Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε αστυνομικός κατά την καταδίωξη διακινητή αλλοδαπών

Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε αστυνομικός κατά την καταδίωξη διακινητή αλλοδαπών

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη 25χρονου οδηγού, διακινητή αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, χτες το απόγευμα, ομάδας “Z”, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης εντόπισαν Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο έγινε σήμα στάσης προκειμένου να ελεγχθεί.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει, ωστόσο μόλις κατάλαβε πως ήταν εγκλωβισμένος σε αδιέξοδο , προσπάθησε να διαφύγει πέφτοντας πάνω σε υπηρεσιακή μηχανή, στην οποία επέβαινε αστυνομικός, ο οποίος ωστόσο δεν τραυματίστηκε και συνέχισε την καταδίωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος, κατάφερε και ξέφυγε και ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις, το όχημα και οι επιβαίνοντες βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή και συνελήφθησαν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σύλληψης, προκλήθηκαν σωματικές βλάβες στον ίδιο αστυνομικό στον οποίο προσέκρουσε το όχημα νωρίτερα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο.

Σε βάρος του 25χρονου αλλοδαπού οδηγού, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από τη χώρα, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απείθεια και σωματικές βλάβες, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι πέντε αλλοδαποί μεταφερόμενοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ