Ακριτίδου στο GRTimes: Εμβολιάστηκα γιατί θα καταστρεφόταν η δόση

Ακριτίδου στο GRTimes: Εμβολιάστηκα γιατί θα καταστρεφόταν η δόση

Τι αναφέρει η Δήμητρα Ακριτίδου με δήλωσή της στο GRTimes.gr για τον εμβολιασμό της, αλλά και την απόφαση του Κωνσταντίνου Ζέρβα να την απαλλάξει από τα καθήκοντα της.

Τον τρόπο με τον οποίο εμβολιάστηκε, το πως και το γιατί, εξηγεί η πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δήμητρα Ακριτίδου, με δήλωση της στο GRTimes.gr.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, ενημερώθηκε από συγγενικό της πρόσωπο το οποίο εργάζεται στον Άγιο Παντελεήμονα, πως αφού είχαν τελειώσει οι εμβολιασμοί όλων των νοσηλευμένων και του προσωπικού, υπήρχαν αδιάθετα εμβόλια, η βιωσιμότητα των οποίων θα έληγε σε λίγη ώρα και πως η ίδια, ως άτομο που ανήκει σε ευπαθή ομάδα, είχε μεταβεί για να εμβολιαστεί, χωρίς να πάρει τη θέση κανενός.

Αφήνει μάλιστα αιχμές, για τις ενέργειες του δημάρχου, τις οποίες αποδίδει όχι σε ζητήματα ηθικής, αλλά σε δικά του συμφέροντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δρ. Τσαβλής: Δεν παραιτούμαι για τα εμβόλια

Η Δήμητρα Ακριτίδου αναφέρει αναλυτικά στη δήλωση της:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και όχι της ηθικής, που αναφέρθηκε από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

Ο Άγιος Παντελεήμων, είναι μια δομή κλειστής νοσηλείας στους χώρους του οποίου πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την 25η Ιανουαρίου του 2021. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και κατά τις 15:45, ενημερώθηκα από συγγενικό μου πρόσωπο που εργάζεται στο ίδρυμα, ότι είχαν τελειώσει οι εμβολιασμοί όλων των νοσηλευόμενων και του προσωπικού που ήταν σε θέση και επιθυμούσαν να εμβολιασθούν και πως υπήρχαν έτοιμα, αδιάθετα εμβόλια, η βιωσιμότητα των οποίων θα έληγε σε μία ώρα με συνέπεια τη καταστροφή τους.

Ερωτήθηκα εάν επιθυμούσα να εμβολιαστώ, προσερχόμενη στην επόμενη μισή ώρα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της δόσης, κατόπιν προτροπής του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στους εκεί παρισταμένους. Αποφάσισα να μεταβώ αμέσως, γιατί ανήκω σε ευπαθή ομάδα, αλλά χωρίς να πάρω τη θέση κανενός, ούτε να παρακάμψω κανέναν γιατί θα ήταν ζήτημα ΗΘΙΚΗΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, απ’ ότι πληροφορήθηκα, ακόμη και μετά τον εμβολιασμό μου, υπήρξαν 5 αδιάθετα εμβόλια τα οποία και κατεστράφησαν.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και όχι της ηθικής.

Είναι φανερό ότι οι ενέργειες του Δημάρχου δεν προέκυψαν από θέματα ηθικής, αλλά από δικά του προσωπικά συμφέροντα.

Θα συνεχίσω να υπηρετώ τους δημότες της Θεσσαλονίκης με ύψιστο αίσθημα δικαίου και ηθικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστολή κομματικής ιδιότητας για Ακριτίδου και Τσαβλή

Θεμιστοκλέους: Στην Αρχή Διαφάνειας δύο υποθέσεις για εμβολιασμούς εκτός σειράς

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ