Επί ποδός… και πάλι για την δυσοσμία στη Θεσσαλονίκη

Επί ποδός… και πάλι για την δυσοσμία στη Θεσσαλονίκη

Αναστάτωση έχει προκληθεί από το πρωί σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης λόγω της έντονης δυσοσμίας που έκανε πολλούς κατοίκους να κινητοποιηθούν και να καλέσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για πιθανή διαρροή φυσικού αερίου.

Συγκεκριμένα, πολλοί κάτοικοι σε περιοχές της Βασιλίσσης Όλγας και του Μεγάρου, ήρθαν σε επαφή με την Π.Υ. η οποία τους καθησύχασε λέγοντάς τους ότι δεν πρόκειται για κάποια διαρροή του δικτύου διανομής Φυσικού Αερίου αλλά είναι οσμή που προέρχεται από τον Θερμαϊκό.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Μιχάλης Στεργιόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων ΕΔΑ ΘΕΣΣ, μέχρι στιγμής από ελέγχους που έχει διεξάγει η εταιρία Φυσικού Αερίου, το πρόβλημα δεν προέρχεται από κάποια διαρροή. Ωστόσο σημειώνεται ότι τα συνεργεία είναι σε ετοιμότητα όποτε αυτό χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες είχαν γίνει ξανά αναφορές για έντονη δυσοσμία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τότε το Gr Times, είχε επικοινωνήσει με τον τέως καθηγητή Χημείας του Περιβάλλοντος του ΑΠΘ Κωνσταντίνο Φυτιάνο ο οποίος είχε τονίσει πως «η δυσοσμία οφείλεται σε μια μορφή ευτροφισμού των υδάτων.»

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ