Θεσσαλονίκη: Ολόκληρη η πόλη ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο (ΦΩΤΟ-ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ)

Θεσσαλονίκη: Ολόκληρη η πόλη ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο (ΦΩΤΟ-ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ)

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνει απόψε η Θεσσαλονίκη αναφορικά με την κίνηση στους δρόμους, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις και σε διαφορετικά σημεία, διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις και με μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Οδό νωρίτερα, σημειώθηκαν και τροχαία ατυχήματα, αλλά και μηχανικές βλάβες αυτοκινήτων με αποτέλεσμα οι ουρές αναμονής των ΙΧ που σχηματίσθηκαν να καταγράφουν χιλιόμετρα ολόκληρα.

Αλλά και γι’ αυτούς που επέλεξαν να μετακινηθούν από το κέντρο, η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Τόσο στην είσοδο της πόλης από τη Βούλγαρη, όσο και στο κέντρο, Μοναστηρίου, Εγνατία, Τσιμισκή, Β. Όλγας (από Μαρτίου μέχρι και το Φάληρο), αλλά και ανατολικά στην Εθνικής Αντιστάσεως, οι οδηγοί των ΙΧ έπρεπε να οπλιστούν με μπόλικη υπομονή προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους.

Πάντως το πρόβλημα το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα μετά την καραντίνα σε οδικούς κόμβους «κλειδιά», είναι τεράστιο, ενώ προς το παρόν δεν διαφαίνεται ο τρόπος με τον οποίο θα δοθεί κυκλοφοριακή ανάσα στην πόλη.

Τα γραφήματα από δορυφόρο, αλλά και οι φωτογραφίες του GRTimes, είναι αποκαλυπτικές:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top