Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η αποκατάσταση του πλακόστρωτου στη Δ. Γούναρη – Έπεφταν πεζοί και χτυπούσαν (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η αποκατάσταση του πλακόστρωτου στη Δ. Γούναρη – Έπεφταν πεζοί και χτυπούσαν (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του πλακόστρωτου στην οδό Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από συνεργεία του Δήμου.

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου

Μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της διοίκησης του Στέλιου Αγγελούδη ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη (21/2) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες η οδός Δημητρίου Γούναρη, από το ύψος της οδού Εγνατία έως την οδό Τσιμισκή έχει γίνει εργοτάξιο, ώστε να πραγματοποιηθεί αποκατάσταση του πλακόστρωτου κατά επιμέρους τμήματα.

Στο σημείο για να επιβλέψουν την έναρξη των εργασιών παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας, Πρόδρομος Νικηφορίδης.

«Η οδός έπρεπε να αποκατασταθεί, διότι ήταν πολλές οι πλευρές και τα σημεία, στα οποία είχαμε προβλήματα. Πέραν των ορθών παρατηρήσεων των κατοίκων, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις ενημέρωναν τον Δήμο ότι έχουν πέσει και χτυπήσει από τα προβλήματα που είχε όλο το οδόστρωμα. Γι’ αυτό τον λόγο είχαμε πει ότι μόλις αναλάβουμε, μια από τις πρώτες παρεμβάσεις που θα κάνουμε θα ήταν να αποκαταστήσουμε την Δημητρίου Γούναρη» τόνισε σε δηλώσεις του ο Στέλιος Αγγελούδης.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, η αποκατάσταση του οδοστρώματος δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί και από «τα στοιχεία (αρχαία) που θα βρουν κατά τη διάρκεια της επίστρωσης».

Περιμένουμε τον Εμπορικό Σύλλογο για το «Open Mall Gallerius»

Όσον αφορά το γνωστό «Open Mall Gallerius» και αν θα προχωρήσει, ο κ. Αγγελούδης τόνισε ότι «περιμένει» τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. «Ήταν ένα πρόγραμμα, το οποίο είχε σχεδιαστεί και είχε αναληφθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο. Ό,τι υπάρχει, ό,τι έχει σχεδιαστεί από τις προηγούμενες διοικήσεις και είναι έτοιμο, είμαστε έτοιμοι να το υλοποιήσουμε. Έχουμε την αντίληψη πως, ό,τι υπάρχει στην πόλη πρέπει να το συνεχίζουμε».

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση των έργων στην οδό Δημητρίου Γούναρη τα συνεργεία του δήμου θα μετακινηθούν στην πλατεία Αριστοτέλους για την αποκατάσταση του πλακόστρωτου, ως συνέχεια των παρεμβάσεων του δήμου Θεσσαλονίκης σε κεντρικά σημεία της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση με εκατοντάδες τουριστικά λεωφορεία στους δρόμους (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δημοτικό Συμβούλιο για τον Flyover: Στο τραπέζι όλα τα προβλήματα

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top