Δικαίος: Πόλος έλξης για φοιτητές από 60 χώρες τo CITY College (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δικαίος: Πόλος έλξης για φοιτητές από 60 χώρες τo CITY College (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στη σημασία της σωστής επιλογής ενός προγράμματος σπουδών αναφέρθηκε ο υπεύθυνος Ενημερώσεων και Νέων Φοιτητών του CITY College University of York Europe Campus, Γρηγόρης Δικαίος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Όπως τόνισε ο κ. Δικαίος οι νέοι πρέπει να κυνηγούν το όνειρό τους, ωστόσο είναι αναγκαίο να ακολουθούν στις σπουδές τους τον δρόμο που θα διασφαλίζει την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Επίσης, μίλησε για τις επιπτώσεις του Brexit στις σπουδές επί βρετανικού εδάφους, αλλά και για τις προοπτικές που ανοίγουν στη μετά -Brexit εποχή οι σπουδές στο CITY College University of York Europe Campus, που -με έδρα τη Θεσσαλονίκη- αποτελεί πόλο έλξης φοιτητών από 60 χώρες. Το CITY College είναι το ευρωπαϊκό campus του Πανεπιστημίου του York , είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δικαίος υπογραμμίζοντας πως οι απόφοιτοι παίρνουν το πτυχίο του York.

Τέλος, περιέγραψε τα προγράμματα που προσφέρονται από το CITY College University of York Europe Campus, ενώ μίλησε για τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης και τα επαγγελματικά δικαιώματα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Γρηγόρης Δικαίος στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ