ΕΑΥΘ και Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΦΟΣΔΑ μοιράζουν 4.500 ανακυκλώσιμα ποτήρια

ΕΑΥΘ και Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΦΟΣΔΑ μοιράζουν 4.500 ανακυκλώσιμα ποτήρια

Συνολικά 4.500 ανακυκλώσιμα ποτήρια θα μοιράσει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΦΟΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας σε όλα τα μέλη της ΕΑΥΘ την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 10:30 στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να γίνει ένα ακόμα βήμα ενάντια στο μίας χρήσης πλαστικό που κατακλύζει ποταμούς, θάλασσες και λίμνες και πλέον σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία και την τροφική μας αλυσίδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προστασία του περιβάλλοντος όσο και αν η εγχώρια και η παγκόσμια ειδησεογραφία αλλάζει, παραμένει το μεγαλύτερο ζήτημα που αντιμετωπίζει ο σημερινός κόσμος που ζούμε.

Όλα προμηνύουν ότι ο δρόμος της επιστροφής σε μια κλιματική κανονικότητα δεν θα είναι καθόλου εύκολος τουναντίον θα είναι ακανθώδης και δύσβατος πολύ.
Τηρώντας το γνωστό σύνθημα «σκέφτομαι παγκόσμια, δρω τοπικά» είναι ανάγκη να προσπαθούμε καθημερινά για πολλές μικρές νίκες που μπορούν να φέρουν την μεγαλύτερη σε κλίμακα αλλαγή.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο που διακρίνεται από μια πεισματική αισιοδοξία που δεν τα παρατάει ποτέ εντάσσεται και η εκδήλωση στις 3 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.30 στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης που διοργανώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με τον Όμιλο Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΦΟΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να γίνει ένα ακόμα βήμα ενάντια στο μιας χρήσης πλαστικό που κατακλύζει ποταμούς θάλασσες λίμνες και πλέον σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία και την τροφική μας αλυσίδα. Για το λόγο αυτό άλλωστε θα μοιραστούν 4.500 ανακυκλώσιμα ποτήρια πολλαπλής χρήσης σε όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης».

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σταϊκούρας: Θα βρούμε ξανά δημοσιονομικό χώρο για μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Βενζίνη: Ακριβαίνουν κι άλλο οι τιμές των καυσίμων – Χωρίς τέλος το ανοδικό ράλι του πετρελαίου (VIDEO)

Αλ. Κόπτσης: Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τις πανελλαδικές (VIDEO)

Μαγνησία: Συνελήφθη για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top