Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες στη γέφυρα «Μυτιληνάκια» επί της οδού Μοναστηρίου

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες στη γέφυρα «Μυτιληνάκια» επί της οδού Μοναστηρίου

Οι εργασίες στη γέφυρα «Μυτιληνάκια» επί της οδού Μοναστηρίου θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής του συστήματος αποχέτευσης των επιφανειακών νερών από το οδόστρωμα καθώς και εργασίες αποκατάστασης του φορέα της γέφυρας “Μυτιληνάκια” επί της οδού Μοναστηρίου.

Κατά τη διάρκεια υλοποίησης των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας στον παράδρομο της οδού Μοναστηρίου και στις δύο κατευθύνσεις, στην οδό Ελπίδας και στην οδό Καραολή Δημητρίου, στη συμβολή της με τον παράδρομο της Μοναστηρίου.

Επισημαίνεται ότι η στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας θα έχει μικρή χρονική διάρκεια (έως δύο ώρες κάθε φορά) για την ανάπτυξη του ικριώματος εργασίας και για την ολοκλήρωση της επισκευής των άκρων των προβολών, ενώ θα πραγματοποιείται σταδιακά (ανά βάθρο).

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Reunite Parthenon”: Παρουσιάστηκαν τα γραμματόσημα για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Το δώρο του Απ. Τζιτζικώστα, στον Τζoρτζ Τσούνη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό κατά τις νυχτερινές ώρες

Γ. Γεραπετρίτης: Απόλυτη στήριξη σε Ελλάδα από ΕΕ, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top