Αποτελεσματικός απέναντι στον «Λέανδρο» ο δήμος Θεσσαλονίκης

Αποτελεσματικός απέναντι στον «Λέανδρο» ο δήμος Θεσσαλονίκης

Υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα επέδειξε ο δήμος Θεσσαλονίκης, επιτυγχάνοντας να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα την κακοκαιρία «Λέανδρος», που από χτες έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της στην πόλη.

Περίπου από τις 02:00 τα ξημερώματα, οπότε άρχισε να πέφτει το πρώτο χιόνι, τα συνεργεία κι ο στόλος των μηχανημάτων του δήμου Θεσσαλονίκης επιχειρούσαν, φροντίζοντας να μη δημιουργηθούν προβλήματα ούτε στα πιο δυσπρόσιτα σημεία της πόλης.

Οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης παραμένουν σε 24ωρη επιφυλακή με το βάρος πλέον να πέφτει στην αντιμετώπιση του παγετού, που αναμένεται τις επόμενες ώρες και για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης εφοδίασε με σάκους με αλάτι τα νοσοκομεία, τα σχολεία αλλά και περίπου 130 σημεία σε όλες τις δημοτικές κοινότητες. Άλλωστε, στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας ήδη ρίχνουν αλάτι σε πεζοδρόμια, σε εισόδους νοσοκομείων και σε στάσεις του ΟΑΣΘ. Για την αντιμετώπιση του παγετού, εξάλλου, θα χρησιμοποιηθούν και οι μικρότεροι αλατοδιανομείς τους οποίους έχει στον στόλο των οχημάτων του ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Ενόψει του παγετού απαιτείται αυξημένη προσοχή από όλους τους πολίτες, αλλά και μια μέριμνα, ώστε με τη χρήση και των μέσων που παρέχονται από τον δήμο, να μένουν καθαρά τα πεζοδρόμια μπροστά από τα καταστήματα και τις οικοδομές.

Υπενθυμίζεται ότι για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την κακοκαιρία οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται όλο το 24ωρο στο τηλέφωνο της Δημοτικής Αστυνομίας 2313 317.930.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ