Elektronio: Το ηλεκτρικό ποδήλατο στα φόρτε του (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Elektronio: Το ηλεκτρικό ποδήλατο στα φόρτε του (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θες να γνωρίσεις τι σημαίνει πράσινη μετακίνηση; Τι σημαίνει προσωπική μετακίνηση προσαρμοσμένη στα γούστα σου και μάλιστα με εναλλακτικό τρόπο; Τι σημαίνει ηλεκτρικό ποδήλατο σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη; Τι σημαίνει απολαμβάνω παροχές που δεν προσβάλλουν το διπλανό μου, δεν μολύνουν το περιβάλλον και εστιάζω στην ποιότητα ζωής κι όχι σε μια καθημερινότητα πολλαπλών ταχυτήτων με κυκλοφοριακές δυσκολίες; Ο Παντελής και η Άννα θα σου δείξουν τη λύση, θα στην κατασκευάσουν και θα σε πείσουν χωρίς φανφάρες και μαρκετίστικα τερτίπια, πως το «Elektronio» είναι αυτό που ψάχνεις.

Ρεπορτάζ: Ελένη Σκάρπου

Σε μια εποχή, όπου οι ρυθμοί είναι τρελοί και η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη, οι λάτρεις των ποδηλάτων, αλλά και οι άνθρωποι των επιχειρήσεων που ψάχνουν συχνές λύσεις για να βελτιώσουν την εργασιακή συνθήκη με άξονα πάντα τον άνθρωπο απευθύνονται στο «Elektronio» για το ηλεκτρικό τους όχημα. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2015 από τον Παντελή Ζάρκο και την Άννα Χλιούρα. Πλέον έχουν μπόλικους συνεργάτες, έχουν σκοπό να μαζικοποιήσουν κατά μία έννοια την παραγωγή και να μεγαλώσουν την ομάδα. Συχνά επισκέπτονται εκθέσεις του εξωτερικού, έτσι ώστε όταν θα νιώσουν «ώριμοι» να αναδείξουν τη δουλειά τους από την σωστή πλευρά.

«Ξεκινήσαμε τον Μάιο του 2015. Οργανώσαμε το εργαστήριο μας, ιδρύσαμε την εταιρεία «Elektronio» και ξεκινήσαμε το πρώτο μας μοντέλο, το play, του οποίου τώρα δουλεύουμε τη νέα έκδοση. Πρόκειται για μια διαφορετική πρόταση ηλεκτρικού ποδηλάτου για την πόλη, που εξ’ αρχής είχε μια διαφορετική καινοτόμα γεωμετρία, κάποια χαρακτηριστικά έξυπνης μηχανικής και το concept ήταν ότι μπορούσες να το κάνεις custom, να το δημιουργήσεις τελείως εξατομικευμένα, είτε αυτό έχει να κάνει με τα αισθητικά χαρακτηριστικά είτε με τα λειτουργικά, όπως για παράδειγμα η αυτονομία του, η κατάλληλη μπαταρία, οι αποθηκευτικοί χώροι. Αυτό ήταν το έναυσμα και σιγά σιγά είδαμε ότι μέσα από την εξατομίκευση μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε και νέες προτάσεις» αναφέρουν οι δυό τους και μάλιστα τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν επικεντρωθεί σε νέα μοντέλα.

ELEKTRONIO-play 1

«Τα νέα μοντέλα βασίζονται στο play, σε μια έκδοση μεγαλύτερη, την cargo, με μεγαλύτερο χώρο απόθηκευσης, που είναι μια πρόταση καθαρά για εταιρική χρήση, για μια εταιρεία courier ή delivery» επισημαίνουν, ενώ το πελατολόγιο τους είναι πλέον ευρύ και απαιτητικό. «Το πελατολόγιο μας πλέον μοιράζεται. Είναι τόσο εταιρείες όσο και ιδιώτες που θέλουν να μετακινηθούν διαφορετικά. Εταιρείες courier, εταιρείες στον τουριστικό κλάδο που συνδυάζουν το μάρκετινγκ και τις διαδικασίες διανομής με έναν πιο πράσινο τρόπο, εταιρείες που κάνουν διανομές τύπου food-cafe delivery ή μεγάλοι οργανισμοί που θέλουν κάτι για τις εσωτερικές τους μετακινήσεις. Το μοντέλο cargo είναι για εταιρείες όπως εργοστάσια, εμπορικά κέντρα κλπ.» αναφέρει η Άννα που ασχολείται με τη διεύθυνση μάρκετινγκ.

elektronio-cargo

Από την πλευρά του ο Παντελής είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. «Θέλουμε να αρχίσουμε να γκρουπάρουμε σιγά σιγά μικρές παραγωγές από 5-10 τεμάχια του κάθε μοντέλου. Να έχουμε για αρχή ένα μικρό στοκ, αλλά και πάλι θα παίζουμε με το αισθητικό κομμάτι, τα χρώματα, τα λάστιχα, τις ταχύτητες, τον κινητήρα, την μπαταρία και όλα αυτά». Ο ίδιος σπούδασε μηχανολόγος οχημάτων στο ΤΕΙ Οχημάτων στην Σίνδο και το όραμά του για μια διαφορετική μετακίνηση το έκανε πράξη απολαμβάνοντας τώρα τους καρπούς μιας ωραίας δημιουργικής δουλειάς.

«Σκέφτηκα ότι ήθελα να δημιουργήσουμε ένα όχημα και το πιο εύκολο θεώρησα ότι είναι το ποδήλατο, για να μπορέσω να αποτυπώσω όλες τις γνώσεις που είχα πάρει από την σχολή. Στην συνέχεια ήρθε η σκέψη να το αλλάξουμε λίγο… να είναι και ηλεκτρικό, καθώς την προηγούμενη δεκαετία άρχισε να απασχολεί πολύ η ηλεκτροκίνηση. Μετά είπαμε να αλλάξουμε λίγο την γεωμετρία, να το κάνουμε λίγο διαφορετικό, πιο άνετο, να μπουν και οι τρεις τροχοί και να προστεθεί μια μηχανική παραπάνω. Έτσι ξεκίνησε η κατασκευή» εξηγεί ο Παντελής, που τώρα ως creative director του «Elektronio» περνάει πολλές ώρες στο εργαστήριο.

Δείτε εδώ πως ξεκινά ο σχεδιασμός ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου:

Δείτε εδώ πως καταλήγει η προεργασία και πως γίνεται το μοντάρισμα:

Στο «Elektronio» μπορείτε απλά να φέρετε το δικό σας αγαπημένο ποδήλατο και να το μετατρέψετε σε ηλεκτρικό, γιατί μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο, οι λύσεις ρέουν άφθονες και πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας και το περιβάλλον. Αν όμως θέλετε όχημα για δεύτερο άτομο, τότε θα πρέπει να αφορά ειδική συνθήκη.

«Αυτά τα οχήματα είναι προσωπικής μετακίνησης. Αν κάποιος θελήσει όχημα για παραπάνω από ένα άτομα, μετά ξεφεύγουμε και από θέμα πατρόν και νομοθεσίας. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανάγκη της αγοράς για κάτι τέτοιο. Αυτός που ψάχνει κάτι εναλλακτικό κυρίως θέλει να μετακινείται προσωπικά. Ενδεχομένως θα γινόταν αν μιλούσαμε για ένα παιδικό κάθισμα.

Υπάρχουν βέβαια κάποιες κατηγορίες ποδηλάτων που είναι για δύο άτομα, κυρίως όταν είναι για να μεταφέρουν έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν μπορεί να περπατήσει μόνος του. Πρόκειται για ειδικά cargo όπου υπάρχει η ειδική ράμπα για να ανεβαίνουν πάνω άτομα με ειδικές ανάγκες ή και ηλικιωμένοι. Έχουμε μια ακόμη έκδοση που δεν είναι για όλα τα άτομα με αναπηρία αλλά είναι για εκείνα τα άτομα που έχουν μερική αναπηρία, για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει ποδήλατο σε δύο τροχούς ύστερα από κάποιο ατύχημα, ή επειδή μπορεί να έχει μια μερική παράλυση, μια νευρολογική ασθένεια. Έχουμε αναπτύξει εκεί έναν έξτρα μηχανισμό που μπορεί να τον επαναφέρει σε ισορροπία όταν ο χρήστης την χάνει.

Αυτή είναι μια ειδική έκδοση που θέλουμε να την εξελίξουμε κι άλλο τεχνολογικά και είναι πολύ σημαντική. Είναι σημαντικο γι’ αυτούς τους ανθρώπους να έχουν ένα ποδήλατο ασφαλές, με το οποίο να μπορούν να αναπτύξουν μια κανονική ταχύτητα, να αισθάνονται ότι ξαναμπαίνουν σε αυτό το κομμάτι που τους αρέσει πολύ και να είναι και πάλι ενεργοί. Είναι μια έκδοση που μπορεί να «κουμπώσει» σε αρκετά άτομα, καθώς υπάρχει η βάση του μηχανισμού κι από εκεί και μετά μπορούμε να το προσαρμόσουμε κατά περίπτωση» εξηγούν ο Παντελής και η Άννα.

Εδώ η able έκδοση για άτομα με μερική αναπηρία:

Κάποτε ο πρώτος εταιρικός πελάτης τους ήταν μια ιδιωτική εταιρεία με ασθενοφορά η οποία ήθελε να δημιουργήθσει ένα διαφορετικού τύπου ποδήλατο για να μεταφέρει ασθενείς. «Ήταν μια μεγάλη εταιρεία που ήθελε να χρησιμοποιεί το ποδήλατο, αλλά όχι σε επείγουσες περιπτώσεις, μόνο για προγραμματισμένα ραντεβού, όπως για παράδειγμα η αιμοκάθαρση και αυτό το project ήταν πολύ φιλόδοξο, αλλά πάγωσε γιατί ο άνθρωπος που είχε αυτό το όραμα έφυγε από την ζωή.
Ήταν μια βάση ενός άλλου ποδηλάτου, που κάναμε αργότερα, αλλά δεν το ξεχνάμε και σκεφτόμαστε να το ξαναπροτείνουμε στην ίδια εταιρεία για να το κάνουμε κάποια στιγμή πράξη» εξομολογείται η Άννα.

Τώρα; Λανσάρουν επίσης ένα νέο ηλεκτρικό πατίνι που μας στο συστήνουν ανεπιφύλακτα. «Το ηλεκτρικό μας πατίνι αφορά στη δική μας φιλοσοφία. Έτσι έχουμε εστιάσει στην άνεση και την ασφάλεια. Έχει μεγαλύτερους τροχούς, το πλαίσιο έχει σχεδιαστεί για να απορροφά τους κραδασμούς και γενικά μας ενδιαφέρει η εμπειρία του χρήστη. Έχει αποθηκευτικό χώρο με έξυπνο τρόπο διαμορφωμένο και μπορείς να το μεταφέρεις έυκολα και να το παρκάρεις. Η μπαταρία του είναι τοποθετημένη στο πλαίσιο και μπορούμε να προσαρμόσουμε την αυτονομία του από 25 μέχρι 40 χιλιόμτερα. Κάνοντας μια δεύτερη σκέψη, ο χώρος μπροστά θέλουμε να είναι βολικός για food-cafe delivery στο κέντρο της πόλης» τονίζουν.

elektronio-θεσσαλονικη-παντελης-αννα-ηλεκτρικο-ποδηλατο (2)

Tips από το «Elektronio» για τους μελλοντικούς χρήστες ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών:

-Προτού προχωρήσουν στην αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου ή πατινιού, καλό θα ήταν αναζητήσουν τι ισχυεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση
σε αυτή την κατηγορία οχημάτων, ένα προϊόν με υποστήριξη και εγγύηση, και να αντιληφθούν τι χρειάζονται (προσεχώς θα ανανεωθεί και η ευρωπαϊκή οδηγία για να καθοριστεί ένα νομοθετικό πλαίσιο και για τα ηλεκτρικά πατίνια που δεν υπήρχε μέχρι τώρα). Για παράδειγμα, τα ηλεκτρικά ποδήλατα πρέπει να έχουν κινητήρα με ισχύ 250W και να είναι υποβοηθούμενα. Εάν δουν ότι χρειάζονται κάτι πιο δυνατό ή ένα μέσο αυτοκινούμενο, μπορούν να προσανατολιστούν σε μία άλλη κατηγορία ηλεκτρικής μετακίνησης, όπως ελαφριά ηλεκτρικά οχήματα ή ηλεκτρικά μηχανάκια.

-Θα προτείναμε να μη χρησιμοποιούν αυτές τις εναλλακτικές λύσεις απλά ως gadgets, αλλά ως το καθημερινό μέσο μετακίνησης τους με υπευθυνότητα, ακολουθώντας πιστά το ΚΟΚ και φροντίζοντας με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την προστασία τους.

-Τέλος, καλό θα είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά τα μέσα μεταφοράς είναι καθαρά προσωπικά και είναι άκρως επικίνδυνο -και εν τέλει ούτε διασκεδαστικό- να μετακινούμαστε δύο σε ένα πατίνι, λόγου χάρη.

elektronio-θεσσαλονικη-παντελης-αννα-ηλεκτρικο-ποδηλατο (1)

elektronio-θεσσαλονικη-παντελης-αννα-ηλεκτρικο-ποδηλατο (4)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

04:3029/01

Ελληνική καινοτομία στα θερμοκήπια Αγροτικά ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

04:0029/01

Ο Φόλκερ Λούντβιχ στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

03:3029/01

Ο Ν.Ο.Ε. επιστρέφει στη Θεσ/νίκη στο Block 33 Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

03:0029/01

Ο συγκλονιστικός 20ος αιώνας της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

02:3029/01

Eurovision 2020: H Ελλάδα στον δεύτερο ημιτελικό Διάφορα

02:0029/01

Ο απαράβατος κανόνας για το ψήσιμο του κρέατος Διάφορα

01:3029/01

Οπαδοί της Γιουνάιτεντ πέταξαν καπνογόνα σπίτι του προέδρου Αθλητισμός

01:0029/01

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου και της Καρπάθου Κοινωνία

00:3029/01

Προσφυγή του ΠΑΟΚ στα διαιτητικά δικαστήρια Αθλητισμός

00:0029/01

Ο Αλ. Τσίπρας για την απώλεια του Γ. Κοτανίδη Κόμματα ,Πολιτική

23:5028/01

Ρέθυμνο: Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι Ελλάδα ,Κοινωνία

23:4028/01

Κύπρος: Συνομιλία Αναστασιάδη με Λουτ Διεθνή

23:3028/01

Λονδίνο: Ταξιδέψτε στην Κίνα μόνο εάν είναι ανάγκη Διεθνή

23:2428/01

Κυβερνητικοί κύκλοι: Η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων Κόμματα ,Πολιτική

23:2128/01

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν και οι 9 σοροί Διεθνή

23:2028/01

Kοροναϊός: Τρία νέα κρούσματα στη Γερμανία Διεθνή

23:1628/01

Βουλή: «Πέρασε» το επίδομα γέννησης Βουλή ,Σημαντικά

23:1028/01

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ αύριο Κόμματα ,Πολιτική

23:0028/01

Η Τεχεράνη απορρίπτει το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ Διεθνή

22:5328/01

Ισχυρός σεισμός στην Αλβανία Βαλκάνια

22:5028/01

Πανιώνιος: Ανεπίτρεπτη η επιλεκτική εφαρμογή του νόμου Αθλητισμός

22:4028/01

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η κυβέρνηση παζαρεύει τη νομιμότητα» Αθλητισμός ,Πολιτική

22:3028/01

Tην Πέμπτη η κηδεία του Γιώργου Κοτανίδη Ελλάδα

22:2028/01

Αντιπαράθεση Καραμανλή-Τσίπρα για ΕΟ Πατρών-Πύργου Πολιτική

22:1028/01

Θεσ/νίκη: Κάλεσμα ΠΑΟΚ προς όλους τους βουλευτές Αθλητισμός

22:0028/01

Τροπολογία για πολυϊδιοκτησία: Ονομαστική ψηφοφορία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

21:5028/01

Καραϊβική: Ισχυρός σεισμός-Προειδοποίηση για τσουνάμι Διεθνή

21:4028/01

Σταϊκούρας: «Θα εξετάσουμε μείωση σε εισφορά αλληλεγγύης και ΕΝΦΙΑ» Οικονομία

21:3028/01

Aδελφή Ντούλου: Ο αδελφός μου παλεύει για τη ζωή του Διεθνή

21:2028/01

Θεσ/νίκη: Διαμαρτυρία οπαδών του ΠΑΟΚ Αθλητισμός

21:1028/01

Περαία: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο Θεσσαλονίκη

21:0028/01

Φώτης Ντούλος: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του Διεθνή

20:5028/01

Θεοχάρης: Mεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από Γάλλους Κόμματα ,Πολιτική

20:4028/01

Βαρβιτσιώτης: Μην αφήσουμε τους λαϊκιστές να αποπροσανατολίσουν τον διάλογο Κόμματα ,Πολιτική

20:3028/01

ΝΔ: Η αντιμετώπιση του παρακράτους ζήτημα δημοκρατίας Κόμματα ,Πολιτική

20:2628/01

Αύξηση 45% στα ενοίκια έφερε το Airbnb (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

20:2028/01

Τραμπ: Παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα στην ανατολική Ιερουσαλήμ Διεθνή

20:1028/01

Μητσοτάκης: Σε Παρίσι & Βρυξέλλες αύριο Κόμματα ,Πολιτική

20:0028/01

Κοροναϊός: Πιθανότητα κορύφωσης σε μια εβδομάδα Διεθνή ,Υγεία

19:5028/01

Ιωάννινα: Κλειστά σχολεία λόγω γρίπης Ελλάδα

19:4028/01

Πιερρακάκης: Στο μαιευτήριο η δήλωση γέννησης Πολιτική

19:3028/01

ΓΣΕΕ για εργοδότη που πυροβόλησε εργάτες Κοινωνία

19:2328/01

Κατατέθηκε η τροπολογία για ΠΑΟΚ-Ξάνθη Αθλητισμός ,Σημαντικά

19:2028/01

Συλλυπητήρια ΚΚΕ για την απώλεια του Γ. Κοτανίδη Ελλάδα ,Κόμματα

19:1028/01

Κοροναϊός: Επιστήμονες παρασκεύασαν το πρώτο εμβόλιο Υγεία

19:0928/01

Praxia Bank: Μπήκαν οι υπογραφές για πώληση στη Viva Wallet Επιχειρήσεις

19:0328/01

Στην Αgrotica 2020 η Αμερικανική Γεωργική Σχολή Αγροτική Οικονομία

19:0028/01

Θεσσαλονίκη: Τους έπιασαν στα «πράσα» να πουλάνε λαθραία τσιγάρα (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:5328/01

Η Kamaridis στη bautec του Βερολίνου Επιχειρήσεις

18:5128/01

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Κάτω τα χέρια σας από τον Σαββίδη!” Αθλητισμός

18:4028/01

Γ. Βρούτσης: Ευρωπαϊκοί πόροι 5,6 δισ. ευρώ στο υπ. Εργασίας Ελλάδα ,Πολιτική

18:3928/01

ΕΔΟΚ: Στη Σουηδία gourmet η ελληνική αιγοπροβατοτροφία Αγροτική Οικονομία

18:3028/01

Προανακριτική Novartis: Πιέσεις Παπαγγελόπουλου για «στήσιμο» διώξεων Ελλάδα ,Πολιτική

18:2728/01

ΟΑΣΘ: Λειτουργία εκδοτηρίων το Σαββατοκύριακο Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

18:2428/01

Συμφωνία ΔΕΠΑ με ΕΤΕπ για 20 εκατ. για πλοίο LNG Ναυτιλία

18:2028/01

Θεσσαλονίκη: Κοινή ανακοίνωση δημάρχων για τα αδέσποτα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

18:1028/01

Αφαίρεση βαθμών αντί υποβιβασμού για ΠΑΟΚ-Ξάνθη Αθλητισμός ,Πολιτική

18:0028/01

Σεισμός ταρακούνησε τα Δωδεκάνησα Κοινωνία

17:5028/01

Σόιμπλε: Τρομακτικό να έχουμε ακόμα προβλήματα αντισημιτισμού Διεθνή

17:4028/01

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκδοση του 15ετούς ομολόγου Ελλάδα ,Οικονομία

17:3128/01

Θεσσαλονίκη: ΙΧ «καρφώθηκε» σε βιτρίνα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:3028/01

Δίκη Τοπαλούδη: «Δεν υπάρχει συναίνεση στον θάνατο» Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2028/01

Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη με την ηγεσία του υπ. Παιδείας Ελλάδα ,Πολιτική

17:1028/01

Εξαφάνιση 19χρονης στα Χανιά Ελλάδα ,Κοινωνία

17:0028/01

Με 50.000 επισκέπτες το EuroPride 2020 Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:5728/01

Θεσσαλονίκη: Δωρεά Εφετείου στο Στρατό Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:5028/01

Νέες τουρκικές πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά Ελλάδα

16:4028/01

Αίγυπτος: Ακύρωση πτήσεων από και προς Κίνα Διεθνή

16:3028/01

Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Γ. Κοτανίδη Ελλάδα ,Κόμματα

16:2028/01

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Να ξεκινήσουν άμεσα τα σχολικά γεύματα Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

16:1028/01

Διαφωνία Γιαννάκου -Χρυσοχοΐδη για εποπτευόμενους χώρους χρήσης ναρκωτικών Βουλή ,Ελλάδα ,Πολιτική

16:0028/01

Αθήνα: Δέκα συλλήψεις για παρεμπόριο Ελλάδα

15:5028/01

Σταϊκούρας: Τον Απρίλιο η εξέταση για μείωση ΕΝΦΙΑ Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

15:4028/01

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν κυψέλες μελισσών αξίας 5.000 ευρώ Ελλάδα ,Κοινωνία

15:3028/01

Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αποχαιρετά τον Γ. Κοτανίδη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

15:2028/01

Νέος Κοροναϊός: Οι ειδικοί αμφισβητούν τη χειρουργική μάσκα Διεθνή ,Υγεία

15:1028/01

Θετική η Βουλή στο επίδομα γέννησης Βουλή ,Ελλάδα ,Πολιτική

15:0028/01

Μ. Βορίδης: Η Πράσινη Συμφωνία οφείλει να συνοδεύεται από επιπλέον χρηματοδότηση Ελλάδα ,Πολιτική

14:5328/01

Ποιες οι προτάσεις για τα σχολεία στην Κλεάνθους Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

14:5028/01

Κρήτη: Ανθρώπινος σκελετός στην παραλία του Μπάλου Ελλάδα ,Κοινωνία

14:4928/01

Μειωμένη ποινή σε τελωνειακό για οικογενειακή λαθρεμπορία ποτών Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:4928/01

Λαγκαδάς: Κλείνουν 20 σχολεία λόγω γρίπης Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

14:4028/01

Χάκαραν το σάιτ του Αυγενάκη με σήματα του Ολυμπιακού Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Πολιτική

14:3028/01

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Κλείνουν λόγω γρίπης 2 σχολεία Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

14:2028/01

Πώς θα γλιτώσετε τον ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις ακινήτων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

14:1028/01

Γερμανία: Εταιρίες αναστέλλουν ταξίδια στην Κίνα Διεθνή ,ΕΕ

14:0028/01

METRO ΑΕΒΕ: Πρώτο κατάστημα χονδρικής πώλησης στην Κύπρο Επιχειρήσεις

13:5628/01

Νέος ισχυρός σεισμός στην Τουρκία Διεθνή

13:5028/01

Ερντογάν σε Μητσοτάκη:Μην ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλο Ελλάδα ,Πολιτική

13:4028/01

Πλημμύρες Μάνδρα: Νέα διακοπή στη δίκη Ελλάδα ,Κοινωνία

13:3028/01

ΠΚΜ: Πέντε «Πράσινα Σημεία» με απόφαση Τζιτζικώστα Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κοινωνία

13:1828/01

Πέθανε ο Γιώργος Κοτανίδης Ελλάδα

13:1328/01

Μπλόκο αγροτών το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θέματα GR Times

13:1028/01

Νέος Κοροναϊός: Προσοχή! Κολλάει στα δύο μέτρα! Διεθνή ,Υγεία

13:0628/01

Αναστέλλεται η κατάληψη στο ΕΠΑΛ Κορδελιού Θέματα GR Times ,Παιδεία

13:0028/01

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πυροβολούσε στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

12:5828/01

Διαγραφή Ζαγοράκη – Δεν υποβιβάζεται ο ΠΑΟΚ Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κόμματα

12:5328/01

Ενημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Σ. Πέτσα Ελλάδα ,Πολιτική

12:5028/01

Σ. Δανιηλίδης για ΠΑΟΚ: Άστοχη η απόφαση της ΕΕΑ Αθλητισμός ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

12:4028/01

Το ιστορικό, πρώτο κουπόνι στοιχήματος! Αθλητισμός

12:2728/01

Σκηνοθέτησε ληστεία για να καλύψει την υπεξαίρεση Ελλάδα ,Κοινωνία

12:1128/01

Στους δρόμους οι μαθητές σχολείων της Κλεάνθους Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:1028/01

Συλλυπητήρια ΒΕΘ για τον θάνατο του Α. Ποζρικίδη Ελλάδα

12:0028/01

Προσλήψεις 400 συνοριοφυλάκων στον Έβρο Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

11:5028/01

Κόκκινο Ποτάμι: Συνάντηση Αναστασιάδη- Τσιρκινίδη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ