Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν παρουσία Ζέρβα, οι ασφαλτοστρώσεις στην Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν παρουσία Ζέρβα, οι ασφαλτοστρώσεις στην Τούμπα (ΦΩΤΟ)

«Αποτελεί δέσμευσή μας πως κάθε γειτονιά θα έχει τη φροντίδα του Δήμου», ανέφερε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, επιθεωρώντας σήμερα (28/04) τα έργα ασφαλτόστρωσης που εκτελούνται στην οδό Απόλλωνος, στην περιοχή της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Ο κ. Ζέρβας βρέθηκε στην περιοχή όπου εξελίσσονται τα έργα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδη και με τον τεχνικό σύμβουλό του Δημήτρη Μήτρου. Επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εργασίες που γίνονται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι εδώ και πάνω από 25 χρόνια σε αυτόν τον κομβικό άξονα δεν είχε γίνει κάποια ολοκληρωμένη παρέμβαση, με αποτέλεσμα ο δρόμος να βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Με τα έργα που εξελίσσονται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης το οδικό δίκτυο αναβαθμίζεται, όπως άλλωστε βελτιώνεται και η καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών.

Αύριο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα συνεχιστούν στην οδό Αμφιπόλεως και θα ακολουθήσει την Τρίτη 3 Μαΐου η ασφαλτόστρωση της οδού Επιδαύρου. Το εντατικό πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που έχει καταρτίσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε δεκάδες δρόμους σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top