ΕΔΥΕΘ: Κινητοποίηση στο Γ’ Σώμα Στρατού, ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΕΔΥΕΘ: Κινητοποίηση στο Γ’ Σώμα Στρατού,  ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Συγκέντρωση ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία και στην εμπλοκή της Ελλάδας στους γεωστρατηγικούς και ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, πραγματοποιούν αυτή την ώρα τα μέλη της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, έξω από το Γ’ Σώμα Στρατού.

Η συγκέντρωση, μετά την οποία θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Λαμπράκη, για την 59η επέτειο από τη δολοφονία του, διοργανώνει η ΕΔΥΕΘ, «στο πλαίσιο των φετινών Πρωτοβουλιών Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις «.

Οι διοργανωτές κάνουν λόγο «για παιχνίδια πολέμου και μοίρασμα ζωνών επιρροής από τις μεγάλες δυνάμεις» καταγγέλλοντας κάθε εμπλοκή της χώρας μας με οποιονδήποτε τρόπο, στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν, σωματεία εργαζόμενων και συνταξιούχων, φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις των γυναικών και της νεολαίας.

Αυτήν την ώρα ξεκίνησε η πορεία που μέσω της Λεωφόρου Στρατού και της οδού Τσιμισκή θα κινηθεί προς το μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη για να γίνει η κατάθεση στεφάνων.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top