Εικόνες συνωστισμού στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (ΦΩΤΟ)

Εικόνες συνωστισμού στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (ΦΩΤΟ)

Εικόνες συνωστισμού παρατηρούνται στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, σχεδόν σε κάθε άφιξη πτήσης από το εξωτερικό που αυτές τις ημέρες, παραμονές γιορτών δεν είναι λίγες.

“Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις” και η φωτογραφία που ανεβάζει το GRTimes.gr τα λέει όλα από μόνη της. Το θέμα βεβαίως είναι γιατί δεν υπάρχει αυστηρός έλεγχος ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα που προβλέπονται από τους υγειονομικούς και την Πολιτική Προστασία. Ο κίνδυνος μετάδοσης, αν δεν τηρούνται οι αποστάσεις παραμονεύει ειδικά στους επιβάτες εξωτερικού, παρότι  όλοι έρχονται στη χώρα μας με αρνητικό τεστ για τον covid-19 και , σε ορισμένους, με βάσει αλγόριθμο, γίνονται και επιπλέον δειγματοληπτικά τεστ.

Nα σημειωθεί ότι σήμερα οι αφίξεις στο “Μακεδονία”, από το εξωτερικό, είναι 16 τον αριθμό, ενώ οι περισσότερες πτήσεις εξωτερικού που “πιάνουν” στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι από Γερμανία, Κύπρο, Τσεχία, Αυστρία και Βρετανία.

Να ληφθεί υπόψη ότι η Fraport έχει τη διαχείριση του αεροδρομίου, έχει λάβει  όλα τα προστατευτικά μέτρα υγείας που προβλέπονται , αλλά η ευθύνη των ελέγχων δεν ανήκει στο διαχειριστή του αεροδρομίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ