Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο στη Σταυρούπολη (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο στη Σταυρούπολη (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Εικόνες χάους αυτή την ώρα σε σχολικό συγκρότημα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης το οποίο εκκενώθηκε μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, το τηλεφώνημα έγινε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι και αμέσως δόθηκε εντολή για την εκκένωση του 2ου Γυμνασίου και του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης πού βρίσκονται στο συγκρότημα, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να βρεθούν στο δρόμο περισσότερα από 400 παιδιά που φοιτούν στα δύο σχολεία.

Ταυτόχρονα στο σημείο μετέβη ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας Με τη βοήθεια του οποίου γίνεται έρευνα για το αν όντως υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντίστοιχο περιστατικό στο ίδιο σχολείο είχε συμβεί και πέρσι όταν και αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

UPDATE:

Φάρσα αποδείχθηκε το απειλητικό τηλεφώνημα που έγινε το πρωί για τοποθέτηση βόμβας στο 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τηλεφώνημα έσπευσαν στο σχολικό συγκρότημα αστυνομικές δυνάμεις για τους απαραίτητους ελέγχους κι όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για φάρσα.

Οι μαθητές και οι καθηγητές επέστρεψαν κανονικά και πάλι στις αίθουσες και τα μαθήματά τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top