Θεσσαλονίκη: Υγειονομική “βόμβα” το γήπεδο μπάσκετ στο ρέμα Υφανέτ (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Υγειονομική “βόμβα” το γήπεδο μπάσκετ στο ρέμα Υφανέτ (VIDEO)

Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης παρουσιάζει σήμερα το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στο ρέμα Υφανέτ στη Θεσσαλονίκη, με τις εγκαταστάσεις του να έχουν μετατραπεί σε υγειονομική “βόμβα”.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, από την αυτοψία που πραγματοποίησε στον χώρο, πέρα από το ταρτάν του γηπέδου που έχει καταστραφεί σε διάφορα σημεία, τα βουλωμένα φρεάτια υδάτων και τις φθορές στις πόρτες του γηπέδου, προκειμένου να υπάρχει συνεχείς πρόσβαση, οι εσωτερικές του εγκαταστάσεις βρίσκονται στο έλεος παραβατικών στοιχείων και ανθρώπων που τις χρησιμοποιούν ως καταφύγιο.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, ο συγκεκριμένος χώρος που πριν μερικά χρόνια χρησιμοποιούνταν ως δημοτικό γυμναστήριο και έδρα του αθλητικού συλλόγου «Φίλιππος», πλέον, έχει μετατραπεί σε μια υγειονομική “βόμβα” που απειλεί την περιοχή και βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικίες και σχολείο, αλλά και σε ένα μέρος που κατά της βραδινές ώρες φοβούνται να διασχίσουν πεζοί καθώς έχει “καταληφθεί” από χρήστες ναρκωτικών.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες του GRTimes.gr, αν επιχειρήσει κάποιος να κατέβει τις σκάλες που οδηγούν προς τις τουαλέτες και το γυμναστήριο θα αντικρίσει, μεταξύ άλλων, σωρεία σκουπιδιών, άδεια και σπασμένα μπουκάλια από αλκοόλ ακόμα και σύριγγες.

Τα λουκέτα από τις πόρτες που οδηγούν στις υπόγειες εγκαταστάσεις είναι τα περισσότερα σπασμένα, όπως επίσης και τα τζάμια. Στους τοίχους υπάρχουν διάφορα γκράφιτι, συνθήματα αλλά και σύμβολα ενώ, μάλιστα, ένα από αυτά παραπέμπει σε… σβάστικα.

Όσον αφορά την πρόσβαση στο χώρο του γηπέδου το οποίο ρημάζει, αυτή γίνεται από τουλάχιστον δύο εισόδους ελεύθερα αφού έχουν κόψει μέχρι και τα συρματοπλέγματα από τις πόρτες ενώ μένουν μόνιμα ανοιχτές ακόμα και βραδινές ώρες.

Κάτοικοι ζητούν να υπάρξει φύλαξη και μέριμνα προκειμένου να λάβει ένα τέλος αυτή η κατάσταση καθώς είναι επικίνδυνη και για τα παιδιά.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ