Άνοιξε το Ergon Agora East των αδελφών Δούζη

Άνοιξε το Ergon Agora East των αδελφών Δούζη

Ρεπορτάζ: Άννη Καρολίδου

To είπαν και το έκαναν ο Γιώργος και ο Θωμάς Δούζης, παρά τον κορωνοϊό και όλες τις αναποδιές που έφερε στην καθημερινότητα μας, κατάφεραν και μέσα στην Άνοιξη, όπως το προγραμμάτιζαν, άνοιξαν το Ergon Agora East.

Aπο εχθές λοιπόν, μεγάλο, λαμπερό, γεμάτο εκπλήξεις και….με θέα στο Θερμαϊκό και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργεί στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής 50, το Agora East, που είναι η πιο agora εκδοχή του πετυχημένου Ergon Agora της Παύλου Μελά, η πιο outdoors εκδοχή του κεντρικού καταστήματος.

Οι αδελφοί Δούζη, στο μεγάλο ακίνητο που πριν χρόνια φιλοξενούσε κατάστημα του άλλοτε ‘Βερόπουλος’, δημιούργησαν σε industrial ύφος, ένα υπερμάρκετ με ιχθυοπωλείο, κρεοπωλείο, roastery καφέ, ανθοπωλείο, κάβα μεγάλη, ένα υπερμάρκετ που συνοδεύεται από εστιατόριο, αστικό βιολογικό λαχανόκηπο, παιδική χαρά, γωνιά για μπάρμπεκιου και τόσα άλλα.

Το Ergon Agora East, είναι το πιο νέο δημιούργημα της «Εrgon Τρόφιμα» και των αδελφών Δούζη, που έχουν «κάνει σχολή» στο να παντρεύουν επιτυχημένα διαφορετικές αλλά συγγενικές δραστηριότητες,  αποδεδειγμένα παντοπωλείο με εστιατόριο , περνώντας τώρα στο experiential retail, ένα concept που δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη για να αναπτυχθεί και παραπέρα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ