ΑΠΘ: Τιμητική διάκριση για τον Αν. Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής Ιωάννη Βιζιριανάκη

ΑΠΘ: Τιμητική διάκριση για τον Αν. Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής Ιωάννη Βιζιριανάκη

Με την τιμητική διάκριση «Αριστίνδην» βραβεύτηκε ο Αν. Καθηγητής Μοριακής Φαρμακολογίας και Φαρμακογονιδιωματικής του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, Ιωάννης Βιζιριανάκης.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2022, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, στην Αθήνα.

Τα «Αριστεία» διοργανώνονται από την εταιρεία NOUFIO. Κάθε χρόνο, η οργανωτική επιτροπή των «Αριστείων» αποφασίζει για την «Aριστίνδην» βράβευση «προσωπικοτήτων του χώρου της υγείας, που έχουν διακριθεί για την κοινωνική ή επιστημονική προσφορά τους».

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο κ. Βιζιριανάκης βραβεύτηκε για το σύνολο του επιστημονικού του έργου και με αφορμή το βραβείο που απέσπασε για δεύτερη φορά η ερευνητική του ομάδα, για την πιο αποτελεσματική πρόταση στην εκπαίδευση «The Most Effective Teaching Application» από τη διεθνή κοινοπραξία «Simcyp», στο Sheffield στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, η ερευνητική ομάδα, στο πλαίσιο των «2021 Simcyp Academic Awards», διακρίθηκε για την ανάπτυξη και την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων εκπαιδευτικού χαρακτήρα, μέσω της πλατφόρμας «Simcyp», την επιτυχή ενσωμάτωσή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και την ενίσχυση των επιστημονικών γνώσεων, αλλά και των πρακτικών δεξιοτήτων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στον χώρο των φαρμάκων που εφαρμόστηκε στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ΑΠΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιμελητήρια: Πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές- Τι είπε ο Άδ. Γεωργιάδης

Θεσσαλονίκη: “Στον αέρα” 6.000 φοιτητές – “Κραυγή αγωνίας” για τη μεταφορά τμημάτων (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Διαμαρτυρία ξεναγών στον Λευκό Πύργο για τα ένσημα – «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γεωργιάδης: Πλαφόν στις αυξήσεις επαγγελματικών μισθώσεων -Στη… φόρα όσοι αισχροκερδούν

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top