Δήμος Δέλτα: Ανοιχτή η επαρχιακή οδός Πόντου με Σίνδο

Δήμος Δέλτα: Ανοιχτή η επαρχιακή οδός Πόντου με Σίνδο

Μηχανήματα των τεχνικών υπηρεσιών και της αντιδημαρχίας καθαριότητας επιχειρούν από τις 03:00 τα ξημερώματα για να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί.

Για το άνοιγμα της επαρχιακής οδού που συνδέει την οδό Πόντου με τη Σίνδο που παρέμεινε κλειστή από το βράδυ της Τρίτης εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού ενημέρωσε η Πολιτική Προστασία του δήμου Δέλτα.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, μετά από πολυήμερη επέμβαση των μηχανημάτων των τεχνικών υπηρεσιών, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία στις 07:00 το πρωί και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Την ίδια ώρα μηχανήματα των τεχνικών υπηρεσιών και της αντιδημαρχίας καθαριότητας επιχειρούν από τις 03:00 τα ξημερώματα σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του δήμου Δέλτα προκειμένου να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Αυτοκίνητα του δήμου ρίχνουν αλάτι σε όλους τους δρόμους μέσα στις κοινότητες και στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου για να μην προκληθεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του δήμου

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν μεγάλες ποσότητες αλατιού σε όλες τις κοινότητες προκειμένου να εφοδιαστούν οι πολίτες.

Συσκευασμένες ποσότητες αλατιού σε σακούλες υπάρχουν σε όλα τα δημοτικά κτήρια, στα κέντρα υγείας, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, στο ΙΚΑ στον ΟΑΕΔ στους παιδικούς σταθμούς στα νηπιαγωγεία στα δημοτικά σχολεία και τις εκκλησίες καθώς σε τράπεζες και ταχυδρομικά ταμιευτήρια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ