Θεσσαλονίκη: Οριστικά σφραγισμένο για το επόμενο 10ημερο θα παραμείνει το πρατήριο καυσίμων (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Οριστικά σφραγισμένο για το επόμενο 10ημερο θα παραμείνει το πρατήριο καυσίμων (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Οριστικά κλειστό θα παραμείνει για το επόμενο δεκαήμερο το πρατήριο καυσίμων που σφραγίστηκε χθες στην περιοχή της Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη, λόγω νοθείας που εντοπίστηκε μετά από εξέταση δείγματος.

Όπως εξήγησε στο GRTimes o εκ των ιδιοκτητών του πρατηρίου, Παναγιώτης Πατσούρης, σήμερα ζητήθηκε εκ νέου από την πλευρά του η έκδοση προσωρινής διαταγής που θα του επέτρεπε να ανοίξει ξανά.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συνέβη με αποτέλεσμα να οριστεί δικάσιμος για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων σε 15 ημέρες, γεγονός που σημαίνει ότι το «λουκέτο» στην επιχείρηση θα έχει παρέλθει πέντε ημέρες νωρίτερα, άρα και τα ασφαλιστικά μέτρα δεν θα έχουν κανένα νόημα εκτέλεσης.

Σύμφωνα με τον κ. Πατσούρη, κατά την διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας στην οποία παραβρέθηκε και το Τελωνείο δια της πληρεξούσιας δικηγόρου,  η τελευταία σημείωσε ότι «πράγματι στο εν λόγω σφράγισμα του πρατηρίου υπήρχε μια υπέρμετρη σπουδή, η οποία ωστόσο είναι νομότυπη και σύμφωνη με το πλαίσιο που ορίζει ο νέος νόμος που έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ».

«Πρόκειται για μια προκλητική πρακτική που έχει ως στόχο τη διαπόμπευση των πρατηρίων. Δεν πειράζει, εμείς θα ξανανοίξουμε με τις καλύτερες τιμές καθώς ο κόσμος της Θεσσαλονίκης μας γνωρίζει και ξέρει ότι τα καύσιμα μας δεν είναι νοθευμένα» σημείωσε στο GRTimes o κ. Πατσούρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top