Άλμα Ζωής: Προτεραιότητά μας αποτελεί πάντα η υγεία των μελών μας

Άλμα Ζωής: Προτεραιότητά μας αποτελεί πάντα η υγεία των μελών μας

«Προτεραιότητά μας αποτελεί πάντα η υγεία των μελών μας, των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, καθώς και των εργαζομένων του Συλλόγου μας» αναφέρει το Άλμα Ζωής, ο σύλλογος γυναικών με καρκίνο μαστού Ν. Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος παραΜΕΝΕΙ δίπλα σε όλες τις γυναίκες, ενώ συνεχίζεται η λειτουργία του μέσω ίντερνετ. Συγκεκριμένα το Αλμα Ζωής παραμένει ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τις 17:00  για ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική σε θέματα που αφορούν στον καρκίνο του Μαστού. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους: Τηλεφωνική ενημέρωση ή συνεδρία facebook messenger μέσω βίντεο κλήσης κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Επιπλέον πραγματοποιούνται ομάδες ψυχολογικής στήριξης online, εκπαιδεύσεις εθελοντριών μέσω πλατφόρμας και αποστολή με courier περούκες και προθέματα μαστού.

Παράλληλα στο πλαίσιο των δράσεων του συλλόγου οργανώνονται διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω Facebook live με ιατρικά θέματα που αφορούν κάθε γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει με καρκίνο του μαστού. Σκοπός των διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι να δώσουν δύναμη και ελπίδα σε όσες γυναίκες χρειάζονται βοήθεια, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το επόμενο σεμινάριο του συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3/6 και ώρα 18:00 με θέμα «Λεμφοίδημα άνω άκρου μετά τη θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού». Στο σεμινάριο θα μιλήσει ο αναπληρωτής καθηγητής πλαστικής χειρουργικής του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Διονυσίου.

Ο κος Δημήτρης Διονυσίου θα αναφερθεί σε όλα τα θέματα που αφορούν την εμφάνιση λεμφοιδήματος άνω άκρου, μετά τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.  Κατά την διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου θα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων προς τους ομιλητές από το κοινό. Όσες ενδιαφέρονται, μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μέσω της σελίδας του συλλόγου στο Facebook

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top