Απ. Αθανασιάδης: Πόσο απειλεί ο κορωνοϊός τις εγκύους (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Απ. Αθανασιάδης: Πόσο απειλεί ο κορωνοϊός τις εγκύους (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στη σημερινή διαδικτυακή συζήτηση για το κοινό που διοργανώνει η Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας – Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΑΠΘ και α’ αντιπρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Θεσσαλονίκης, Απόστολος Αθανασιάδης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Η εκδήλωση είναι σημαντική, καθώς θα λυθούν απορίες των πολιτών οι οποίοι είναι διστακτικοί για τον εμβολιασμό των παιδιών τους, ενώ οι ειδικοί θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις που αφορούν τις εγκύους.

Μάλιστα ο κ. Αθανασιάδης παρέθεσε στατιστικά στοιχεία που δείχνουν τον κίνδυνο που υπάρχει για τη νόσηση και τη διασωλήνωση για τις εγκύους, ενώ αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό τους.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Απόστολος Αθανασιάδης στη Μαρία Σαμολαδά:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις των ειδικών στη σημερινή διαδικτυακή συζήτηση και να θέσουν τα ερωτήματά τους, σήμερα, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, από τις 19:00 -21:00, στον σύνδεσμο www.conflixnet|vaccine.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ