Δήμος Νεάπολης Συκεών: Χριστουγεννιάτικος στολισμός με έλατα από τον Χολομώντα

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Χριστουγεννιάτικος στολισμός με έλατα από τον Χολομώντα

Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου

Πρωτοστάτησε στο χριστουγεννιάτικο στολισμό στους δρόμους του δήμου με τα εορταστικά λαμπιόνια δίνοντας χαρά στους πολίτες του. Ο Δήμος Νεάπολης Συκεών, εκτός από τα γιορτινά φωτιστικά, ετοιμάζεται να στολίσει δρόμους και πλατείες τοποθετώντας φυσικά έλατα του Χολομώντα.

Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου ([email protected])

«Ζητήσαμε να έχουμε τα δέντρα στο Δήμο μας την 1η Νοεμβρίου» ανέφερε στο GRTimes.gr ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης εξηγώντας ότι μαζί με τα λαμπιόνια που άναψαν πριν λίγες μέρες θα  μετέφεραν επί συνόλου τον εορταστικό διάκοσμο στους πολίτες του δήμου.

Ωστόσο, η έγκριση από το υπουργείο Περιβάλλοντος για την υλοτομία, μεταφορά και διακίνηση δενδρυλλίων και κλαδιών για χρήση και διακόσμηση για το τρέχον έτος δόθηκε την περασμένη Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, και έτσι η μεταφορά τους για τη διακίνηση ξεκινάει στις 27 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 24 Δεκεμβρίου.

Οι εξαιρέσεις

Σύμφωνα με τις διατάξεις του υπουργείου Περιβάλλοντος, πέρα των ημερομηνιών που προβλέπονται ανωτέρω, εξαιρούνται κάποιες περιπτώσεις, όπου αλλάζουν τόσο οι ημερομηνίες για την κοπή όσο και η μεταφορά.

Μια από τις ειδικές περιπτώσεις και εξαιρέσεις αποτελεί, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Νεάπολης Συκεών, όπου στη σχετική αίτησή του έχει ζητήσει 10 έλατα για το στολισμό της πόλης, από ελατοπαραγωγούς του Ταξιάρχη.

Όπως πληροφορείται το GRTimes.gr τα δέντρα θα φτάσουν στο δήμο στις 20 Νοεμβρίου και θα τοποθετηθούν σ’ όλες τις δημοτικές ενότητες.

Έτσι, χριστουγεννιάτικα έλατα από τους παραγωγούς του Χολομώντα θα τοποθετηθούν και θα στολίσουν τις Συκιές και συγκεκριμένα το Πάρκο Ελπίδος, τη Νεάπολη στο Ρολόι, τα Πεύκα, τον Άγιο Παύλο στο πάρκο της Ανθέων (απέναντι από το Επταπύργιο) και βεβαίως το Δημαρχείο.

Όσον αφορά το ύψος των χριστουγεννιάτικων ελάτων θα φτάνει τα 8 με 9 μέτρα και μαζί με τα εορταστικά φωτιστικά θα προσφέρουν στους κατοίκους λαμπερή ατμόσφαιρα, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους χαρά, ζεστασιά, ομορφιά και αισιοδοξία!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top