Θεσσαλονίκη: “Μετράμε καλάθια” για καλό σκοπό (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: “Μετράμε καλάθια” για καλό σκοπό (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Με κάθε καλάθι που μπαίνει, συγκεντρώνεται χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, στο πλαίσιο δράσης που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στον χώρο δίπλα από το Βασιλικό Θέατρο.

Η πρωτοβουλία της συγκεκριμένης δράσης, ανήκει στη Χ.Α.Ν.Θ και στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ, οι οποίες με αυτόν τον τρόπο “εγκαινίασαν” ένα κοινό πρόγραμμα δράσεων για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Χ.Α.Ν.Θ. Μάλιστα, ο στόχος είναι να πραγματοποιηθούν 100 δράσεις, μέσα σε διάστημα ενός έτους.

Έτσι λοιπόν, από τις 11.00πμ, έως τις 15.00 μμ, μικροί και μεγαλύτεροι δοκιμάζουν τη δεξιότητα τους με τη μπάλα του μπάσκετ και με κάθε επιτυχημένο σουτ συγκεντρώνεται χρηματικό ποσό για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, ενώ ταυτόχρονα όλοι διασκεδάζουν με μουσική.

Η σημερινή μέρα, αφιερωμένη στον εθελοντισμό και την στήριξη ευάλωτων παιδιών, περιλαμβάνει ενημέρωση του κοινού για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν και όσοι ενδιαφέρονται έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην Ομάδα των Εθελοντών και όλοι μπορούν να φωτογραφηθούν στο ειδικό photo booth, προσθέτοντας τη φωτογραφία τους στο παζλ των εθελοντών!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top