Επαναλειτουργεί το The Met Hotel

Επαναλειτουργεί το The Met Hotel

Από αύριο το ξενοδοχείο “The Met Hotel”, το μοναδικής αισθητικής contemporary design ξενοδοχείο της πόλης, ανοίγει ξανά τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του.

Συγκεκριμένα, το THE MET Hotel, μέλος του ομίλου Χανδρή και Design Hotels worldwide, είναι έτοιμο να  υποδεχτεί και πάλι εφαρμόζοντας ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας και προστασίας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου με συγκεκριμένες οδηγίες που εστιάζουν στην ασφάλεια χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, artistic διάθεση, σπάνια έργα τέχνης, υψηλή αισθητική, ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, εξαιρετικό σέρβις, είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες που χαρακτηρίζουν το γνωστό για την design αισθητική του MET Hotel, με την ασφάλεια των επισκεπτών μας να είναι ύψιστη προτεραιότητά μας.

Από την ίδρυση του ξενοδοχείου, η υγιεινή και η ασφάλεια υπήρξαν το επίκεντρο της φιλοξενίας στα ξενοδοχεία Χανδρή. Αυτή η δέσμευση σε επισκέπτες και εργαζομένους συνεχίζει να καθοδηγεί μέχρι σήμερα και να διαμορφώνει την πολιτική του ξενοδοχείου, καθώς αντιμετωπίζουν τις νέες προκλήσεις που έχει επιφέρει η πανδημία του COVID-19.

“Όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυση του ομίλου το 1972 έχουμε αποδείξει ότι νοιαζόμαστε για όλους τους εργαζομένους μας, τις οικογένειες τους και τους επισκέπτες μας . Από τα πρώτα στάδια της πανδημίας και προτού ανακοινωθούν από τις αρχές υποχρεωτικά μέτρα, προβήκαμε σε όλες τις ενέργειες που ήταν απαραίτητες ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία εργαζομένων και επισκεπτών. Σήμερα συνεχίζουμε εφαρμόζοντας ενα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης με την εταιρική πολιτική και τις διαδικασίες λειτουργίας μας για την αντιμετώπιση του ιού σύμφωνα με τις κυβερνητικές πολιτικές και εντολές σε ότι αφορά την πανδημία καθώς και τις οδηγίες και πρακτικές των δημοσίων υπηρεσιών υγείας (ΕΟΔΥ, ΕΦΕΤ κ.α.) και του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας

Είναι δεδομένο ότι με την πάροδο του χρόνου θα αναθεωρούμε την πολιτική μας, ώστε να συμπεριλαμβάνονται όλες οι τελευταίες οδηγίες και τα νέα επιστημονικά συμπεράσματα. Επιπρόσθετα θα αναπτύξουμε νέα πρωτόκολλα λειτουργίας, όπου χρειαστεί, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα που πιθανόν θα προκύψουν, προχωρώντας στην αντίστοιχη εκπαίδευση του προσωπικού μας.

Είναι υποχρέωση και ευθύνη κάθε μέλους του προσωπικού να εφαρμόσουν όλους τους κανόνες υγιεινής και λειτουργίας που περιέχονται στο σχέδιο υγιεινής και ασφάλειας των ξενοδοχείων Χανδρή , ώστε να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο μόλυνσης προστατεύοντας τους επισκέπτες μας αλλά και τον εαυτό τους και τις οικογένειες τους .

Η αυστηρή τήρηση της πολιτικής και των εγκεκριμένων πρακτικών λειτουργίας θα μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε με ασφάλεια προσφέροντας στους επισκέπτες μας μια αξιομνημόνευτη και ασφαλή διαμονή και τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες προκύψουν” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ