο λέκτορας με το αρσενικό

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top