Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε χθες το μεσημέρι μια 71χρονη αλλοδαπή από τη θαλάσσια περιοχή του Σταυρού Θεσσαλονίκης, την οποία μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Αναλυτικά ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σταυρού, για περιστατικό αγνοούμενης 71χρονης αλλοδαπής, η οποία είχε μεταβεί για λήψη θαλασσίου λουτρού, στη θαλάσσια περιοχή δυτικής παραλίας του Σταυρού Θεσσαλονίκης.
Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβη ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε την ανωτέρω χωρίς τις αισθήσεις της, καθώς και το Α/Κ σκάφος ”ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ” Ν.Θ. 655, το οποίο ανέσυρε την εν λόγω αλλοδαπή και την μετέφερε στο λιμένα Σταυρού. Στη συνέχεια, η 71χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΟΑΣΘ: Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για έξι ώρες
Χαλκιδική: «Πλάτη» στις επιχειρήσεις που δεν βρίσκουν προσωπικό βάζουν συγγενικά πρόσωπα
Power Pass: Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές
“Μεντεκίδης Κατασκευαστική”: Multiplex ανάπτυξη 100 εκατ € στην 26ης Οκτωβρίου
ΕΟΔΥ: Πού θα γίνουν rapid test σήμερα, Τρίτη
Προ των πυλών της Ιτέας η φωτιά-«Απειλούνται εργοστάσια» (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Φωτιά στο Κρανίδι: «Απειλούνται εξοχικές κατοικίες-Το ξενοδοχείο Amanzoe καταστρέφεται» (VIDEO)
Μεγάλη φωτιά στο Κρανίδι Αργολίδας-Φθορές σε εγκαταστάσεις ξενοδοχείου (ΦΩΤΟ)