ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Αποκαταστάθηκε ρήξη σε αγωγό φ/α στη Θεσσαλονίκη

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Αποκαταστάθηκε ρήξη σε αγωγό φ/α στη Θεσσαλονίκη

Συνεργεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ έσπευσαν και έθεσαν άμεσα σε έλεγχο τη βλάβη που προκλήθηκε σήμερα, σε αγωγό χαμηλής πίεσης , στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη. Ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει η παραμικρή διαρροή και κανένας λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους της περιοχής ενώ σήμερα θα αποκατασταθεί και η τροφοδοσία 257 καταναλωτών, που διακόπηκε.

Το κείμενο του δελτίου  τύπου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ:

«Σήμερα 26/7/2021  ρήξη προκλήθηκε σε αγωγό χαμηλής πίεσης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε συνέχεια εργασιών τρίτου φορέα,  – Εταιρείας Κοινής Ωφέλειας, στην περιοχή της Ανάληψης του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Τραπεζούντος 5.

Από τη πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) μετέβησαν στον χώρο και έχουν θέσει σε πλήρη έλεγχο την βλάβη τερματίζοντας τη διαρροή. Από την βλάβη επηρεάζεται η τροφοδοσία  257 καταναλωτών, η πλήρης αποκατάσταση της οποίας θα ολοκληρωθεί έως τις απογευματινές ώρες.

Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εγγυάται την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ