Θεσσαλονίκη: Πορεία υγειονομικών της ΠΟΕΔΗΝ ενόψει ΔΕΘ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Πορεία υγειονομικών της ΠΟΕΔΗΝ ενόψει ΔΕΘ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ξεκίνησε η πορεία των υγειονομικών της ΠΟΕΔΗΝ από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, η οποία κατευθύνεται προς το ΥΜΑΘ μέσω της Λεωφόρος στρατού και της οδού Εγνατίας.

Νεότερη ενημέρωση 10.50: Η πορεία κατευθύνεται αυτή τη στιγμή επί της οδού Εγνατίας προς δυτικά, με σκοπό να ανέβει  στη συνέχεια προς το ΥΜΑΘ. Κλειστό παραμένει μόνο το ρεύμα προς δυτικά αυτή τη στιγμή.

Νεότερη ενημέρωση 10.40: Κλειστή η Εγνατία με την πορεία της ΠΟΕΔΗΝ να έχει φτάσει στο ύψος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και να ενώνεται με τους εργαζόμενους που περίμεναν στο σημείο.

Νεότερη ενημέρωση 10.5: Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Λεωφόρος Στρατού με την πορεία να φτάνει έξω από την ΕΡΤ3.

Νεότερη ενημέρωση 9.55: Από το Θεαγένειο αντικαρκινικό νοσοκομείο πέρασε η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να ευχαριστεί όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου, για τη μάχη που έδωσε και συνεχίζει να δίνει για την προάσπιση της υγείας των ασθενών. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι απάντησαν με ένα θερμό χειροκρότημα λίγο πριν ενταχθούν στην πορεία της ΠΟΕΔΗΝ. Δείτε το βίντεο:

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Παπαναστασίου, καθώς η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ πλησιάζει στο νοσοκομείο Θεαγένειο.

Θυμίζουμε ότι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν από τις 8:00 το πρωί έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ανάμεσά τους εργαζόμενοι από νοσοκομεία της Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης οι εργαζόμενοι κατασκεύασαν και δύο ομοιώματα λαιμητόμων που θα έχουν μαζί τους στην πορεία, πάνω στις οποίες έχουν αφίσες που θίγουν ζητήματα όπως τα βαρέα, τις προσλήψεις κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άδεια καλάθια από την ΠΟΕΔΗΝ για τον Κ. Μητσοτάκη (VIDEO)

ΠΟΕΔΗΝ: Σε εξέλιξη η μεγάλη κινητοποίηση ενόψει ΔΕΘ (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ