Άλλα 20.000 εμβόλια στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Άλλα 20.000 εμβόλια στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Στη Θεσσαλονίκη έφτασαν σήμερα άλλες 20.000 δόσεις εμβολίων οι οποίες θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες στα υγειονομικά ιδρύματα της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Η ποσότητα των εμβολίων έφτασε στην πόλη νωρίτερα το πρωί με ειδική πτήση μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία», ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με φορτηγό στο Ωραιόκαστρο προκειμένου να φυλαχθεί για τα επόμενα εικοσιτετράωρα στις εγκαταστάσεις του ΣΥΦΑ που διαθέτουν και μονάδα υπέρ-κατάψυξης. Σημειώνεται πως από το αεροδρόμιο έφυγαν δόσεις για τα νοσοκομεία Καρδίτσας και Ιωαννίνων.

Εκτός από τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης εμβόλια θα παραδοθούν από τις αποθήκες του Ωραιοκάστρου και στα νοσοκομεία Σερρών, Κιλκίς, Έδεσσας, Φλώρινας, Καστοριάς και Έβρου προκειμένου να προχωρήσει και στις συγκεκριμένες περιοχές το πρόγραμμα του εμβολιασμού.

Θυμίζουμε πώς νωρίτερα σήμερα ξεκίνησε από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης η σχετική διαδικασία στη Βόρειο Ελλάδα που τα επόμενα 24ωρα θα ενταθεί, καλύπτοντας αρχικά το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό των δομών υγείας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ