Elektronio: Το ηλεκτρικό ποδήλατο στα φόρτε του (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Elektronio: Το ηλεκτρικό ποδήλατο στα φόρτε του (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θες να γνωρίσεις τι σημαίνει πράσινη μετακίνηση; Τι σημαίνει προσωπική μετακίνηση προσαρμοσμένη στα γούστα σου και μάλιστα με εναλλακτικό τρόπο; Τι σημαίνει ηλεκτρικό ποδήλατο σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη; Τι σημαίνει απολαμβάνω παροχές που δεν προσβάλλουν το διπλανό μου, δεν μολύνουν το περιβάλλον και εστιάζω στην ποιότητα ζωής κι όχι σε μια καθημερινότητα πολλαπλών ταχυτήτων με κυκλοφοριακές δυσκολίες; Ο Παντελής και η Άννα θα σου δείξουν τη λύση, θα στην κατασκευάσουν και θα σε πείσουν χωρίς φανφάρες και μαρκετίστικα τερτίπια, πως το «Elektronio» είναι αυτό που ψάχνεις.

Ρεπορτάζ: Ελένη Σκάρπου

Σε μια εποχή, όπου οι ρυθμοί είναι τρελοί και η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη, οι λάτρεις των ποδηλάτων, αλλά και οι άνθρωποι των επιχειρήσεων που ψάχνουν συχνές λύσεις για να βελτιώσουν την εργασιακή συνθήκη με άξονα πάντα τον άνθρωπο απευθύνονται στο «Elektronio» για το ηλεκτρικό τους όχημα. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2015 από τον Παντελή Ζάρκο και την Άννα Χλιούρα. Πλέον έχουν μπόλικους συνεργάτες, έχουν σκοπό να μαζικοποιήσουν κατά μία έννοια την παραγωγή και να μεγαλώσουν την ομάδα. Συχνά επισκέπτονται εκθέσεις του εξωτερικού, έτσι ώστε όταν θα νιώσουν «ώριμοι» να αναδείξουν τη δουλειά τους από την σωστή πλευρά.

«Ξεκινήσαμε τον Μάιο του 2015. Οργανώσαμε το εργαστήριο μας, ιδρύσαμε την εταιρεία «Elektronio» και ξεκινήσαμε το πρώτο μας μοντέλο, το play, του οποίου τώρα δουλεύουμε τη νέα έκδοση. Πρόκειται για μια διαφορετική πρόταση ηλεκτρικού ποδηλάτου για την πόλη, που εξ’ αρχής είχε μια διαφορετική καινοτόμα γεωμετρία, κάποια χαρακτηριστικά έξυπνης μηχανικής και το concept ήταν ότι μπορούσες να το κάνεις custom, να το δημιουργήσεις τελείως εξατομικευμένα, είτε αυτό έχει να κάνει με τα αισθητικά χαρακτηριστικά είτε με τα λειτουργικά, όπως για παράδειγμα η αυτονομία του, η κατάλληλη μπαταρία, οι αποθηκευτικοί χώροι. Αυτό ήταν το έναυσμα και σιγά σιγά είδαμε ότι μέσα από την εξατομίκευση μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε και νέες προτάσεις» αναφέρουν οι δυό τους και μάλιστα τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν επικεντρωθεί σε νέα μοντέλα.

ELEKTRONIO-play 1

«Τα νέα μοντέλα βασίζονται στο play, σε μια έκδοση μεγαλύτερη, την cargo, με μεγαλύτερο χώρο απόθηκευσης, που είναι μια πρόταση καθαρά για εταιρική χρήση, για μια εταιρεία courier ή delivery» επισημαίνουν, ενώ το πελατολόγιο τους είναι πλέον ευρύ και απαιτητικό. «Το πελατολόγιο μας πλέον μοιράζεται. Είναι τόσο εταιρείες όσο και ιδιώτες που θέλουν να μετακινηθούν διαφορετικά. Εταιρείες courier, εταιρείες στον τουριστικό κλάδο που συνδυάζουν το μάρκετινγκ και τις διαδικασίες διανομής με έναν πιο πράσινο τρόπο, εταιρείες που κάνουν διανομές τύπου food-cafe delivery ή μεγάλοι οργανισμοί που θέλουν κάτι για τις εσωτερικές τους μετακινήσεις. Το μοντέλο cargo είναι για εταιρείες όπως εργοστάσια, εμπορικά κέντρα κλπ.» αναφέρει η Άννα που ασχολείται με τη διεύθυνση μάρκετινγκ.

elektronio-cargo

Από την πλευρά του ο Παντελής είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. «Θέλουμε να αρχίσουμε να γκρουπάρουμε σιγά σιγά μικρές παραγωγές από 5-10 τεμάχια του κάθε μοντέλου. Να έχουμε για αρχή ένα μικρό στοκ, αλλά και πάλι θα παίζουμε με το αισθητικό κομμάτι, τα χρώματα, τα λάστιχα, τις ταχύτητες, τον κινητήρα, την μπαταρία και όλα αυτά». Ο ίδιος σπούδασε μηχανολόγος οχημάτων στο ΤΕΙ Οχημάτων στην Σίνδο και το όραμά του για μια διαφορετική μετακίνηση το έκανε πράξη απολαμβάνοντας τώρα τους καρπούς μιας ωραίας δημιουργικής δουλειάς.

«Σκέφτηκα ότι ήθελα να δημιουργήσουμε ένα όχημα και το πιο εύκολο θεώρησα ότι είναι το ποδήλατο, για να μπορέσω να αποτυπώσω όλες τις γνώσεις που είχα πάρει από την σχολή. Στην συνέχεια ήρθε η σκέψη να το αλλάξουμε λίγο… να είναι και ηλεκτρικό, καθώς την προηγούμενη δεκαετία άρχισε να απασχολεί πολύ η ηλεκτροκίνηση. Μετά είπαμε να αλλάξουμε λίγο την γεωμετρία, να το κάνουμε λίγο διαφορετικό, πιο άνετο, να μπουν και οι τρεις τροχοί και να προστεθεί μια μηχανική παραπάνω. Έτσι ξεκίνησε η κατασκευή» εξηγεί ο Παντελής, που τώρα ως creative director του «Elektronio» περνάει πολλές ώρες στο εργαστήριο.

Δείτε εδώ πως ξεκινά ο σχεδιασμός ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου:

Δείτε εδώ πως καταλήγει η προεργασία και πως γίνεται το μοντάρισμα:

Στο «Elektronio» μπορείτε απλά να φέρετε το δικό σας αγαπημένο ποδήλατο και να το μετατρέψετε σε ηλεκτρικό, γιατί μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο, οι λύσεις ρέουν άφθονες και πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας και το περιβάλλον. Αν όμως θέλετε όχημα για δεύτερο άτομο, τότε θα πρέπει να αφορά ειδική συνθήκη.

«Αυτά τα οχήματα είναι προσωπικής μετακίνησης. Αν κάποιος θελήσει όχημα για παραπάνω από ένα άτομα, μετά ξεφεύγουμε και από θέμα πατρόν και νομοθεσίας. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανάγκη της αγοράς για κάτι τέτοιο. Αυτός που ψάχνει κάτι εναλλακτικό κυρίως θέλει να μετακινείται προσωπικά. Ενδεχομένως θα γινόταν αν μιλούσαμε για ένα παιδικό κάθισμα.

Υπάρχουν βέβαια κάποιες κατηγορίες ποδηλάτων που είναι για δύο άτομα, κυρίως όταν είναι για να μεταφέρουν έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν μπορεί να περπατήσει μόνος του. Πρόκειται για ειδικά cargo όπου υπάρχει η ειδική ράμπα για να ανεβαίνουν πάνω άτομα με ειδικές ανάγκες ή και ηλικιωμένοι. Έχουμε μια ακόμη έκδοση που δεν είναι για όλα τα άτομα με αναπηρία αλλά είναι για εκείνα τα άτομα που έχουν μερική αναπηρία, για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει ποδήλατο σε δύο τροχούς ύστερα από κάποιο ατύχημα, ή επειδή μπορεί να έχει μια μερική παράλυση, μια νευρολογική ασθένεια. Έχουμε αναπτύξει εκεί έναν έξτρα μηχανισμό που μπορεί να τον επαναφέρει σε ισορροπία όταν ο χρήστης την χάνει.

Αυτή είναι μια ειδική έκδοση που θέλουμε να την εξελίξουμε κι άλλο τεχνολογικά και είναι πολύ σημαντική. Είναι σημαντικο γι’ αυτούς τους ανθρώπους να έχουν ένα ποδήλατο ασφαλές, με το οποίο να μπορούν να αναπτύξουν μια κανονική ταχύτητα, να αισθάνονται ότι ξαναμπαίνουν σε αυτό το κομμάτι που τους αρέσει πολύ και να είναι και πάλι ενεργοί. Είναι μια έκδοση που μπορεί να «κουμπώσει» σε αρκετά άτομα, καθώς υπάρχει η βάση του μηχανισμού κι από εκεί και μετά μπορούμε να το προσαρμόσουμε κατά περίπτωση» εξηγούν ο Παντελής και η Άννα.

Εδώ η able έκδοση για άτομα με μερική αναπηρία:

Κάποτε ο πρώτος εταιρικός πελάτης τους ήταν μια ιδιωτική εταιρεία με ασθενοφορά η οποία ήθελε να δημιουργήθσει ένα διαφορετικού τύπου ποδήλατο για να μεταφέρει ασθενείς. «Ήταν μια μεγάλη εταιρεία που ήθελε να χρησιμοποιεί το ποδήλατο, αλλά όχι σε επείγουσες περιπτώσεις, μόνο για προγραμματισμένα ραντεβού, όπως για παράδειγμα η αιμοκάθαρση και αυτό το project ήταν πολύ φιλόδοξο, αλλά πάγωσε γιατί ο άνθρωπος που είχε αυτό το όραμα έφυγε από την ζωή.
Ήταν μια βάση ενός άλλου ποδηλάτου, που κάναμε αργότερα, αλλά δεν το ξεχνάμε και σκεφτόμαστε να το ξαναπροτείνουμε στην ίδια εταιρεία για να το κάνουμε κάποια στιγμή πράξη» εξομολογείται η Άννα.

Τώρα; Λανσάρουν επίσης ένα νέο ηλεκτρικό πατίνι που μας στο συστήνουν ανεπιφύλακτα. «Το ηλεκτρικό μας πατίνι αφορά στη δική μας φιλοσοφία. Έτσι έχουμε εστιάσει στην άνεση και την ασφάλεια. Έχει μεγαλύτερους τροχούς, το πλαίσιο έχει σχεδιαστεί για να απορροφά τους κραδασμούς και γενικά μας ενδιαφέρει η εμπειρία του χρήστη. Έχει αποθηκευτικό χώρο με έξυπνο τρόπο διαμορφωμένο και μπορείς να το μεταφέρεις έυκολα και να το παρκάρεις. Η μπαταρία του είναι τοποθετημένη στο πλαίσιο και μπορούμε να προσαρμόσουμε την αυτονομία του από 25 μέχρι 40 χιλιόμτερα. Κάνοντας μια δεύτερη σκέψη, ο χώρος μπροστά θέλουμε να είναι βολικός για food-cafe delivery στο κέντρο της πόλης» τονίζουν.

elektronio-θεσσαλονικη-παντελης-αννα-ηλεκτρικο-ποδηλατο (2)

Tips από το «Elektronio» για τους μελλοντικούς χρήστες ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών:

-Προτού προχωρήσουν στην αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου ή πατινιού, καλό θα ήταν αναζητήσουν τι ισχυεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση
σε αυτή την κατηγορία οχημάτων, ένα προϊόν με υποστήριξη και εγγύηση, και να αντιληφθούν τι χρειάζονται (προσεχώς θα ανανεωθεί και η ευρωπαϊκή οδηγία για να καθοριστεί ένα νομοθετικό πλαίσιο και για τα ηλεκτρικά πατίνια που δεν υπήρχε μέχρι τώρα). Για παράδειγμα, τα ηλεκτρικά ποδήλατα πρέπει να έχουν κινητήρα με ισχύ 250W και να είναι υποβοηθούμενα. Εάν δουν ότι χρειάζονται κάτι πιο δυνατό ή ένα μέσο αυτοκινούμενο, μπορούν να προσανατολιστούν σε μία άλλη κατηγορία ηλεκτρικής μετακίνησης, όπως ελαφριά ηλεκτρικά οχήματα ή ηλεκτρικά μηχανάκια.

-Θα προτείναμε να μη χρησιμοποιούν αυτές τις εναλλακτικές λύσεις απλά ως gadgets, αλλά ως το καθημερινό μέσο μετακίνησης τους με υπευθυνότητα, ακολουθώντας πιστά το ΚΟΚ και φροντίζοντας με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την προστασία τους.

-Τέλος, καλό θα είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά τα μέσα μεταφοράς είναι καθαρά προσωπικά και είναι άκρως επικίνδυνο -και εν τέλει ούτε διασκεδαστικό- να μετακινούμαστε δύο σε ένα πατίνι, λόγου χάρη.

elektronio-θεσσαλονικη-παντελης-αννα-ηλεκτρικο-ποδηλατο (1)

elektronio-θεσσαλονικη-παντελης-αννα-ηλεκτρικο-ποδηλατο (4)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

08:2124/09

Σεισμική δόνηση στη Λευκάδα Ελλάδα ,Κοινωνία

08:2024/09

ΕΦΚΑ: Χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ερευνητές που πληρώνουν κανονικά εισφορές Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

08:1024/09

Πειραιάς: Κλειστή η Ακτή Μιαούλη μετά το τροχαίο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

08:1024/09

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Παιδεία

08:0024/09

Θεσ/νίκη: «Έρχονται» ακόμα 20 δημοτικά πάρκινγκ – Που θα γίνουν Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

08:0024/09

Έκτακτη διακοπή νερού στον Εύοσμο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:4524/09

Μια δασκάλα για δύο τάξεις στο 2ο Νηπιαγωγείο Επανομής Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Παιδεία

07:3924/09

Ακτή Μιαούλη: Λεωφορείο έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ Κοινωνία

07:3024/09

ΚΑΘ: Στο ΕΠΑνΕΚ για αναβάθμιση με επένδυση 10 εκατ. ευρώ Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:2024/09

Διακοπές ρεύματος στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:1024/09

Διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:0024/09

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

23:5923/09

Αναστασιάδης: Η αλληλεγγύη της ΕΕ να μετουσιωθεί σε πράξεις Διεθνή

23:5523/09

Έτοιμος για τους ομίλους ο Ολυμπιακός, 2-0 τη Ομόνοια στο Φάληρο Αθλητισμός

23:5023/09

Ινδία-Covid-19: Πάνω από 5,6 εκατομμύρια κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4323/09

Βουλή: Ευρύτατη συναίνεση για τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων Βουλή

23:4023/09

Εκατοντάδες φάλαινες παγιδευμένες σε ακτή στην Τασμανία (ΦΩΤΟ) Περιβάλλον

23:3523/09

Συναγερμός για την επιβάρυνση των ΜΕΘ Κορωνοϊός ,Σημαντικά

23:3023/09

Κορωνοϊός – Ιταλία: 1.640 τα νέα κρούσματα, 20 θάνατοι Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2023/09

Ζεεχόφερ: «Καλή βάση» για διαβουλεύσεις η πρόταση της Κομισιόν για το άσυλο Διεθνή

23:1023/09

Η επανάληψη του σεξ μετά από έμφραγμα βελτιώνει την επιβίωση Επιστήμη ,Υγεία

23:0923/09

Θεσ/νικη: Με αυστηρά μέτρα η συναυλία της Ν. Θεοδωρίδου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

23:0023/09

Η ορκωμοσία Λουκασένκο έβγαλε στον δρόμο τους Λευκορώσους (VIDEO) Διεθνή

22:5023/09

Ρωσία: Aπαγορεύει την είσοδο σε περισσότερους αξιωματούχους της ΕΕ Διεθνή

22:4323/09

Μετρό: Συνεδρίαση αγωνίας στο ΚΑΣ για το σταθμό «Βενιζέλου» Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

22:4223/09

Μ. Σχοινάς: Ιστορική η συμφωνία για το Άσυλο Πολιτική

22:4023/09

Αργεντινή-Covid-19: Ρεκόρ θανάτων για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:3423/09

Οι ειδικοί του Τουρισμού προσφέρουν τεχνογνωσία Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

22:3023/09

Γκόουβ: Η Βρετανία ήρε 175 εμπορικούς περιορισμούς Διεθνή

22:2023/09

«Οικειότητα: Μια σύγχρονη τυραννία» στο 61ο ΦΚΘ Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

22:1623/09

Τσόλακ: Να κάνω τους ΠΑΟΚτσήδες να φωνάζουν το όνομά μου Αθλητισμός

22:1023/09

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο γραφείο του Μηταράκη Πολιτική

22:0023/09

Η Γαλλία θα δεχθεί 500 ανήλικους από τη Μόρια Διεθνή

22:0023/09

Γιατρός κατηγορείται πως νάρκωνε και βίαζε ασθενείς του Διεθνή

21:5223/09

Κορωνοϊός: Η λίστα με τα κλειστά σχολεία λόγω κρουσμάτων Κορωνοϊός ,Παιδεία ,Σημαντικά

21:5223/09

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με πολλές απουσίες ενόψει Πανιωνίου Αθλητισμός

21:5023/09

Πέθανε η φωνή της Γαλλίας, Ζιλιέτ Γκρεκό Διεθνή

21:4423/09

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και τεστ για κορωνοϊό Αθλητισμός ,Κορωνοϊός

21:4023/09

Ο Τραμπ θα αποτίσει φόρο τιμής στη δικαστή Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ Διεθνή

21:3023/09

ΑΑΔΕ: Παράταση προθεσμιών δηλώσεων μισθώσεων ακινήτων Οικονομία

21:2923/09

Άρης: Συνεχίζει προετοιμασία για ΠΑΣ – Εγχειρίστηκε ο Σάκιτς Αθλητισμός

21:2023/09

Γερμανός λοιμωξιολόγος: Η πανδημία ξεκινά μόλις τώρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1223/09

TIME: Ο Αντετοκούνμπο στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους για το 2020! Αθλητισμός

21:1023/09

Και πάλι σε έκτακτη ανάγκη το Ουισκόνσιν Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:0723/09

Ανακοίνωσε Καλαϊτζίδη και Χαριτόπουλο ο Άρης Αθλητισμός

21:0023/09

Κορωνοϊός: Περισσότερα από 5 εκατ. τα κρούσματα στην Ευρώπη Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:5023/09

Κοτανίδου: Το 30% των ΜΕΘ στην Αττική είναι ελεύθερες για ασθενείς Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:4023/09

Χαρίτσης: Σε εντελώς λάθος κατεύθυνση η κυβερνητική πολιτική Οικονομία

20:3123/09

Μητσοτάκης: Θετικό βήμα οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας Πολιτική ,Σημαντικά

20:3023/09

Διαβατά: Σύσκεψη για τα κτηριακά προβλήματα σχολείων Δήμοι ,Παιδεία

20:2023/09

ΥπΑΑΤ- «Ιανός»: Συμψηφίζονται τα τέλη εκτίμησης ΕΛΓΑ για τους πληγέντες αγρότες Οικονομία

20:1823/09

Συνοψίζει τα δεδομένα για τον κορωνοϊό ο καθηγητής Μόσιαλος Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

20:1023/09

Προσφυγικό: Αυτό είναι το σχέδιο της Κομισιόν ΕΕ ,Κοινωνία

20:0223/09

UEFA: Νόιερ, Λεβαντόφσκι και Ντε Μπρόινε για το βραβείο του κορυφαίου (VIDEO) Αθλητισμός

20:0023/09

Γεννηματά: Ολοκληρωμένο σχέδιο για τις περιοχές που επλήγησαν (VIDEO) Πολιτική

19:5023/09

Μάθε «Που Ανακυκλώνεις» στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη Δήμοι ,Περιβάλλον

19:4923/09

Στόλτενμπεργκ: Τουρκία και Ελλάδα πολύτιμοι σύμμαχοι για το ΝΑΤΟ Διεθνή

19:4023/09

Δίπλα στις κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσ/νίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:3823/09

Καταδρομική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη Πολιτική

19:3023/09

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί Ελλάδα

19:2023/09

Δυο ακτινογραφίες ασθενή με κορωνοϊό με 7,5 ώρες διαφορά Κορωνοϊός

19:1823/09

Ερντογάν: Η Ελλάδα δεν πρέπει να σπαταλήσει την ευκαιρία που της δίνουμε Διεθνή ,Σημαντικά

19:1623/09

Καμένα Βούρλα: Διαμαρτυρία για άφιξη προσφύγων- Κλειστή η Ε.Ο. Ελλάδα ,Κοινωνία

19:1023/09

Αναστασιάδης: Ενημερώνει Γκουτέρες-ΕΛΚ για τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας Διεθνή

19:0023/09

Τηλεργασία: Μέχρι πότε η δήλωση του 40% των εργαζόμενων Ελλάδα ,Κοινωνία

18:4023/09

Μιχαηλίδου: Έχουμε τα αυστηρότερα μέτρα προστασίας στην Ευρώπη Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:3023/09

Σε καραντίνα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:2823/09

Κορωνοϊός: Που εντοπίστηκαν τα 358 νέα κρούσματα Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:2023/09

Στη Ρώμη μεταφέρονται εκατοντάδες πρόσφυγες από τη Λέσβο Διεθνή ,Κοινωνία

18:1323/09

Κορωνοϊός: 358 κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

18:0223/09

ΠΣΑΤ: Αρχίζει αύριο και με ελεύθερη πρόσβαση το 7ο Διεθνές Αθλητικό Σχολείο Αθλητισμός

18:0023/09

Τίμησαν την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού υπουργείο Παιδείας και ΓΓΑ Αθλητισμός ,Πολιτική

18:0023/09

Μηταράκης: Η δομή του Καρά Τεπέ θα είναι προσωρινή Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5023/09

Google: Περιοριστικά μέτρα για ανήλικους χρήστες του YouTube Διάφορα

17:4023/09

Περιφέρειες της Ευρώπης σχεδιάζουν υπηρεσίες για επιχειρηματίες Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:3023/09

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν την Κέρκυρα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2523/09

Ρωμανός σε ΣΥΡΙΖΑ: Πολύ σωστά τα λέτε… στον καθρέφτη σας! Πολιτική

17:2023/09

Κορωνοϊός: Ακόμα ένας νεκρός στη χώρα μας- Συνολικά στους 357 Κορωνοϊός

17:1723/09

Αθήνα: Τεστ κορωνοϊού σε όλους τους μετέχοντες στο Final-8 του BCL (VIDEO) Αθλητισμός ,Κορωνοϊός

17:1023/09

Βίασαν και άφησαν την ανήλικη αδερφή τους έγκυο! Διεθνή

17:0023/09

Εκτός μη επιστρεπτέας επιχορήγησης οι ζαχαροπλάστες Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

16:5023/09

Καρδίτσα: «Βράζαμε νερό από το ρέμα για να πιούμε» (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4623/09

Αναβιώνει στο Εφετείο η άγρια δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα Ελλάδα

16:4023/09

Κομπίνα με «σελίδα» πώλησης κινητών τηλεφώνων Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:3023/09

Άγιο Όρος: Συνολικά 13 κρούσματα – Σκέψεις για ολικό lockdown Ελλάδα ,Κορωνοϊός

16:2023/09

Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση για τον κορωνοϊό Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Χωρίς κατηγορία

16:1723/09

Θεσ/νίκη: Κρούσματα κορωνοϊού σε ακόμη δύο σχολεία Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:1323/09

Αυγενάκης: Τα κριτήρια για την απόδοση των 12 εκατ. στα ερασιτεχνικά σωματεία (VIDEO) Αθλητισμός ,Πολιτική

16:1023/09

Tα έξι μέτρα για τις πληγείσες περιοχές λόγω Ιανού Κοινωνία ,Σημαντικά

16:0623/09

Μειωμένο τζίρο προβλέπει για το 2020 το 51% των επιχειρήσεων Ελλάδα ,Οικονομία

16:0423/09

Ξανά στα χέρια του Γιαννακόπουλου οι μετοχές του Παναθηναϊκού Αθλητισμός

16:0323/09

Τρ. Πειραιώς και ΕΣΕΕ για το «Ψωνίζω στη γειτονιά» Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

16:0023/09

Με το 1.83 στο Φάληρο και τα γκολ στο Βέλγιο Αθλητισμός

15:5823/09

Συνεργασία ΤΙΤΑΝ και ΑΠΘ για την εκπαίδευση φοιτητών Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

15:5023/09

Θ. Καράογλου: Ισχυροποιείται το «MADE IN GREECE» Επιχειρήσεις

15:4523/09

Λήξη συναγερμού! Άνοιξε ο Πύργος του Άιφελ Διεθνή

15:4023/09

Μ. Σχοινάς: «Στο τραπέζι» η πρόταση για το νέο Σύμφωνο Διεθνή ,ΕΕ

15:3723/09

Ρεκόρ δωρεών στο ΑΧΕΠΑ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

15:3623/09

Ακόμα ένας νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:3023/09

Διατροφή για τα εγγόνια θα πληρώνουν και οι παππούδες! Κοινωνία

15:2523/09

Εκβίαζαν ανήλικο και τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:2223/09

Ευρώπη: Μια σύγχρονη πρόκληση ή μια χαμένη ευκαιρία; Άρθρα

15:2023/09

«Πυρά» Τσαβλή σε Νοτοπούλου: Επιθυμείτε προσωπική προβολή Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

15:1523/09

Συνάντηση Μητσοτάκη με Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου Πολιτική

15:1223/09

Ρωμανός: Μετά από πόσες «εργάσιμες ημέρες» πήγε ο Τσίπρας στη Μάνδρα; Πολιτική

15:1023/09

Κορωνοϊός: Πάνω από 37.700 έλεγχοι για εφαρμογή μέτρων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:0523/09

Καρδίτσα: Πανελλαδικό κύμα συμπαράστασης – Ανάγκη για τρόφιμα Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

15:0323/09

Θεοδωρικάκος: Άμεσα στο «Α. Τρίτσης» έργα από περιοχές της Θεσσαλίας Πολιτική

15:0023/09

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη Κοινωνία

14:5523/09

Τηλεδιάσκεψη Δένδια με ΥΠΕΞ του Κοσόβου Πολιτική

14:5023/09

Τον… αγχώνουν! Η παράδοση του Ολυμπιακού με κυπριακές ομάδες Αθλητισμός

14:4523/09

Σταϊκούρας: Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς η 7η έκθεση αξιολόγησης των θεσμών Οικονομία ,Πολιτική

14:4023/09

Κρούσματα κορωνοϊού στην Σχολή Ικάρων Ελλάδα ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ