Θεσσαλονίκη: Στην ουρά για rapid test παρά τον καύσωνα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Tags#: Rapid Test | ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Στην ουρά για rapid test παρά τον καύσωνα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δεκάδες είναι οι πολίτες στη Θεσσαλονίκη που, πάρα τον καύσωνα που επικρατεί, έχουν στηθεί και σήμερα στις ουρές προκειμένου να υποβληθούν σε rapid test και να μπορέσουν να ταξιδέψουν.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Όπως μπορείτε να δείτε στις χαρακτηριστικες εικόνες του GRTimes.gr, άνθρωποι – κυρίως νεαρής ηλικίας αλλά και γονείς με τα παιδιά τους, έχουν στηθεί και περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους στα σημεία όπου βρίσκονται οι μονάδες του ΕΟΔΥ, όπως είναι η ΔΕΘ και πραγματοποιούν δωρεάν τεστ.

Με τους περισσότερους να πρόκειται να ταξιδέψουν για κάποιο νησί σήμερα το βράδυ ή τις επόμενες ημέρες και ως εκ τούτου να χρειάζονται το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ, οι πολίτες αψηφούν τις υψηλές θερμοκρασίες και σπεύδουν για δωρεάν έλεγχο το τελευταίο διάστημα, με τις ουρές αλλά και την αναμονή πολλές φορές καθημερινά είναι μεγάλη.

Θυμίζουμε ότι, μετά από λίγες ώρες οι πολίτες που έχουν αρνητικό αποτέλεσμα μπορούν να κατεβάσουν τη βεβαίωση από το gov.gr, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, χρειάζονται πιστοποιητικό εμβολιασμού προκειμένου να μπορέσουν να ταξιδέψουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που διενεργούν δωρεάν ελέγχους σε οποίους πολίτες το επιθυμούν, καταβάλουν μεγάλες προσπαθείς προκειμένου να μειώσουν τον χρόνο αναμονής, ενώ συμβουλεύουν τον κόσμο να κρατά αποστάσεις αλλά και να περιμένει σε σημείο που υπάρχει σκιά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ