«Μαζικές απολύσεις σε πολυκαταστήματα & σούπερ μάρκετ»

«Μαζικές απολύσεις σε πολυκαταστήματα & σούπερ μάρκετ»
Στράτος Λούβαρης

«Μετά τις 31 Μαΐου η ανεργία θα «εκτοξευθεί» αφού θα γίνουν χιλιάδες απολύσεις» τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου η Ένωση Εμπορουπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, που παρουσίασε το διεκδικητικό πλαίσιο και καταγγελίες εργαζομένων, θέλοντας να αναδείξει τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο του Εμπορίου.

«Μετά από δύο μήνες καραντίνας, και με το σύνολο των επιχειρήσεων του κλάδου να είναι ανοιχτές, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή, και πολύ καλά οργανωμένη επίθεση στο σύνολο των δικαιωμάτων μας, σε έναν ακόμα γύρο ξεχαρβαλώματος κατακτήσεων, που έρχεται να ακολουθήσει εκείνους την περίοδο της δεκαετούς καπιταλιστικής κρίσης, αλλά και του περάσματος στην «ανάπτυξη». Το γεγονός πως είτε σε κρίση, είτε σε ανάπτυξη, είτε εν μέσω καραντίνας, είτε με χαλάρωση των μέτρων αυτής, τα σπασμένα καλούνται να τα πληρώσουν σταθερά οι εργαζόμενοι, δείχνει πως τα μέτρα που πάρθηκαν μέσω ΠΝΠ το τελευταίο διάστημα, ούτε έκτακτα είναι, ούτε προσωρινά. Ήρθαν για να μείνουν, όπως έμειναν και όλοι οι αντεργατικοί μνημονιακοί νόμοι της προηγούμενης δεκαετίας», τόνισε ο Γραμματέας της Ένωσης, Δημήτρης Μπελόπουλος.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως «μέσα στην καραντίνα, έγινε ακόμα πιο εμφανές σε όλο το λαό, πόσο ακριβές είναι το σύνθημα των ταξικών σωματείων: πως χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά. Τον αναντικατάστατο ρόλο που παίζουν από την μια οι εργαζόμενοι σε κάθε τομέα, στην Υγεία, στην καθαριότητα, στην εφοδιαστική αλυσίδα και σε αυτό του Εμπορίου και ιδιαίτερα των σούπερ μάρκετ, για να λειτουργήσει η κοινωνία. Από την άλλη φάνηκε πόσο παρασιτικός είναι ο ρόλος των μεγάλων μονοπωλίων, των μεγάλων επιχειρήσεων, που με την πρώτη απειλή για μείωση των κερδών τους ( ούτε καν την εμφάνιση ζημιών), απαίτησαν νέες ελαφρύνσεις, νέες επιδοτήσεις από το κράτος, νέα προνόμια. Βρήκαν ευκαιρία να προωθήσουν συνολικά την ατζέντα τους για να γίνει ακόμα φθηνότερη, ακόμα πιο ευέλικτη η εργασία χιλιάδων, με σκοπό να θωρακίσουν τα κέρδη τους».

Επιπλέον, ανέφερε ότι πολυκαταστήματα που κέρδισαν χιλιάδες ευρώ μέσω των e-shops και με μικρό αριθμό εργατικού προσωπικού να δουλεύει σε αυτά, θα παρουσιάσουν μείωση τζίρου επειδή τα φυσικά καταστήματα ήταν κλειστά. «Μέσα στην καραντίνα δεν πλήρωσαν χρήματα, αλλά έβγαλαν πολλά περισσότερα απ ότι περίμεναν», είπε.

Επίσης, σημείωσε ότι «μπροστά μας έχουμε μια περίοδο όπου όλες οι ΠΝΠ, όλες οι αντεργατικές μεθοδεύσεις θα ξεδιπλωθούν στο σύνολο των χώρων. Ιδιαίτερα ξεχωρίζει το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ της κυβέρνησης, η θεσμοθέτηση δηλαδή της εκ περιτροπής εργασίας για χιλιάδες εργαζόμενους, η δουλειά για ακόμα περισσότερους εργαζόμενους με το καθεστώς της μερικής απασχόλησης. Με βάση το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι εργοδότες μπορούν μονομερώς να θέσουν το 50% των εργαζόμενων μιας επιχείρησης, σε εκ περιτροπής εργασία για έως και το 50% του εργάσιμου χρόνου, και επομένως να πληρώνουν το μισό μισθό. Από το υπόλοιπο μισθό, το κράτος θα πληρώνει από τα δικά μας λεφτά, βγαλμένα από χρόνια φοροληστείας, μέχρι το 30%, δηλαδή με λίγα λόγια, ο εργαζόμενος θα χάνει το 20% του εισοδήματός του και επειδή αυτό θα ισχύσει για τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης, βρήκαν ευκαιρία να παγώσουν την μετατροπή των συμβάσεων, από μερικής σε πλήρους απασχόλησης. Το πόσο προσωρινά είναι τέτοια είδους μέτρα φαίνεται από το γεγονός πως η κυβέρνηση μπορεί να ανανεώσει και μετά τις 30/9 την συγκεκριμένη ΠΝΠ, αλλά και από το ότι το πρόγραμμα SURE της ΕΕ, που χρηματοδοτεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι το 2022», τόνισε ο κ. Μπελόπουλος.

«Μέσα στο τελευταίο δίμηνο, τα μονοπώλια στον κλάδο των σούπερ μάρκετ είδαν αύξηση του τζίρου πάνω από 30%, πραγματικά ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ κερδοφορίας. Πως όμως έγινε πράξη αυτό που με μια φωνή μας λένε κυβέρνηση, εργοδότες, η ξεπουλημένη ηγεσία της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ, πως άμα πάει καλά η επιχείρηση, κερδίζει και ο εργαζόμενος; Τώρα, λοιπόν, που τα σούπερ μάρκετ γύρισαν στην «κανονική» κερδοφορία τους, το έκτακτο προσωπικό που είχε προσληφθεί για την περίοδο της καραντίνας γυρίζει στην ανεργία, αφού είχε πιάσει δουλειά ακόμα και με συμβάσεις 45 ημερών. Και αυτό, παρά το γεγονός πως σε όλα τα καταστήματα των σούπερ υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού, και πριν την πανδημία.

Από το 1,5 δις που έβγαλαν οι καπιταλιστές στον χώρο, μόνο το τελευταίο δίμηνο, οι εργαζόμενοι μοιράστηκαν κάποια ψίχουλα, και αυτά σε μορφή διατακτικών, δηλαδή ακόμα και τα πολυδιαφημιζόμενα μπόνους που πήραν οι εργαζόμενοι, θα τα ξοδέψουν αποκλειστικά μέσα στα σούπερ μάρκετ. Και από αυτά τα μπόνους, αποκλείστηκαν όσοι συνάδελφοι έλειπαν με αναρρωτικές άδειες εκείνο το δίμηνο, με άδειες που στην συντριπτική πλειοψηφία αφορούν σακατέματα μέσα στους χώρους δουλειάς. Την ίδια περίοδο, και μέχρι και σήμερα, χιλιάδες εργαζόμενοι στα εμπορικά καταστήματα μπήκαν σε αναστολή των συμβάσεων τους. Κλήθηκαν να ζήσουν με το επίδομα των 800€, όσοι είναι ακόμα σε αναστολή, θα πληρωθούν τα 534€ στις αρχές Ιουνίου! Αυτό σημαίνει πως ολόκληρες οικογένειες έχουν μείνει χωρίς εισόδημα για ένα μήνα» είπε ο Γραμματέας της Ένωσης Εμπορουπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης. Συμπλήρωσε δε, ότι «σε πολλούς εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου έχει ανακοινωθεί πως θα απολυθούν μόλις περάσουν οι 45 μέρες, ενώ είναι χιλιάδες και οι εργαζόμενοι που δούλευαν εποχιακά σε καταστήματα επίπλων, παιχνιδιών κλπ, που έχουν μείνει κυριολεκτικά στον αέρα».

«Σχεδιάζουμε από σήμερα κινητοποιήσεις σε εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ, για να αναδείξουμε το πλαίσιο πάλης μας» ανέφερε ο Αθανάσιος Γάτσιος, μέλος της Ένωσης Εμπορουπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό:

 • Στις 3-4-5 Ιούνη οργανώνουμε τριήμερο δράσης του σωματείου στις αποθήκες των μεγάλων σούπερ μάρκετ
 • Στις 11-12-13 Ιούνη οργανώνουμε τριήμερο δράσης του σωματείου στα εμπορικά κέντρα και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης
 • Την Κυριακή 21 Ιούνη το απόγευμα οργανώνουμε λαϊκό- ρεμπέτικο γλέντι στην Νέα παραλία.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, παλεύουμε για:

 • Κατάργηση των αντεργατικών μέτρων που πάρθηκαν με τις ΠΝΠ
 • Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος! Να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Να μην υπάρξει καμία δυσμενής αλλαγή στις συμβάσεις.
 • Να μετατραπούν οι συμβάσεις ημιαπασχόλησης σε πλήρη εργασία με 40ώρο-8ώρο-  5ήμερο
 • Να τηρούνται τα ωράρια εργασίας και να εξασφαλίζεται ο αναγκαίος χρόνος ξεκούρασης.
 • Να καταργηθούν τα σπαστά ωράρια. Να εξασφαλίζεται σταθερό μηνιαίο πρόγραμμα εργασίας. Να αυξηθούν τα διαλλείματα στους εργαζόμενους.
 • Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας
 • Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας μας σε κάθε χώρο δουλειάς με ευθύνη του κράτους και της εργοδοσίας. Καμία μετακύληση του κόστους των μέσων προστασίας σε εμάς.
 • Να παρθούν έγκαιρα μέτρα στη διαμόρφωση των χώρων στα μεγάλα καταστήματα ώστε να εξασφαλιστεί ο τακτικός  φυσικός αερισμός.
 • Να υπάρχει παρουσία γιατρού εργασίας στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα, σουπερμάρκετ και εμπορικά κέντρα
 • Να σταματήσει η απαράδεκτη λεηλασία στην κανονική άδεια των εργαζομένων και οι άδειες άνευ αποδοχών. Να δοθούν σε όλους τους εργαζόμενους οι καλοκαιρινές άδειες όπως προβλέπεται από την εργατική νομοθεσία.
 • Να δοθεί σε όλους τους εργαζομένους, το δώρο Πάσχα και το επίδομα αδείας.
 • Πάγωμα των οφειλών μας σε εφορία, αναστολή των πληρωμών σε ΔΕΚΟ, ρύθμιση των δόσεων των δανείων μας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20:5016/07

ΤΕΕ/ΤΚΜ: Η Αγία Σοφία πρέπει να παραμείνει μουσείο Κοινωνία

20:4016/07

ΕΜΠ: Συγκέντρωση υπογραφών για την Αγία Σοφία Κοινωνία

20:3016/07

Θεσ/νίκη: Σε νέο κτίριο το Κέντρο Κοινότητας Θεσσαλονίκη

20:2016/07

Δ. Νεάπολης-Συκεών: Βραβείο βιώσιμης αστικής κινητικότητας Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

20:1016/07

Τουλουπάκη: Θα προσφύγω κατά της δίωξης μου Κοινωνία

20:0016/07

Επίθεση με τσεκούρι: Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρονται οι τραυματίες Κοινωνία

19:5016/07

NYT για Αγία Σοφία: Το ισλαμικό όνειρο της Τουρκίας γίνεται πραγματικότητα Διεθνή

19:4716/07

Θεσ/νίκη: Πορεία κατά του ν/σ για τις διαδηλώσεις (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:4016/07

Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει πώς εξαπλώθηκε ο κορωνοϊός Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:4016/07

Πάιατ: Ταυτίζονται οι απόψεις Ελλάδας-ΗΠΑ ότι τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα Διεθνή

19:3516/07

ΕΛΚ – Μητσοτάκης: Αγία Σοφία και τουρκικές προκλήσεις στο επίκεντρο Πολιτική

19:3016/07

Επιστολή Ιεράς Συνόδου προς UNESCO για Αγία Σοφία Ελλάδα ,Κοινωνία

19:2116/07

Ανοίγει αύριο, ριζικά ανακαινισμένο, το Electra Palace Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:2016/07

Κ. Καραμανλής: Η Πελοπόννησος είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας Δήμοι ,Πολιτική

19:1016/07

Γ. Πλακιωτάκης: Η Ελλάδα είναι ικανή να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα Κόμματα ,Πολιτική

19:0016/07

Συντάξεις Αυγούστου: Πότε γίνεται η καταβολή ανά Ταμείο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

18:5016/07

Επίσημη πλέον η σχέση υπ. Αθλητισμού και Ερυθρού Σταυρού Αθλητισμός ,Κοινωνία

18:5016/07

Κορωνοϊός: Ο «χάρτης» των νέων κρουσμάτων Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4416/07

Ενώνουν δυνάμεις ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ Οικονομία

18:4016/07

Συγκρότηση Επιτροπή της Βουλής για την Θράκη Β.Ελλάδα ,Βουλή

18:3816/07

Έρευνα: Μείωση 67% στο τζίρο των ξενοδοχείων το 2020 Σημαντικά ,Τουρισμός

18:3016/07

Απονομή μεταλλίου στον Φ. Καραβία από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

18:3016/07

Μητσοτάκης: Κομβική στιγμή η πρώτη ζωντανή μετάδοση αρχαίου δράματος από την Επίδαυρο Πολιτική

18:2416/07

Κορωνοϊός: 35 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

18:2216/07

Tάσιος: Επιβράβευση τουριστών με το «Covid Bonus» Τουρισμός

18:2016/07

Υπ. Υγείας Γερμανίας: Εγκαίρως προσβάσιμο στους πολίτες της Ε.Ε. το εμβόλιο για covid-19 Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:1816/07

Στο Salonica Restaurant βραβείο Ελληνικής Κουζίνας Τουρισμός

18:1016/07

Χατζηδάκης: Προστατεύουμε τον Υμηττό με έργα Ελλάδα ,Περιβάλλον ,Πολιτική

18:0816/07

ΥΠΑ: Απαγόρευση πτήσεων από χώρες εκτός ΕΕ ως τις 31/7 Ελλάδα ,Σημαντικά ,Τουρισμός

18:0016/07

Αύριο η νέα καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

17:5016/07

Έρευνα για τη σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία Κοινωνία

17:4816/07

Βαριά «καμπάνα» σε e-shop κινητών Κοινωνία

17:4016/07

ΥΠΟΙΚ: Καταδίκη για την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης Ελλάδα ,Κοινωνία

17:3516/07

Τρίμηνη παράταση για την τακτοποίηση αυθαιρέτων Ελλάδα ,Κοινωνία

17:3016/07

Απάντηση Κικίλια σε Τσίπρα: Κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:2016/07

Ιννοκέντιος Γ΄: Ο κορυφαίος πάπας του Μεσαίωνα Άρθρα

17:1716/07

Σύλλογος Γυναικών Ιερισσού: Προσφορά στη γυναίκα και στην κοινωνία Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

17:1016/07

Ζέρβας προς Ιμάμογλου: Διαφυλάξτε τον χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας ως μνημείο Πολιτική ,Σημαντικά

17:0016/07

ΣΥΡΙΖΑ για νίκη Ζάεφ Κόμματα ,Πολιτική

16:5816/07

Επίθεση με τσεκούρι: Σε σοβαρή κατάσταση τρεις από τους τέσσερις τραυματίες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:5716/07

Καταδικάστηκε ως ληστής και επιδειξίας Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:5016/07

«Πόλεμος στο κατώφλι μας» – Tο εξώφυλλο του Le Point για τον Ερντογάν Διεθνή

16:4916/07

Λαμία: Σε δύο μέτωπα η πυρκαγιά στο Θεολόγο (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4416/07

Παρατηρητήριο COVID-19: Ελεγχόμενη η πανδημία παρά την αύξηση κρουσμάτων Κορωνοϊός

16:4016/07

Πέτσας για αναδρομικά: Δεν χρειάζεται να ασκούν προσφυγές οι συνταξιούχοι Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

16:3016/07

Πώς θα γίνει η εισαγωγή μαθητών που διακρίθηκαν σε επιστημονικούς διαγωνισμούς Ελλάδα ,Παιδεία

16:2816/07

Έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:2016/07

Ο Χαρδαλιάς πήγε στον Ζαχαράτο για να δει… Χαρδαλιά Παραπολιτικά

16:1016/07

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση από τη Ζάκυνθο Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

16:0816/07

Φωτιά στο Λαύριο: Πώς ξεκίνησε – Φόβοι για εξάπλωση Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:0116/07

Φθιώτιδα: Μεγάλη φωτιά στον Θεολόγο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0016/07

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο με μηχανή Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5016/07

Σε αργία ο 51χρονος εκπαιδευτικός από την Εύβοια Ελλάδα ,Κοινωνία

15:4516/07

ΜeDinno: Ελλάς – Ιταλία συμμαχία στην κτηνοτροφία Αγροτικά ,Επιχειρήσεις

15:4516/07

Στην Καστοριά τη Δευτέρα ο Θεόδωρος Καράογλου Β.Ελλάδα ,Πολιτική

15:4016/07

Μηδενισμοί και δελτία. Από τον… Αρη στον ΠΑΟΚ Αθλητισμός

15:3216/07

Παρακολούθηση του κορωνοϊού στα λύματα Χαλκιδικής και Πιερίας Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

15:3016/07

Συναγερμός στην Πυροσβεστική- Μεγάλη φωτιά στη Μεσσηνία Ελλάδα ,Κοινωνία

15:2016/07

Συνελήφθη την ώρα που… πότιζε χασισόδεντρα Ελλάδα ,Κοινωνία

15:1016/07

Στη Ρόδο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γ. Πλακιωτάκης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

15:0616/07

Επίθεση με τσεκούρι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας εφοριακός Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

15:0016/07

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα σε χωριό της Ροδόπης Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

14:5116/07

Παράταση επιστρεπτέας προκαταβολής Οικονομία

14:5016/07

Παρέμβαση Θεοχάρη στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού Ελλάδα ,Τουρισμός

14:4816/07

Κολομβιανό καρτέλ θυμίζει η οργάνωση που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:4216/07

Φωτιά στο Λαύριο: Εκκενώθηκε κατασκήνωση με 600 παιδιά Ελλάδα ,Κοινωνία

14:4016/07

Νέα έρευνα στις φυλακές Κορυδαλλού και Δομοκού – Τι βρήκε η ΕΛΑΣ Ελλάδα ,Κοινωνία

14:3016/07

Προγνωστικά: Ματς ζωής και θανάτου σε Μπιλμπάο και Βαλένθια! Αθλητισμός

14:2016/07

Πέτσας: Η Ευρώπη δεν πρέπει να κάνει για άλλη μία φορά πολύ λίγα Ελλάδα ,Πολιτική

14:1316/07

Τρόμος σε Εφορία: Πολίτης επιτέθηκε σε υπαλλήλους με τσεκούρι! Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

14:1016/07

Επίσκεψη της Δ. Μιχαηλίδου στην ΕΛΕΠΑΠ Ελλάδα ,Κοινωνία

14:0016/07

Ιδρύεται Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο στο Κιλκίς Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

13:5016/07

Άρπαξαν μέρα μεσημέρι αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:4016/07

Έκτακτη σύσκεψη για τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

13:3816/07

Φωτιά στο Λαύριο: Ενίσχυση των δυνάμεων – Στο σημείο ο Χαρδαλιάς Ελλάδα ,Κοινωνία

13:3016/07

Τρίκαλα: Ξεσπούν οι συγγενείς της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή Ελλάδα ,Κοινωνία

13:2016/07

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Από αύριο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις Ελλάδα ,Παιδεία

13:1216/07

Μεγάλη φωτιά στην Πούντα Ζέζα στο Λαύριο Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1016/07

Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί η τρίτη δόση Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

13:0016/07

Συγχαρητήρια Α. Τσίπρα στον Ζ. Ζάεφ Διεθνή ,Κόμματα ,Πολιτική

13:0016/07

«Ρέστα» για το Γιουρόπα η Μπιλμπάο Αθλητισμός

12:5116/07

Κορωνοϊός: Επιστρέφει στις οθόνες μας ο Χαρδαλιάς Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:5016/07

ΠΑΟΚ: Παραιτήσεις μετά το «φιάσκο» των «ληγμένων» δελτίων Αθλητισμός

12:4016/07

ΠΚΜ: Παρέδωσε εξοπλισμό στη 2η ΕΜΑΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

12:3216/07

Ποινική δίωξη κατά της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

12:3016/07

Ενημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Σ. Πέτσα (VIDEO) Ελλάδα ,Πολιτική

12:2116/07

Συναγερμός για φωτιά στο Μενίδι Ελλάδα ,Κοινωνία

12:2016/07

Έκρυβε 20,5 κιλά χασίς μέσα σε ρυμουλκούμενο! Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

12:1016/07

Έκρηξη από γκαζάκια σε ΑΤΜ στο Μαρούσι Ελλάδα ,Κοινωνία

12:0016/07

Αυγενάκης για Ολυμπιακό Χωριό: Να γίνει ένα σύγχρονο, ασφαλές αθλητικό συγκρότημα Αθλητισμός

11:5016/07

ΔΕΗ: Νέο ψηφιακό προϊόν με εκπτώσεις για οικιακούς πελάτες Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

11:4016/07

Κορωνοϊός: Παρατείνονται τα μέτρα στις παραλίες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:3816/07

Η Τρ. Πειραιώς επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ Επιχειρήσεις

11:3216/07

Η ΚΕΔΕ μαζί με τη ΔΕΘ- Helexpo στην «BEYOND 4.0» Επιχειρήσεις ,Τεχνολογία

11:3016/07

Βρούτσης: Υποχρεωτική έκδοση εκθέσεων των πληροφοριακών συστημάτων Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

11:2716/07

Ισοβίτης πήρε άδεια και δεν επέστρεψε Ελλάδα ,Κοινωνία

11:1516/07

Επιστολή Μισέλ στους 27 αρχηγούς της Ε.Ε πριν την Σύνοδο Κορυφής Διεθνή ,ΕΕ

11:0316/07

Φωτιά σε ξερά χόρτα πίσω από τη Waterland (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:0016/07

Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Τουρισμός

10:5916/07

Συνεργασία «Κ&Ν Ευθυμιάδης» και «AgroAppos» Αγροτικά ,Επιχειρήσεις

10:4516/07

Εκλογές ΗΠΑ: Σε δεινή θέση στις δημοσκοπήσεις ο Τραμπ Διεθνή

10:3016/07

Άγριο επεισόδιο σε λεωφορείο μεταξύ επιβατών για χρήση μάσκας Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:2316/07

Καίριο πλήγμα στα κυκλώματα ναρκωτικών από την ΕΛΑΣ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:1516/07

Μιχαηλίδου: Πόροι για να μην βρεθεί κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού Ελλάδα ,Πολιτική

10:0016/07

Αυτό ήταν το «φαρμακείο» του ψευτογιατρού (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4616/07

Σε… λογιστικό γραφείο έκρυβε τα αρχαία νομίσματα ο 64χρονος (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

09:3716/07

ΕΕ: Την Παρασκευή η πρώτη διά ζώσης Σύνοδος Κορυφής μετά από μήνες Διεθνή ,ΕΕ

09:2016/07

Αγιά Σοφιά: Τηλεοπτικές μεταδόσεις προσευχής σχεδιάζει ο Ερντογάν Βαλκάνια ,Διεθνή ,Σημαντικά

09:0216/07

Παπαθανάσης: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι τέλος Αυγούστου Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

08:4716/07

ΗΠΑ-Twitter: Χάκαραν λογαριασμούς των Γκέιτς, Μασκ και Μπάιντεν Διεθνή

08:4016/07

Κορωνοϊός: «Καμπανάκι» ειδικών για επιστροφή στον… Μάρτιο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:1516/07

Κορωνοϊός: Νέο θλιβερό ρεκόρ κρουσμάτων στις ΗΠΑ Διεθνή

08:0016/07

Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας- 7 νεκροί Βαλκάνια ,Διεθνή

07:4216/07

Έκτακτη διακοπή νερού στις Συκιές Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3516/07

Βόρεια Μακεδονία: Νικητής των εκλογών ο Ζάεφ-Μόλις 2% η διαφορά Βαλκάνια ,Διεθνή

07:2716/07

Χιλιάδες αρχαία νομίσματα στα χέρια…. συλλέκτη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

07:0016/07

Ποδηλάτες: «Νούμερο 1» η ασφάλεια στους ποδηλατόδρομους Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:0016/07

Δ. Κοντογιάννης: Στην προστασία του Σέιχ Σου δεν περισσεύει κανείς Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:0016/07

Pfizer: Το Σεπτέμβιο η επίσημη πρώτη του D.I.C. Θεσσαλονίκης Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Τεχνολογία

06:5516/07

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη, σε όλη τη χώρα Ελλάδα ,Κοινωνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ