ΑΔΜΗΕ ΑΕ: Δωρεά για λειτουργία 18 κλινών ΜΕΘ στο Παπανικολάου

ΑΔΜΗΕ ΑΕ: Δωρεά για λειτουργία 18 κλινών ΜΕΘ στο Παπανικολάου

Η δωρεά αξίας περίπου 100.000 ευρώ από τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας καλύπτει την ηλεκτρολογική μελέτη για την προμήθεια και  εγκατάσταση 18 κλινών στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», η οποία ολοκληρώθηκε σε διάστημα μόλις 59 ημερών.

Συγκεκριμένα αφορά την αντικατάσταση πινάκων μέσης τάσης, την αναβάθμιση ισχύος, υποσταθμού μέσης τάσης με την προσθήκη νέου μετασχηματιστή και την εγκατάσταση ηλεκτρικού πίνακα χαμηλής τάσης για την ηλεκτροδότηση της νέας μονάδας.

«Με την δωρεά του ΑΔΜΗΕ ενισχύθηκε το Δίκτυο του Νοσοκομείου που εδώ και ένα χρόνο λειτουργεί στο ανώτατο όριο των δυνατοτήτων του προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της πανδημίας. Η λειτουργία μιας υπερσύγχρονης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας με ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις για την υποστήριξη 18 κλινών, σήμερα είναι εφικτή χάρη στη δωρεά της εταιρίας ΑΔΜΗΕ. Η ενέργεια τροφοδοτεί  τον εξοπλισμό που λειτουργεί και με τη σειρά του παρέχει υποστήριξη και δίνει κατά κάποιον τρόπο ζωή στους νοσηλευόμενους που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο καθένας προσφέρει οξυγόνο με τη σειρά του και για αυτή την θεμιτή και εύλογη αλληλουχία χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανταπόκριση της εταιρείας ΑΔΜΗΕ . Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία και άπλετο οξυγόνο στη ζωή όλων μας!» δηλώνει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ