Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Άρχισαν οι εργασίες για το νέο ΚΕΠ στην οδό Κολοκοτρώνη (ΦΩΤΟ)

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Άρχισαν οι εργασίες για το νέο ΚΕΠ στην οδό Κολοκοτρώνη (ΦΩΤΟ)

Άρχισαν οι εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου όπου θα στεγαστεί το νέο ΚΕΠ του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στην οδό Κολοκοτρώνη, μετά την έξωση της υπηρεσίας από το ακίνητο στην οδό Ολυμπιάδος, στις αρχές Οκτωβρίου. Τι αναφέρει για το χρονοδιάγραμμα του έργου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, Νέστορας Λαφαζανίδης.

Ρεπορτάζ: Αλέξης Αλεξιάδης

Σχεδόν δύο μήνες μετά την έξωση του ΚΕΠ από το ακίνητο στην οδό Ολυμπιάδος, άρχισαν οι εργασίες στην οδό Κολοκοτρώνη, για τη διαμόρφωση του χώρου όπου θα στεγαστεί το ΚΕΠ, δίπλα από τα Ά ΚΑΠΗ του δήμου, στο κτίριο όπου βρίσκεται η Πολεοδομία.

Από χθες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, τα συνεργεία που ανέλαβαν το έργο έκαναν κάποιες πρόδρομες εργασίες, όπως καθαρισμό, απομάκρυνση κάποιων αντικειμένων κτλ και σταδιακά το νέο ΚΕΠ θα πάρει «σάρκα και οστά», δίνοντας ανάσα σε χιλιάδες κατοίκους, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα εξυπηρετούνταν από τα άλλα δύο ΚΕΠ του δήμου, με περισσότερη ταλαιπωρία βέβαια και αναμονές.

Μιλώντας στο GRTimes, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Νέστορας Λαφαζανίδης, ανέφερε ότι σύμφωνα με το υπάρχον χρονοδιάγραμμα το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του Φεβρουαρίου και οπωσδήποτε μέχρι τέλη του μήνα και αυτό αν δεν υπάρξει κάποια έκτακτη καθυστέρηση, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

«Αν προκύψει κάποιο άλλο τεχνικό ζήτημα, κάτι απρόβλεπτο δηλαδή, μπορεί να πάει και λίγο αργότερα, δηλαδή τέλη Φεβρουαρίου. Πάντως το χρονοδιάγραμμα μας είναι 1 – 2 μήνες το πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα, «αλλά όταν μιλάμε για κατασκευαστικά έργα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα συναντήσεις». «Ζούμε μια πολύ περίεργη περίοδο λόγω της πανδημίας, που κανένας δεν μπορεί να βγάλει χρονοδιάγραμμα για τίποτα, δυστυχώς» ανέφερε.

Όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους το έργο καθυστέρησε να ξεκινήσει, τουλάχιστον σύμφωνα με τις προηγούμενες ανακοινώσεις της διοίκησης, ο κ. Λαφαζανίδης σημείωσε ότι οι προετοιμασίες, όπως κάποιες μελέτες για το κατά πόσο ο χώρος μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες ενός ΚΕΠ, γινόντουσαν κανονικά το τελευταίο διάστημα, ενώ μια μικρή καθυστέρηση προέκυψε και από το γεγονός ότι ο δήμος έκλεινε τον προϋπολογισμό και οι υπηρεσίες αφιέρωσαν χρόνο και σε αυτόν, με αποτέλεσμα κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες που έπρεπε να αντιμετωπιστούν, να γίνουν λίγο περισσότερο έντονες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ακόμα “αγνοείται” το 3ο ΚΕΠ μετά την έξωση (ΦΩΤΟ)

Έξωση στο ΚΕΠ Ευόσμου – Κλειστό από το μεσημέρι

Έξωση στο ΚΕΠ Ευόσμου: Αδιανόητη και ανεξήγητη η στάση του δήμου λέει ο ιδιοκτήτης

Σωτηράκης: Θα αναζητηθούν ευθύνες για την έξωση του ΚΕΠ Ευόσμου (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Εύοσμος: Κλειστό τελικά αύριο το ΚΕΠ στην οδό Ολυμπιάδος

Εύοσμος: Σε εξέλιξη οι «διαπραγματεύσεις» για το ΚΕΠ

Κλειστό το ΚΕΠ Ευόσμου λόγω έξωσης

Έξωση ΚΕΠ: Νέα δικαστική ήττα για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top