Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Δαρδαμανέλη με στελέχη της ΕΥΑΘ στην Καλαμαριά (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Δαρδαμανέλη με στελέχη της ΕΥΑΘ στην Καλαμαριά (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα καλής διάθεσης και συνεννόησης έγινε η συνάντηση του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη με τα στελέχη της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Δαρδαμανέλης παρουσίασε την εικόνα των δρόμων της Καλαμαριάς, μετά από τις εργασίες που πραγματοποιεί η Εταιρία και ζήτησε η αποκατάστασή τους να γίνεται άμεσα και αποτελεσματικά.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΕΥΑΘ δεσμεύτηκαν ότι στο εξής θα ακολουθηθούν όλες οι σωστές διαδικασίες, η αποκατάσταση του οδοστρώματος θα γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας.

«Η συνάντηση αυτή καλώς έγινε γιατί μπήκανε τα θεμέλια μιας καλής συνεργασία, η οποία θα βασίζεται πάνω απ’ όλα στον σεβασμό προς τον πολίτη», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου, με την διευθύντρια της υπηρεσίας της, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, ενώ την ΕΥΑΘ εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρίας, Άνθιμος Αμανατίδης, ο Δ/ντής Δικτύων Αποχέτευσης, Χρήστος Τραγανός και η Προϊσταμένη Ύδρευσης Ανατολικού και Κεντρικού Τομέα, Μαρίνα Καϊρακτοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δήμαρχος Καλαμαριάς: Να εκτελούνται πιο προσεκτικά οι εργασίες αποκατάστασης στους δρόμους (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top