Απάντηση ΝΔ Θεσσαλονίκης: Δεν μιλάμε για το μετρό που θα δωρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε βαφτισίμια

Απάντηση ΝΔ Θεσσαλονίκης: Δεν μιλάμε για το μετρό που θα δωρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε βαφτισίμια

«Κατά κοινή δήλωση του τομεάρχη και του αναπληρωτή τομεάρχη υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Παππά και Γιαννούλη, η Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να είχε ΜΕΤΡΟ σήμερα (εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε)!!! Ενημερώνουμε τους κ.κ. Παππά και Γιαννούλη, ότι στη Θεσσαλονίκη μιλάμε για ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. Όχι όπως αυτό που θα δωρίσουν στα βαφτισίμια τους στις επόμενες μέρες, ούτε όπως αυτό που ζωγραφίζανε στους μουσαμάδες και τραβούσανε φωτογραφίες. Αλλά ούτε και όπως τα πακτωμένα βαγόνια όπου ανέβαιναν οι Υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και χαριεντίζονταν μπροστά στις κάμερες…».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Σπηλιόπουλος, με αφορμή την κοινή δήλωση των δύο τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Μετρό Θεσσαλονίκης.

Και συνεχίζει:

«Η αξιοπιστία του κ.κ. Παππά ελέγχεται από την… ενθουσιώδη δήλωσή του τον Απρίλιο του 2019 ως Υπουργός ψηφιακής πολιτικής ότι η Ελλάδα θα στείλει διαστημικό όχημα στη Σελήνη το 2022. Το δε έργο του (λέμε τώρα…) διαπιστώνεται από τους πολίτες, συγκρίνοντας με αυτό του νυν Υπουργού Κ. Πιερρακάκη της Νέας Δημοκρατίας…

Παρεμπιπτόντως, οι λαμαρίνες και η συσσωρευμένη βρωμιά, τώρα βλέπουμε να απομακρύνονται, καθώς περατώνουν έργο τα εργοτάξια και ελευθερώνονται χώροι στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα έργα του ΜΕΤΡΟ προχωρούν.

Ραντεβού το 2023 κύριοι τομεάρχη και αναπληρωτή τομεάρχη υποδομών. Μέχρι τότε, δωρίστε τραινάκια και διαστημικά οχήματα, Χριστούγεννα έρχονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αδ. Γεωργιάδης: Η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα είναι τώρα

Κομοτηνή: Απέσπασαν πάνω από 10.000 μέσω τηλεφωνικής απάτης

Εντυπωσιακό ουράνιο τόξο «στόλισε» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Χαλκιδική: Νέο δίκτυο ύδρευσης στην Κασσάνδρεια

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ