Αύριο και μεθαύριο οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Αύριο και μεθαύριο οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Ρεπορτάζ: Άννη Καρολίδου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Εκλογική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.Θ.), κατά την οποία εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός καθώς και προϋπολογισμός του Συλλόγου.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την παραμονή των εκλογών του Ε.Σ.Θ., οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 από τις 09:00 έως τις 21:30.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό εμπόριο, εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού και η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτήθηκαν οι στόχοι της επόμενης τριετίας. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η δρομολόγηση μιας πλατφόρμας e-shop για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο για την πραγματοποίηση πωλήσεων.

«Σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της Ελληνικής οικονομίας, σε ένα περιβάλλον που οι τζίροι έχουν κατηφορική πορεία, η συλλογική συμμετοχή και στήριξη των εμπόρων στις εκλογές αυτές είναι ουσιαστική γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο του συνδικαλισμού.  Ο στόχος είναι η επιβίωση και η ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της πόλης μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και όλους όσους συνέδραμαν όλα αυτά τα χρόνια στην υλοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των σχεδίων του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ