Έμποροι Θεσσαλονίκης: Ανοίξαμε στο «τσακ» πριν το οριστικό κλείσιμο

Έμποροι Θεσσαλονίκης: Ανοίξαμε στο «τσακ» πριν το οριστικό κλείσιμο
Άννη Καρολίδου

Πρώτη ημέρα λειτουργίας της αγοράς και τα περισσότερα λιανεμπορικά έκαναν χρήση του διευρυμένου ωραρίου και άνοιξαν από τις 7 το πρωί. Κίνηση υπάρχει, ακόμη και ουρές μπροστά από μεγάλα καταστήματα ένδυσης – υπόδησης. Οι εκπτώσεις τραβάνε τον κόσμο στα μαγαζιά. Παρά το δριμύ κρύο, ο ήλιος φωτίζει τη διάθεση εμπόρων και καταναλωτών, όλοι όπως φαίνεται από αυτές τις πρώτες ώρες λειτουργίας, έχουν ανάγκη να νοιώσουν τον παλμό της αγοράς να επανέρχεται.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που είπε στο GRTimes.gr o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού κ. Κώστας Βασιλειάδης. «Η αγορά ξανάνοιξε τη χρονική στιγμή που εξαντλούσαν οι επιχειρήσεις τα αποθέματα αντοχής τους. Αν έμεναν τα καταστήματα ακόμη μία εβδομάδα κλειστά, τα πράγματα θα ήταν μη αναστρέψιμα».

Σήμερα, όσοι ήδη δεν έβαλαν λουκέτο μετά δυόμισι μηνών αναδουλειάς, άνοιξαν. Αυτό ισχύει για την αγορά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, αλλά και για τις μεγάλες περιφερειακές αγορές σε Καλαμαριά και Εύοσμο, που όμως κράτησαν καλύτερα της κρίσης, με λίγα λουκέτα και χωρίς πολλά ‘ενοικιάζεται’ στους εμπορικούς δρόμους.

Αλλά και ο κόσμος περίμενε το άνοιγμα της αγοράς. Καταναλωτές κουκουλωμένοι με παλτό και σκουφιά αλλά ΚΑΙ με τις μάσκες, μπαίνουν στα καταστήματα, ενώ όσο περνάει η ώρα και ανεβαίνει κάπως η θερμοκρασία, η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί. Άλλωστε να μη ξεχνάμε πως Γυμνάσια και Λύκεια είναι κλειστά οπότε οι νεότεροι σε ηλικία έχουν την άνεση να πάνε για ψώνια.

Φιλιππίδης: Επιτέλους η αγορά λειτουργεί κανονικά

«Ήταν σωστή η απόφαση της κυβέρνησης να αφήσει την αγορά να λειτουργήσει κανονικά, χωρίς click away και click inside. Λειτουργία των καταστημάτων φυσικά με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Πιστεύω πως αυτή τη φορά, μετά δυόμισι μήνες απραξίας, οι καταστηματάρχες θα επιμείνουν στη χρήση μάσκας από τους καταναλωτές. Από εμάς θα εξαρτηθούν οι επόμενες ημέρες», δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης.

Ο πρόεδρος του ΕΣΘ προέβλεψε ότι τις πρώτες ημέρες, λόγω των εκπτώσεων και λόγω της ψυχολογικής ανάγκης που έχει ο κόσμος να βρεθεί στην ανοικτή αγορά, θα υπάρχει αυξημένη στα καταστήματα. Ωστόσο η αγοραστική κίνηση το επόμενο διάστημα θα εξαρτηθεί «από τα χρήματα που έχει ο κόσμος στη τσέπη του» και τα 534 ευρώ του επιδόματος αναστολής, δεν φτάνουν καν για τις ανελαστικές δαπάνες ενός νοικοκυριού.

Στο διάστημα της πανδημίας πολλές επιχειρήσεις προσπάθησαν να δραστηριοποιηθούν και μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά λίγοι ήταν αυτοί που πέτυχαν πραγματικά θετικά αποτελέσματα.  Τα e-shops θέλουν πολλά για να «περπατήσουν» είπε ο κ. Φιλιππίδης ο οποίος πρόσθεσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα κάνει επιτέλους και την πρεμιέρα της η Ψηφιακή Αγορά του ΕΣΘ και της Θεσσαλονίκης με το emporikos.gr.

Όσο για την επομένη της πανδημίας, ο πρόεδρος του ΕΣΘ εκτιμά ότι θα υπάρξουν λουκέτα και μάλιστα πολλά, σε πρώτη φάση από τις επιχειρήσεις που δεν μπόρεσαν να μπούνε στην 4η Επιστρεπτέα και δε θα κάνουν αρκετές πωλήσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.  Το επόμενο κύμα λουκέτων θα εκδηλωθεί, εκτίμησε ο κ. Φιλιππίδης, μετά τον Μάρτιο- Απρίλιο, όταν θα ανασταλούν τα ενισχυτικά μέτρα που ισχύουν ως και σήμερα.

Τέλος, σε ο,τι αφορά στο κλείσιμο πολλών καταστημάτων, στο κέντρο της πόλης, πολλών περισσοτέρων από ότι στις περιφερειακές αγορές, ο κ. Φιλιππίδης είπε πως ήταν επόμενο, γιατί τα κόστη διατήρησης ενός μαγαζιού στο κέντρο είναι σαφώς υψηλότερα ενώ και τις ημέρες που η αγορά λειτούργησε με το click away, ο κόσμος προτίμησε να αποφύγει τις μετακινήσεις και πήγε για ψώνια στα καταστήματα της περιοχής του.

Bασιλειάδης: Στροφή στο digital

O Eύοσμος,  περίμενε πως και πως τη σημερινή ημέρα, παρότι οι περισσότερες επιχειρήσεις, στη διάρκεια της πανδημίας, προσπάθησαν να κάνουν στροφή στο digital και στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου, κάποιες με επιτυχία και κάποιες όχι τόσο αποτελεσματικά.

Όπως είπε ο κ. Κώστας Βασιλειάδης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου, από τις περίπου 3.500 επιχειρήσεις που υπάρχουν σε Εύοσμο και Κορδελιού, αν εξαιρεθούν αυτές της εστίασης που αναγκαστικά παραμένουν κλειστές  (εκτός αυτών που κάνουν delivery), σήμερα όλες άνοιξαν και μάλιστα από πολύ νωρίς το πρωί.

«Η μεγάλη εικόνα που έχουμε είναι ότι οι επιχειρήσεις τηρούν πλήρως τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και εμείς, ως Σύλλογος, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια και τους ελεγκτικούς φορείς της Πολιτείας, θα αναλάβουμε δράση για την πιστή τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων. Έχουμε όλοι ευθύνη για να συνεχιστεί η λειτουργία της αγοράς», τόνισε ο πρόεδρος του Ε.Σ. Ε.Κ.

Ο κ. Βασιλειάδης προέβλεψε ότι στην επόμενη ημέρα της πανδημίας θα φανεί ότι η αγορά Ευόσμου- Κορδελιού άντεξε, καθώς εκτιμά ότι τα λουκέτα δεν θα ξεπεράσουν το 10% των επιχειρήσεων , ενώ τόνισε πως πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί πως η στροφή στο e-commerce είναι αναγκαία.

«Το ψηφιακό κατάστημα θα πρέπει να λειτουργεί παράλληλα με το φυσικό, κάτι που συνεπάγεται διεύρυνση της πελατειακής βάσης των επιχειρήσεων αλλά και μεγαλύτερο ανταγωνισμό».

Μηλιάδης: Σηκώθηκαν τα ρολά- τήρηση μέτρων

Αισιόδοξος ήταν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς κ. Δημήτρης Μηλιάδης, ο οποίος είπε ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις του Δήμου θα βρούνε το βηματισμό τους, αρκεί να συνεχιστεί το πρόγραμμα εμβολιασμού του πληθυσμού και να μην υπάρξουν άλλες δυσάρεστες «εκπλήξεις» από το μέτωπο του κορωνοϊού.

Να σημειωθεί ότι η αγορά της Καλαμαριάς έχει περί τις 2.500 επιχειρήσεις μαζί με την εστίαση. Τα εμπορικά καταστήματα υπολογίζονται κοντά στα 1.200.

«Θα υπάρξουν λουκέτα, αναμφίβολα, κυρίως από επιχειρήσεις εστίασης αλλά θα έλεγα ότι συνολικά οι επιχειρήσεις της Καλαμαριάς θα μπορέσουν να ξεπεράσουν την κρίση με λίγες απώλειες, αν ληφθούν υπόψη οι πολύ δύσκολες συνθήκες.

«Μάλιστα στην περίοδο του click away, πολλές μικρές συνοικιακές επιχειρήσεις είδαν να μετακινούνται προς αυτές καταναλωτές που είχαν στραφεί στα μεγάλα πολυκαταστήματα και στα malls. Στην επιχείρηση της γειτονιάς ο καταναλωτής έχει πιο έντονο το αίσθημα της ασφάλειας», τόνισε ο κ. Μηλιάδης προσθέτοντας ότι υπήρχαν καταστήματα, όπως ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, που δούλεψαν πολύ ικανοποιητικά, ενώ χαμηλή ήταν η κίνηση στα μαγαζιά ένδυσης και υπόδησης.

Ο κορωνοϊός έφερε πιο κοντά και το ηλεκτρονικό εμπόριο και όπως είπε ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ. πολλές επιχειρήσεις ενδιαφέρθηκαν για το πρόγραμμα των 5.000 ευρώ, για τη δημιουργία e-shop. Βεβαίως το e-shop είναι ένα ακόμη παράλληλο κατάστημα, με τις δικές του λειτουργικές απαιτήσεις.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την τήρηση των μέτρων προστασίας ο κ. Μηλιάδης υπογράμμισε πως αυτή τη φορά δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα ακόμη και από τους αρνητές της μάσκας. Όσοι μπαίνουν στα καταστήματα φορούν μάσκες και δείχνουν να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, αλλά και οι επιχειρηματίες είναι αποφασισμένοι για την αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Θεσσαλονίκη: Ουρές με το… «καλημέρα» σε καταστήματα (ΦΩΤΟ)

Άνοιξαν τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22:5102/03

Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο «Αγία Σοφία» Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

22:5002/03

Κορωνοϊός: «Αβέβαιο αν οι Βρετανοί θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για τις δια... Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4702/03

Οριστικό: Χάνει τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ο Ματίγια! Αθλητισμός

22:4502/03

Επίσκεψη Ζωής Ράπτη στη Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ Πολιτική ,Υγεία

22:4102/03

Τζόκερ 2/3/2021: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί Αθλητισμός

22:4002/03

Κυρ. Πιερρακάκης: «Η εμπιστοσύνη προς το κράτος είναι το βασικό διακύβευμα» Πολιτική

22:3002/03

Το Ισραήλ ξεκινά τον εμβολιασμό όσων ανέρρωσαν από τον κορωνοϊό Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:2002/03

«Κλικ Ζωής»: Συνεχίζεται το πρόγραμμα για την προστασία των ηλικιωμένων στη Β. Ελλάδα Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

22:1502/03

Αδελφή Γιάννη Βάρη: «Τα θύματα του Κουφοντίνα δεν είχαν επιλογή» Κοινωνία

22:1402/03

Τροχαίο ατύχημα στη Μουδανίων με εγκλωβισμό ατόμου Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

22:1002/03

Zoom: Πρόβλεψη ανάπτυξης και μετά την πανδημία Τεχνολογία

22:0302/03

Ποιοι διαδέχονται Τσαβλή και Ακριτίδου στο Δήμο Θεσσαλονίκης Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

22:0002/03

Στεφανής: Σε εξέλιξη η διαδικασία τροποποίησης μοριοδότησης στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων Πολιτική

21:5002/03

Επίτροπος Δικαιοσύνης ΕΕ: Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρχουν ... Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:4502/03

Κύπρος: Ένας θάνατος και 288 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:4002/03

Urbanome: Συνδιαμορφώνοντας ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης στις πόλεις για τη βελτίωση κ... Ελλάδα

21:3002/03

Προς το τρίτο κύμα της πανδημίας οδεύει η Σουηδία Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:2902/03

Αποχώρησε το «Τσεσμέ» από το Αιγαίο – Στην Κρήτη το «Σαρλ Ντε Γκωλ» Διεθνή ,Ελλάδα

21:2502/03

Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων από το κρύο Δήμοι ,Κοινωνία

21:2502/03

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Σκληρή απάντηση στον Αλέξη Κούγια Ελλάδα

21:2002/03

Τουρκία-Covid-19: Χαλάρωση περιοριστικών μέτρων ανακοίνωσε ο Ερντογάν Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1402/03

Ράδιο Αρβύλα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος Media ,Κορωνοϊός

21:1002/03

Διαδικτυακή εκδήλωση: 5G η Ελλάδα αλλάζει ταχύτητα – Προκλήσεις και Ευκαιρίες Κοινωνία ,Τεχνολογία

21:0502/03

Θεσσαλονίκη: Νεαρός έσωσε τυφλό σκύλο που έπεσε στο Θερμαϊκό (VIDEO) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:0002/03

Υπ. Εργασίας: Μαζική στήριξη εργαζομένων και ανέργων κατά την πανδημία Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

20:5902/03

ΕΜΑ: Στις 11 Μαρτίου η συνεδρίαση για το εμβόλιο της Johnson&Johnson Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:5002/03

Το Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ διαδικτυακά με τον Υφυπουργό Παιδείας Κοινωνία ,Παιδεία

20:4502/03

Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Οικονόμου Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:4002/03

Αδ. Γεωργιάδης: Αδύνατο να σταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν καταδικάσει τη δήλωση του κ. Δρίτσα Πολιτική

20:3802/03

Κυρ. Μητσοτάκης: Φιλοδοξούμε ν’ αλλάξουμε την οικονομία της χώρας Πολιτική

20:3302/03

Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης από του Ψυρρή Κοινωνία

20:3002/03

Κορωνοϊός: Μελέτη με επίκεντρο τον εμβολιασμό ηλικιωμένων Κορωνοϊός ,Υγεία

20:2402/03

Άννα Παπά-Κονιδάρη: Το βρετανικό στέλεχος εκτινάσσει τους αριθμούς των κρουσμάτων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:2002/03

Στ. Καλαφάτης: Ανεπίτρεπτες οι δηλώσεις Δρίτσα Πολιτική

20:1002/03

Υπόθεση Λιγνάδη: Αναφορές κατά δικαστικών λειτουργών καταθέτει ο Αλ. Κούγιας Κοινωνία

20:0902/03

Κορωνοϊός: Στο «τραπέζι» lockdown τύπου Μαρτίου σε όλη τη χώρα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

20:0002/03

Υπ. Υγείας: Το ΕΣΥ του 21ου αιώνα δεν περιμένει τον ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική ,Υγεία

19:5002/03

Κορωνοϊός: 10 συλλήψεις και 1.408 παραβάσεις κατά των μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:4102/03

Νικήτη – Επίκειται τροπολογία που θα λύνει το πρόβλημα με τους αμμοκράτες Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4002/03

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για νέο ΕΣΥ παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας Κόμματα ,Πολιτική

19:3502/03

Κουφοντίνας: Στον υπουργό Δικαιοσύνης προσέφυγε η Κούρτοβικ Κοινωνία

19:3002/03

Αυτοκτόνησε 15χρονος μαθητής στο Κερατσίνι Κοινωνία

19:2002/03

Ήπειρος: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:1002/03

Αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για την ιστορία της Μυτιλήνης Κοινωνία ,Πολιτισμός

19:0802/03

Οδηγοί ταξί: «Ήρθε η ώρα να βγούμε στους δρόμους» Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:0502/03

Τράπεζα Πειραιώς: Κατάθεση αίτησης για ένταξη στο πρόγραμμα «Ηρακλής» Οικονομία

19:0402/03

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο της Vodafone Ελλάδα ,Τεχνολογία

19:0002/03

Bill Gates: Γιατί προτιμά το Android από το iOS Τεχνολογία

18:5702/03

Προς νέα μέτρα μετά την «έκρηξη» κρουσμάτων – Νέα έκτακτη σύσκεψη την Τετάρτη Ελλάδα ,Κορωνοϊός

18:5002/03

Κορωνοϊός: 358 θάνατοι σε 24 ώρες στη Γερμανία ΕΕ ,Κορωνοϊός

18:4202/03

Στη φυλακή για δυσφήμηση εισαγγελέα μέσω διαδικτύου Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

18:4002/03

Survivor Spoiler: Αυτοί θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση Lifestyle

18:3502/03

ΝΔ για την «αφωνία» του κ. Τσίπρα Κόμματα ,Πολιτική

18:3002/03

Tηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με την Αυστραλή ομόλογό του Πολιτική

18:2902/03

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα στον Λευκό Πύργο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:2002/03

Νιγηρία: Ελεύθερες εκατοντάδες μαθήτριες που είχαν απαχθεί Διεθνή

18:1002/03

Ανελκυστήρες για ΑμεΑ σε σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

18:0002/03

Gov.gr: Άρχισε η ψηφιακή παραλαβή δικαστικών αποφάσεων Ελλάδα

17:5002/03

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έκανε τα χατίρια του Κουφοντίνα Πολιτική

17:4602/03

ΟΛΘ: H SEGT, η Terminal Link και η «γέφυρα» με Mάλτα Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:4302/03

Χάρτης κορωνοϊού: Φλέγεται η Αττική, ανέβηκε η Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:3602/03

Κορωνοϊός: Σοκ με 2.353 κρούσματα σήμερα! Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3002/03

Δωρεάν rapid tests για πεζούς στον Δ. Ωραιοκάστρου Δήμοι ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:3002/03

Voucher 200 ευρώ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Ποιοι οι δικαιούχοι Κοινωνία ,Παιδεία

17:2702/03

LIVE: Tο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το Νέο Ε.Σ.Υ. παρουσιάζει ο Α. Τσίπρας Κόμματα ,Πολιτική

17:2002/03

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις οριστικές αιτήσεις της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6 Ελλάδα ,Οικονομία

17:1502/03

Παράνομο εργοστάσιο τσιγάρων αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. (ΦΩΤΟ-VIDEO) Κοινωνία

17:1002/03

Η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων Πολιτική

17:0702/03

Επίθεση με μπογιές κατά του Ιδρύματος Γουλανδρή Κοινωνία

17:0002/03

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Παρουσίαση προγράμματος για το Νέο ΕΣΥ από τον Τσίπρα Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Υγεία

16:5002/03

Βιετνάμ: Ντελιβεράς έσωσε κοριτσάκι που έπεσε από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας (VIDEO) Διεθνή

16:4202/03

Αναδίπλωση Δρίτσα μετά τη δήλωση για τη «17 Νοέμβρη» Πολιτική

16:3402/03

Κυρ. Μητσοτάκης: Πρέπει να κάνουμε όλοι μία τελευταία μεγάλη προσπάθεια Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

16:3002/03

Δ. Βόλβης: Δωρεάν πρόσβαση σε διαδίκτυο για τρεις οικισμούς Δήμοι

16:2202/03

Θεσ/νίκη: Τέσσερα επιπλέον κρούσματα στο «Χαρίσειο» γηροκομείο Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

16:2002/03

Κλείνει στις 16:30 ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» Ελλάδα

16:1402/03

Ενιαία και ισχυρή εκπροσώπηση των αγροτών μετά από παρέμβαση του Σπ. Λιβανού Κοινωνία

16:1002/03

Σκυλακάκης: Κάθε εβδομάδα αυστηρού lockdown κοστίζει περίπου 200 εκατ. ευρώ Κορωνοϊός ,Οικονομία ,Πολιτική

16:0702/03

Πως η online ασφάλιση σας εξασφαλίζει χρήματα! Auto Moto ,Κοινωνία ,Τεχνολογία

16:0002/03

Στοίχημα Online: Δύο combo με 1.73 και 2.32 σε Γερμανία και Ιταλία Αθλητισμός

15:5002/03

Η ΕΑΤ έδωσε 6,6 δισ. εταιρικών δανείων το 2020 Επιχειρήσεις ,Οικονομία

15:5002/03

Μίχαλος: Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα αναζωογονήσουν τον τουρισμό Κορωνοϊός ,Οικονομία ,Πολιτική

15:4702/03

Lockdown: Στο τραπέζι η αλλαγή χρήσης του κωδικού 6 Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

15:4102/03

Η Entersoft εξαγόρασε το 100% της Wedia Επιχειρήσεις ,Τεχνολογία

15:4002/03

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Προβολή μηνυμάτων Amber Alert σε οθόνες ΑΤΜ Κοινωνία

15:3002/03

Κουφοντίνας: Ακόμη 129 δικαστές και εισαγγελείς κατά του προεδρείου της ΕΔΕ Κοινωνία

15:2002/03

Κικίλιας: Προχωρούμε σε συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα και με θεραπευτήρια Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:1002/03

ΝΔ: Ανεπίτρεπτες οι δηλώσεις του κ. Δρίτσα Πολιτική ,Σημαντικά

15:0702/03

Δρίτσας: Κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από την 17 Νοέμβρη Πολιτική

15:0002/03

Σεμινάρια για τον Πληροφοριακό και Κριτικό Γραμματισμό στα ΜΜΕ Δήμοι ,Παιδεία

14:5202/03

Θεσ/νίκη: Πυρκαγιά σε σπίτι στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκη

14:5002/03

Στο ψυχιατρικό τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ο Λιγνάδης Ελλάδα ,Χωρίς κατηγορία

14:4602/03

Κατσικερός: Τι προβλέπει ο νέος νόμος για τη συνεπιμέλεια τέκνων (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:4002/03

ΦΣΘ: Αποκομιδή αποβλήτων του αντιγριπικού εμβολιασμού στα φαρμακεία Θεσσαλονίκη ,Υγεία

14:3702/03

Lever: Virtual εκπαιδευτικά προγράμματα για επιχειρήσεις Επιχειρήσεις ,Παιδεία

14:3002/03

Έρευνα: Δύο φορές πιο μεταδοτική η βραζιλιάνικη παραλλαγή κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

14:2702/03

Ζουράρις για Κουφοντίνα: Αν επιμείνει η κυβέρνηση θα πρόκειται περί κρατικού φόνου! (ΗΧ... Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:2202/03

Τσαρούχας: Παράδοση 18 νέων φακέλων – Συμπεριλαμβάνονται ενεργά κακουργήματα Κοινωνία ,Σημαντικά

14:2002/03

e-ΕΦΚΑ: Δυνατότητα επιλογής ειδικής ασφαλιστικής κατηγορίας για νέους μηχανικούς Κοινωνία ,Οικονομία

14:1002/03

Πρόεδρος ΟΛΜΕ: Πιθανή η παράταση του σχολικού έτους Ελλάδα ,Κορωνοϊός

14:0202/03

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα στην Καμάρα Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:0102/03

Προβλήματα με το δίκτυο της Vodafone στην Αττική Ελλάδα ,Κοινωνία ,Τεχνολογία

14:0002/03

Χαλιαμπάλιας: Πολιτικά ανήθικος ο δήμαρχος απέναντι στους συνεργάτες του για τους εμβολ... Πολιτική

13:4502/03

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Παιδεία

13:2902/03

Κούβελας: Το κράτος Δικαίου δεν εκδικείται αλλά και δεν εκβιάζεται (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:2602/03

Οι φουφούδες στα μπαλκόνια ίσως «σώσουν» την Τσικνοπέμπτη (ΦΩΤΟ – VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

13:1502/03

Περικλής Κονδυλάτος: Δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν με θέλουν, όπως η Ανθή Lifestyle

13:0002/03

Θεσ/νίκη: Συνελήφθη η «αφέντρα» που κατήγγειλε ο Lamanif για εκβιασμό Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:5002/03

Θεσσαλονίκη: «Βουτιά» στο κενό για 35χρονο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:4602/03

Ο covid-19 θα επηρεάζει το λιανεμπόριο και το 2022 Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

12:4502/03

Θέρμη: Ο «Ακύλας» εντόπισε ναρκωτικά στο σπίτι 62χρονου Θεσσαλονίκη

12:3002/03

Τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων Αθλητισμός

12:1502/03

Στάθης Λιβαθινός: Τι αναφέρει στη δήλωση παραίτησής του Κοινωνία ,Πολιτισμός

12:1202/03

Εξαδάκτυλος: Οργισμένη αντίδραση για τους αρνητές του κορωνοϊού (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:0902/03

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για την επιδημιολογική κατάσταση Θέματα GR Times ,Πολιτική

12:0302/03

Κιλκίς: Ένα χωριό… «Φύσκα» στον κορωνοϊό – Στο 17% η θετικότητα! Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

12:0002/03

Τέλος στις άναρχες πιάτσες ταξί – Τι αλλάζει με υπουργική απόφαση Ελλάδα ,Πολιτική

11:4802/03

Πειραιώς: Μείωση των κόκκινων δανείων ‘Vega’ Επιχειρήσεις

11:4502/03

Επιστολή των «Ενεργών Μπαμπάδων» προς τον πρωθυπουργό Ελλάδα

11:3002/03

Στοίχημα Ευρωλίγκα. Η φανέλα του «εξάστερου»… Αθλητισμός

11:2702/03

Ενεργοποιήθηκε το δίκτυο φ/α στη Θήβα Ελλάδα ,Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

11:1902/03

Τα παιχνίδια παίζουν digital στη Spielwarenmesse Διεθνή ,Επιχειρήσεις

11:1502/03

Survivor 4: Επική τούμπα από τον Τριαντάφυλλο (VIDEO) Lifestyle

11:1302/03

Τσαρούχας: Κατέθεσε στον εισαγγελέα νέους φακέλους με καταγγελίες Κοινωνία ,Πολιτισμός

11:1202/03

Συναγερμός για Κουφοντίνα: Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ ο Χρυσοχοΐδης Πολιτική ,Σημαντικά

11:0002/03

Λάθος line στο BCL Αθλητισμός

10:4902/03

Άρης: Δύσκολα με Ολυμπιακό ο Ματέο Γκαρσία Αθλητισμός

10:4602/03

e-λιανικό: «Οδηγός» 26 σημείων με ερωτήσεις και απαντήσεις Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:4502/03

Επιστρεπτέα 6: Μέχρι 16 Μαρτίου οι αιτήσεις Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:4002/03

Παραιτήθηκε ο Στάθης Λιβαθινός από το Εθνικό Θέατρο Κοινωνία ,Πολιτισμός

10:3902/03

ΠΑΟΚ: Βγάζει αποστολή για Λαμία ο Γκαρσία Αθλητισμός

10:3202/03

Θεσσαλονίκη: Κόβουν το καλοκαίρι τη σύνδεση με το Βόρειο Αιγαίο! Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Ναυτιλία

10:3002/03

ΠΟΥ: Δεν θα ηττηθεί μέχρι το τέλος του έτους ο κορωνοϊός Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:1902/03

Ραούλ Μπράβο: «Υπάρχουν στημένα ματς στην Ελλάδα, αλλά εγώ ποτέ δεν κάθισα να χάσω» Αθλητισμός

10:1502/03

Νικήτη: Νέα διαμαρτυρία για τους αμμοκράτες Δήμοι ,Κοινωνία

10:1002/03

Νικολάου: Τον Σεπτέμβριο ο Κουφοντίνας μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης Κοινωνία

10:0002/03

Μουζουράκης: Με στιγμάτισε μια εμπειρία όταν ήμουν 14 ετών Κοινωνία

09:4502/03

Τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο που πρέπει να αποφεύγουμε Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

09:3502/03

EEΘ: Eνημέρωση για τη δημιουργία e-shop Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

09:3002/03

Γαλλία: Δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή ο Νικολά Σαρκοζί Διεθνή

09:1502/03

Ειρήνη Δανιήλ: Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τον προπονητή της Αθλητισμός

09:0002/03

Θωμαΐδης: Καμία μείωση ιικού φορτίου στα λύματα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:5102/03

Αθήνα: Επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου στον Άγιο Παντελεήμονα Κοινωνία

08:4502/03

Μοσχάτο: Αναστέλλεται η λειτουργία του δημαρχείου λόγω κρουσμάτων Δήμοι ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3002/03

Παγώνη: Ταυτόχρονο άνοιγμα σχολείων και λιανεμπορίου Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Υγεία

08:2902/03

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:1502/03

Το αποτύπωμα του Covid-19 στον ψυχισμό των παιδιών – Ο καθ. παιδοψυχιατρικής Κ.Κώ... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

08:0002/03

Σταθμός Ευζώνων: «Έπρεπε να περιμένω στα σύνορα μέχρι 20 Μαρτίου» (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

07:4502/03

Ξάνθη: Διαδικτυακές αποκριάτικες εκδηλώσεις και καταβαράθρωση της τοπικής οικονομίας – ... Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

07:3802/03

Zωγράφου: «Μπλόκα» αναρχικών σε ΙΧ – Έψαχναν για αστυνομικούς! Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ