Θεσσαλονίκη: Θρασύτατος επιδειξίας παρενόχλησε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Θρασύτατος επιδειξίας παρενόχλησε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Ήταν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, στην περιοχή του Μύλου στη Θεσσαλονίκη και μπροστά στον δρόμο, όταν ένας επιδειξίας, προσπαθούσε να εκτονωθεί σεξουαλικά, αδιαφορώντας για τον κόσμο που περνούσε μπροστά του.

Τον επιδειξία είδε μια γυναίκα που πάρκαρε το αυτοκίνητο της στο σημείο, με τον άγνωστο άνδρα που φαινόταν να είναι μάλιστα υπό την επήρεια ουσιών, να συνεχίζει να αυτοϊκανοποιείται επιδεικτικά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της. Η γυναίκα απομακρύνθηκε από το σημείο γρήγορα, φοβούμενη μήπως ο άνδρας κινηθεί εναντίον της.

Όπως είπε η γυναίκα στο GRTimes.gr, μαζί με τον επιδειξία που είχε στην πλάτη του ένα μεγάλο σακίδιο, είδε κάποια στιγμή και άλλα δύο άτομα, τα οποία φαινόταν πως τον γνώριζαν, ενώ είχαν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους, σαν να μάλωναν, ίσως γιατί προσπάθησαν να τον συνετίσουν και να σταματήσει αυτό που έκανε. «Θα το κάνω μπροστά σου» ακούστηκε να λέει ο επιδειξίας σε έναν από τους δύο άνδρες.

Η γυναίκα που εργάζεται στην περιοχή, προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητο της και όταν πέρασε και νωρίτερα από το σημείο, είχε δει τα τρία άτομα πίσω από ένα αυτοκίνητο. Κάνοντας ένα δεύτερο πέρασμα και παρκάροντας τελικά το αυτοκίνητο της, βρέθηκε σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο με τον επιδειξία και μόλις πήγε στην εργασία της τράβηξε τις φωτογραφίες για να ενημερώσει την αστυνομία, κάτι τελικά που δεν έκανε γιατί τα άτομα έφυγαν αμέσως μετά από το σημείο.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top