Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι εργασίες για την αμφιδρόμηση της 26ης Οκτωβρίου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι εργασίες για την αμφιδρόμηση της 26ης Οκτωβρίου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Σε πλήρη εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα από την Αττικό Μετρό, οι εργασίες για την αμφιδρόμηση της οδού 26ης Οκτωβρίου, από το ύψος της οδού Πολυτεχνείου μέχρι την οδό Μοναστηρίου. Μέχρι το απόγευμα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το δεύτερο ρεύμα κυκλοφορίας.

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες που πραγματοποιούν τα συνεργεία της Αττικό Μετρό για την αμφιδρόμηση της οδού 26ης Οκτωβρίου, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Από νωρίς το πρωί γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για τη σήμανση και βάφεται η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις δύο λωρίδες κατεύθυνσης.

Την ίδια στιγμή, γερανός της τροχαίας απομακρύνει τα “ξεχασμένα” αυτοκίνητα που βρίσκονται στην περιοχή και τα οποία άφησαν οι ιδιοκτήτες τους, παρά το γεγονός ότι έγκαιρα είχαν τοποθετηθεί προειδοποιητικές κορδέλες με το ανάλογο ενημερωτικό σημείωμα. Το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν αρκετά τέτοια αυτοκίνητα, τα οποία καθυστέρησαν και την έναρξη των εργασιών.

Καταστηματάρχες της περιοχής, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την αμφιδρόμηση, μετά την οποία κάθε ρεύμα θα διαθέτει δύο λωρίδες κυκλοφορίας, εκτίμησαν ωστόσο πως λόγω του μεγάλου όγκου των οχημάτων που παρκάρουν στον δρόμο μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα στην κυκλοφορία και πως σίγουρα, ειδικά για το πρώτο διάστημα, θα πρέπει η περιοχή να αστυνομεύεται επαρκώς.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη – Μετρό: Αμφιδρομείται μετά από 15 χρόνια, η 26ης Οκτωβρίου

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top