Επίθεση με μπογιές στο Cedefop στη Θέρμη (VIDEO)

Θεσσαλονίκη   | 24/05/2019 | 09:51

Αντί-εκλογική, όπως τη χαρακτηρίζουν, παρέμβαση, πραγματοποίησαν την Πέμπτη στο Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop), που βρίσκεται στην οδό Ευρώπης 123, στη Θέρμη άτομα του αντιεξουσαστικού χώρου.

Σε ανάρτησή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης αναφέρει πως «Η κυρίαρχη αφήγηση παρουσιάζει συστηματικά την Ε.Ε. ως μια υπερεθνική ενοποίηση των λαών με υποτιθέμενο γνώμονα τη διασφάλιση και την προώθηση της κοινωνικής ευρωστίας. Στην πραγματικότητα όμως η Ε.Ε. αποτελεί έναν διακρατικό οργανισμό καπιταλιστικής ολοκλήρωσης στην υπηρεσία των αστικών συμφερόντων, ειδικότερα του χρηματιστικού κεφαλαίου, των πολυεθνικών εταιρειών και των μονοπωλιακών ομίλων.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση σημειώνει 

«ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Η κυρίαρχη αφήγηση παρουσιάζει συστηματικά την Ε.Ε. ως μια υπερεθνική ενοποίηση των λαών με υποτιθέμενο γνώμονα τη διασφάλιση και την προώθηση της κοινωνικής ευρωστίας. Στην πραγματικότητα όμως η Ε.Ε. αποτελεί έναν διακρατικό οργανισμό καπιταλιστικής ολοκλήρωσης στην υπηρεσία των αστικών συμφερόντων, ειδικότερα του χρηματιστικού κεφαλαίου, των πολυεθνικών εταιρειών και των μονοπωλιακών ομίλων.

ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ

Ο αντιδραστικός για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης χαρακτήρας της Ε.Ε. αντανακλάται μέσα από τα εξής σημεία:

– Τη διεθνή οικονομική επιτροπεία που ασκείται από την Ε.Ε. και τους λοιπούς υπερεθνικούς της συνεργάτες (βλ. Ε.Κ.Τ., Δ.Ν.Τ., Ο.Ο.Σ.Α.) με σκοπό τη δημοσιονομική προσαρμογή για την αποπληρωμή ενός χρέους που έχει καταχρηστικά ονομαστεί δημόσιο, ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί άμεσο απότοκο της διεθνούς καπιταλιστικής κρίσης, η οποία προέκυψε εξαιτίας των ασυμφιλίωτων εσωτερικών αντιφάσεων του καπιταλιστικού συστήματος και οξύνεται καθημερινά μέσα από την αδυναμία αντιμετώπισής της. Οι πολιτικές της Ε.Ε. εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ντόπιου και του διεθνούς κεφαλαίου μέσα από την πλήρη απορρύθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος (ελαστική, εντατικοποιημένη, επισφαλής και ανασφάλιστη ως επί το πλείστον εργασία, δουλειά την Κυριακή για τους εμποροϋπαλλήλους, αντι-απεργιακός νόμος, διάλυση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, μαζική ανεργία και περιστασιακή απασχόληση), μέσα από την όλο και περισσότερο εντεινόμενη υποτίμηση και εκμετάλλευση της εργατικής τάξης (μειώσεις μισθών και συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου, ιδιωτικοποιήσεις, πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών μέσω της καταλήστευσης των αποθεματικών των δημόσιων ταμείων, περικοπές σε δημόσιες παροχές και διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης) , αλλά και τη βίαιη προλεταριοποίηση άλλων στρωμάτων . Η υποτιθέμενη “έξοδος από τα μνημόνια” αποτελεί απλώς ένα επικοινωνιακό μύθευμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., προκειμένου να επιδιώξει την ανανέωση της κυβερνητικής του θητείας συνεχίζοντας απρόσκοπτα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου. Τα μνημόνια, οι πολιτικές λιτότητας και οικονομικής-κοινωνικής εξαθλίωσης δεν έχουν τελειώσει, καθώς συνεχίζουν να βρίσκονται σε ισχύ όλα τα υπογεγραμμένα μνημονιακά μέτρα, ενώ η διεθνής οικονομική επιτροπεία πρόκειται να συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2060 απαιτώντας την εξασφάλιση αιματηρών πρωτογενών πλεονασμάτων, τα οποία η αστική τάξη μετακυλίει στις πλάτες των από τα κάτω.

– Την ίδια στιγμή βλέπουμε την κλιμακούμενη άνοδο της ακροδεξιάς και των φασιστών -χρηματοδοτούμενων όπως πάντα από το μεγάλο κεφάλαιο και με την ανοχή ή και στήριξη της ευρωπαϊκής πολιτικής ελίτ- με αποτέλεσμα την αναγωγή τους σε θέσεις αξιωματικής αντιπολίτευσης, κυβέρνησης ή συγκυβέρνησης σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη, με αποκορύφωμα την απροκάλυπτη δράση των νεοναζί στην Ουκρανία, όπου η Ε.Ε. συνέδραμε ανοιχτά για την επικράτηση του αντιδραστικού κινήματος του Euromaidan. Την ίδια στιγμή, η Ε.Ε. επιχειρεί να εξισώσει τον ναζισμό με τον κομμουνισμό, επιδιδόμενη σε μια αντιδραστική εκστρατεία αναθεώρησης της ιστορίας, στρεβλώνοντας την ταξική μνήμη προς όφελος του αστικού στρατοπέδου, ώστε να κονιορτοποιήσει και να καταστείλει εκ των προτέρων κάθε επαναστατική απόπειρα της εργατικής τάξης.

– Η “Ευρώπη των λαών” δε φαίνεται να δυσκολεύεται με τα χιλιάδες πτώματα που η πολιτική της έχει σαν συνέπεια, είτε άμεσα με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε χώρες της Ασίας, είτε έμμεσα με την πολιτική που εφαρμόζει σε όσους, εξαιτίας αυτής της κατάστασης, ψάχνουν την τύχη τους στη Δύση. Οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών κρατών, εξυπηρετώντας προφανώς τα συμφέροντα του κεφαλαίου, ανοίγουν και κλείνουν τη στρόφιγγα της εισροής των μεταναστών ανάλογα με την ανάγκη σε εργατικό δυναμικό. Διευκολύνοντας και δυσχεραίνοντας την είσοδο προσφύγων και μεταναστών στις ευρωπαϊκές χώρες, πνίγοντας περισσότερους ή λιγότερους στη μεσόγειο, αυξομειώνουν τον αριθμό αυτών που καταφέρνουν να φτάσουν στον πολυπόθητο προορισμό τους, δηλαδή τις χώρες της «ανεπτυγμένης» Δύσης. Κρατώντας τους σε καθεστώς παρανομίας, καταφέρνουν να έχουν πάντα έναν εναλλασσόμενο στρατό φτηνών, αναλώσιμων εργατών, χωρίς δικαιώματα και «αόρατων» απέναντι σε οποιαδήποτε αυθαιρεσία και επίθεση. Χτίζοντας στρατόπεδα συγκέντρωσης, τους πειθαρχούν και ταυτόχρονα στέλνουν μήνυμα σε όλη την τάξη μας. Υποκινούν στους από τα κάτω την φιλανθρωπία όταν τους χρειάζονται, φυτεύουν και θεριεύουν τον ρατσισμό όταν τους είναι περιττοί. Από τη μία η διμερής συμφωνία της Ε.Ε. με την Τουρκία υπαγορεύει τις επαναπροωθήσεις των μεταναστών, ενώ από την άλλη η Frontex έρχεται να αναλάβει τη δουλειά της στρατιωτικής διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών. Ανάμεσα στα καθήκοντα της είναι το κυνήγι και η παρακολούθηση αλλά και η κατάρτιση ένοπλων ομάδων, ώστε να εμποδίζει τους μετανάστες να προσεγγίζουν τα σύνορα της Ευρώπης.

– Την όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, την πολεμική προετοιμασία και τις στρατιωτικές επεμβάσεις, με σκοπό τη διάνοιξη νέων αγορών, την εύρεση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών μέσα από την ακόρεστη εκμετάλλευση των πρώτων υλών και των εργατικών χεριών των περιοχών που βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα του πολέμου, έχοντας ως γνώμονα την απαιτούμενη παραγωγική ανασυγκρότηση του κεφαλαίου.

– Τη λεηλασία της φύσης για την ευόδωση της λεγόμενης καπιταλιστικής ανάπτυξης. Ο φυσικός πλούτος υπάγεται καθολικά στην εξυπηρέτηση των κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων, με επίκεντρο την καπιταλιστική αξιοποίηση των ενεργειακών και πλουτοπαραγωγικών κοιτασμάτων (βλ. εξορύξεις χρυσού, υδρογονανθράκων, πετρελαίου) την κατασκευή αιολικών πάρκων, υδροηλεκτρικών σταθμών και φραγμάτων, καθώς και αγωγών μεταφοράς φυσικού αερίου (βλ. TAP, East Med) και ηλεκτρικής ενέργειας (βλ. Euro-Asia Interconnector). Η καπιταλιστική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων επιταχύνεται μέσω της αρωγής της Ε.Ε. για την περάτωση αντίστοιχων ερευνητικών προγραμμάτων και κατασκευαστικών έργων, αδιαφορώντας για τη διατάραξη της βιοποικιλότητας και τη συντελούμενη αποσύνθεση των οικοσυστημάτων που προκαλεί η αδηφάγα ανάγκη του κεφαλαίου για αυτο-αναπαραγωγή.

ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Ας έχουμε καλά στο μυαλό μας πως ο καπιταλισμός δεν μεταρρυθμίζεται και η βαρβαρότητά του δεν μπορεί να αποκτήσει ανθρώπινο πρόσωπο. Γι’ αυτό και κάθε επίδοξος μεσσίας που ευαγγελίζεται έναν ανθρωπιστικό εξορθολογισμό των όρων της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης ανθρώπου και φύσης από άνθρωπο είναι εξ αρχής -το λιγότερο- άχρηστος για την κοινωνική βάση και τις πραγματικές συλλογικές ανάγκες της. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει καλύτερα από εμάς τους ίδιους και τις ίδιες τις συλλογικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Γι’ αυτό και δεν μπορούμε να δεχτούμε κανέναν εξωτερικό διεκπεραιωτή της βούλησής μας. Καλούμαστε, λοιπόν, να υπερασπιστούμε τα ταξικά μας συμφέροντα με τις δικές μας συλλογικές δυνάμεις, συμμετέχοντας στους καθημερινούς κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες, απέχοντας συνεπώς από τις εκλογές, αρνούμενοι και αρνούμενες να νομιμοποιήσουμε και να αποδεχτούμε την επιβολή και τη διαιώνιση της αστικής κυριαρχίας. Για να αλλάξουμε τους συσχετισμούς ισχύος στη συνεχώς μαινόμενη κοινωνική και ταξική σύγκρουση, οφείλουμε να δώσουμε τους καθημερινούς μας αγώνες ενάντια στη βαρβαρότητα του κράτους και του κεφαλαίου, οργανώνοντας τις ακηδεμόνευτες αντιστάσεις μας, πυκνώνοντας τις γραμμές των εργατικών σωματείων βάσης, των συνελεύσεων γειτονιάς, των αναρχικών/αντιεξουσιαστικών πολιτικών ομάδων και των δομών του μαχητικού αντιφασιστικού κινήματος.

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι κυρίαρχοι προσπαθούν να μας κάνουν να εμπεδώσουμε μοιρολατρικά και παθητικά πως δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, πως ο καπιταλισμός αποτελεί τον εγγυημένο, “ρεαλιστικό” μονόδρομο για τη συνεκτική συγκρότηση του κοινωνικού σχηματισμού. Εμείς όμως επιζητούμε έναν κόσμο για όλους και όχι για λίγους. Γι’ αυτό καλούμε τους καταπιεσμένους και εκμεταλλευόμενους να προχωρήσουμε με κοινό βηματισμό σε ευθεία και γενικευμένη σύγκρουση με το κράτος και το κεφάλαιο, σε διεθνή κλίμακα, στην κατεύθυνση της κοινωνικής επανάστασης. Να αγωνιστούμε από κοινού και από τα κάτω για την ελευθερία του καθενός και την ισότητα όλων• για μια χειραφετημένη κοινωνία γενικευμένης αυτοδιεύθυνσης και αυτοδιαχείρισης, διαρθρωμένης από κάτω προς τα πάνω, δίχως ταξική εκμετάλλευση, καταπίεση και σχέσεις διαχωρισμένης εξουσίας και ιεραρχίας, έχοντας ως βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των συλλογικών ανθρώπινων αναγκών και την ολιστική αυτοπραγμάτωση του κάθε ατόμου.

Αναρχική Ομοσπονδία

anarchist-federation.gr

anarchist-federation@riseup.net

twitter:twitter.com/anarchistfedGr

fb: facebook.com/anarxikiomospondia2015/

Youtube: Αναρχική Ομοσπονδία»

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19:2826/06

ΠΟΕΔΗΝ: Δεν υπάρχουν γιατροί στο νοσοκομείο Γουμένισσας -Διαψεύδει τις καταγγελίες η δι... Ελλάδα ,Υγεία

19:2026/06

Τσίπρας: Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι βαθιά αντικοινωνικό Κόμματα ,Πολιτική

19:1326/06

Βιέννη: Κατέρρευσαν όροφοι κτιρίων από έκρηξη – Υπάρχουν τραυματίες (VIDEO-ΦΩΤΟ) Διεθνή

19:0526/06

Στο «Ι. Βελλίδης» σε λίγο η ομιλία Κ. Καραμανλή (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

18:5626/06

Επίσκεψη Μπόλαρη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Σ.Μ.Α. Πολιτική

18:5526/06

Στα 358,948 δισ. ευρώ, αυξήθηκε το χρέος το 2018 Ειδήσεις ,Οικονομία

18:5526/06

Notre Dame: Πιθανόν σε αμέλεια να οφείλεται η πυρκαγιά Διεθνή

18:4726/06

Κακοποίηση σκυλιών σε χώρο του Δήμου Σπάρτης καταγγέλλουν οι ζωόφιλοι (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

18:4426/06

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκπτωση 30% ειδικά για τις εκλογές Επιχειρήσεις

18:3926/06

Μαγκριώτης: Το ΚΙΝΑΛ θέλει να είναι η θετική δύναμη της σταθερότητας και της ομαλότητας Πολιτική

18:3626/06

Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι: Σε τραγική κατάσταση οι φυλακές Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3426/06

Στον στόλο της Αστυνομίας, 114 νέα οχήματα (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

18:3026/06

Με Τσίπρα οι υπογραφές για τους υδρογονάνθρακες στην Κρήτη Ενέργεια

18:2326/06

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.844.673 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα Αθλητισμός

18:1626/06

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν την Τουρκία για κυρώσεις, αν αγοράσει τους S- 400 Διεθνή

18:1526/06

Γαλάζια Σημαία για 20η χρονιά στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

18:1026/06

ΟΛΘ: Μέρισμα 0,57 ευρώ ανά μετοχή Ναυτιλία ,Οικονομία

18:0926/06

Έλενα Ράπτη: Ισχυρή εντολή σημαίνει αυτοδυναμία, για να μη μπει η χώρα σε περιπέτειες Πολιτική

18:0826/06

ΥΜΑ-Θ και Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενάντια στο σχολικό μπούλινγκ Πολιτισμός

18:0826/06

Τετ α τετ Αποστολάκη – Ακάρ για τα ελληνοτουρκικά Πολιτική

18:0626/06

Υπ. Οικονομίας: 210 επιχειρηματικά σχέδια στην εργαλειοθήκη «Ανταγωνιστικότητας» Ειδήσεις ,Οικονομία

18:0226/06

«Έπεσε» ο φράχτης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη

17:5726/06

Έπεσαν με το αυτοκίνητο σε πλαγιά 30 μέτρων και δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5326/06

Σταθάκης – Υπάρχει ένας μικρός εκβιασμός απέναντι στους ψηφοφόρους Κόμματα ,Πολιτική

17:4926/06

Βαρουφάκης: Χωρίς ρήξη με δανειστές δεν εφαρμόζονται τα προγράμματα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

17:3726/06

Άρειος Πάγος: 20 τα κόμματα που θα πάρουν μέρος στις εκλογές Πολιτική

17:3326/06

Δ. Γαλαμάτης: Νικητής είναι αυτός που ψηφίζει SamTimes ,Σημαντικά

17:3026/06

«Εβδομάδα κόλασης» για την Ευρώπη – Γυμνός οδηγός εν μέσω καύσωνα (ΦΩΤΟ) Διεθνή

17:2326/06

«Πρεσβευτές» της Κρήτης Αμερικανοί μαθητές και καθηγητές του King Scholl των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ) Περιφέρειες

17:2226/06

Ίσως και την Παρασκευή, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Ελλάδα ,Παιδεία ,Σημαντικά

17:1826/06

Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Αναγνωστόπουλος Πολιτική

17:1526/06

Αναστασιάδης – Η Χώρα χρειάζεται ισχυρή εντολή για να κυβερνηθεί την επόμενη μέρα Κόμματα ,Πολιτική

17:1526/06

Φ.Γεννηματά: Πρότεινε τη μείωση του ΦΠΑ των αγροτών στο 13% Πολιτική

17:1126/06

Μπαχτσελί: Θα συντρίψουμε όποιον ανακόψει την πορεία της Τουρκίας σε Μεσόγειο και Αιγαίο Διεθνή

17:0726/06

Μίνι – καζίνο, καφετέρια και μηχανουργεία εντός των φυλακών Κορυδαλλού Ελλάδα ,Κοινωνία

17:0626/06

Στην πρώτη γενιά των «Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων» το ΑΠΘ Παιδεία

17:0126/06

Έκπτωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις εκλογές Ελλάδα

16:5326/06

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με 1333 δενδρύλλια – Τρεις συλλήψεις Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4926/06

Εντός Ιουλίου οι πρώτοι S-400 από τη Ρωσία στην Τουρκία Διεθνή

16:4426/06

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου σε Κορακάκη, για το Χρυσό Μετάλλιο στο Μινσκ Αθλητισμός

16:4126/06

Χρ. Σπίρτζης: H Ελλάδα αποκτά επιτέλους Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Πολιτική

16:3726/06

ΚΙΝΑΛ: Ο κ. Κυρανάκης προωθεί μια Ακροδεξιά ατζέντα Πολιτική

16:3726/06

Σάπικα – Στη Δυτική Θεσσαλονίκη στρέφω το βλέμμα μου και τις δυνάμεις μου Κόμματα ,Πολιτική

16:3226/06

Γιατροί προς Υπουργείο Υγείας: Πάρτε μέτρα για τα περιστατικά βίας στα νοσοκομεία Ελλάδα ,Υγεία

16:2726/06

Συνεχίζεται η περιοδεία Τάσιου στο Δήμο Κασσάνδρας (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

16:2326/06

Η απάντηση του Σαουλίδη στον Τσίπρα Παραπολιτικά

16:2326/06

Ν. Φίλης: Υπήρξαν ψευδαισθήσεις για τον ρόλο του Καραμανλή Πολιτική

16:1826/06

Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία του Αλίμου Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0626/06

Βαθιά φτώχεια και ανεργία στην Τουρκία Βαλκάνια ,Σημαντικά

16:0226/06

Καταγγελία της ΕΚΠΟΙΖΩ για κέντρα αδυνατίσματος Ελλάδα ,Κοινωνία

15:4626/06

Ράπτη – Δε ξεχνάμε ότι οι ΑΝΕΛ δάνεισαν τους βουλευτές τους στο ΣΥΡΙΖΑ Κόμματα ,Πολιτική

15:3526/06

Μαγκριώτης – Το ΚΙΝΑΛ θέλει να είναι δύναμη σταθερότητας και ανάπτυξης Κόμματα ,Πολιτική

15:2926/06

Λήστεψαν ταχυδρόμο – Άρπαξαν τα χρήματα των συντάξεων Κοινωνία

15:1826/06

Δ. Βενιέρης: Δικαιώθηκε η «φωνή» της λογικής που υπηρετώ Συνεντέυξεις

15:1526/06

Παπάς – H Β’ Θεσσαλονίκης είναι μια μικρογραφία της χώρας μας Κόμματα ,Πολιτική

15:1026/06

Παυλίδου – Σκοπός μας είναι να κάνουμε καλά δημόσια πανεπιστήμια Κόμματα ,Πολιτική

15:0726/06

Τα ρομπότ θα πάρουν τη θέση 20 εκατ. εργαζομένων Διεθνή

15:0026/06

Ε. Μακρόν- Δεν υπογράφω το τελικό ανακοινωθέν της G20 αν δεν υπάρξει συμφωνία για το Κλίμα ΕΕ ,Περιβάλλον

14:5326/06

ΤΑΙΠΕΔ: Υπεγράφη η σύμβαση πώλησης για το Νότιο Αφάντου στη Ρόδο Επιχειρήσεις

14:4926/06

«Χρυσή» η Κορακάκη στο Μινσκ Αθλητισμός

14:4526/06

Περί καπέλου…. Η στήλη της Στύλου

14:4526/06

«Πέρασε» το East Med Act- Αναμορφώνεται η γεωπολιτική στρατηγική των ΗΠΑ στη Μεσόγειο Διεθνή

14:3726/06

Με τον νέο Ποινικό Κώδικα η απόφαση για την υπόθεση Παπαγεωργίου Ελλάδα

14:3126/06

ΟΛΘ: Ερωτηματικά αφήνει η SEGT για το πρώην δ.σ. του Δημοσίου Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

14:2626/06

Νεκροί από τον καύσωνα- Σε «πορτοκαλί συναγερμό» η Γαλλία (VIDEO) Διεθνή ,ΕΕ

14:1726/06

Συνεδρίαση του ΕΣΕΠ για κυπριακή ΑΟΖ και ελληνοτουρκικές σχέσεις Πολιτική ,Σημαντικά

14:1226/06

Αχτσιόγλου: «Έχω σχέση με πολιτικό» (VIDEO) Παραπολιτικά

14:0326/06

Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ζητούν πολιτικοί και ακαδημαϊκοί Ελλάδα ,Παιδεία

13:5226/06

Την Τρίτη η δίκη για την υπόθεση «Λάκκος Καρατζά» Θεσσαλονίκη

13:4526/06

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Ν. Κορέα για τη διεθνή έκθεση KOTFA 2019 (ΦΩΤΟ) Περιφέρειες

13:4526/06

Στη θάλασσα… φορτηγό – «Λύθηκε» το χειρόφρενο (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Σημαντικά

13:4426/06

Οι «Μύγες» κάθισαν στο σκαμνί τον Κ.Μητσοτάκη (VIDEO) Media

13:3926/06

Έπίσκεψη Μπόλαρη στην ΠΚΜ (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

13:3626/06

Πάτησε και άφησε για ώρες… γάτα κάτω από τη ρόδα του αυτοκινήτου του Ελλάδα

13:3526/06

Συνάντηση Τζαμπαζλή με Κυρίζογλου, Δεμουρτζίδη, Κούπκα (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

13:3226/06

Χαρακόπουλος – Χρέος μου η υπηρέτηση αρχών και αξιών Κόμματα ,Πολιτική

13:2426/06

Δυστύχημα στην Ξάνθη – Μία νεκρή σε τροχαίο Κοινωνία

13:1726/06

Καράογλου – Καταλύτης ανάπτυξης για τη χώρα ο πρωτογενής τομέας Κόμματα ,Πολιτική

13:1626/06

Συνεργασία Ελλάδας – Τουρκίας στη νανοτεχνολογία Σημαντικά ,Τεχνολογία

13:1126/06

Στη «Διαύγεια» η υπουργική απόφαση για τις συντάξεις χηρείας Οικονομία

13:1026/06

Ράπτη – Η απλή αναλογική οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ακυβερνησία Κόμματα ,Πολιτική

13:0326/06

Η Φώφη Γεννηματά στο «νεκροταφείο δέντρων» στο Σέιχ Σου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

12:4626/06

Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το «Yavuz» και το… χαιρέτησαν (ΦΩΤΟ) Βαλκάνια ,Διεθνή

12:3326/06

Τουρκία: Τουλάχιστον δέκα μετανάστες σκοτώθηκαν σε τροχαίο Βαλκάνια ,Διεθνή

12:2726/06

Κόστα Ρίκα- Ισχυρός σεισμός 6,2 βαθμών (VIDEO) Διεθνή

12:2326/06

«Ξέμεινε» από γιατρούς το Νοσοκομείο της Γουμένισσας Υγεία

12:1626/06

Ξυλοδαρμός γιατρού από τον σύντροφο εγκύου ασθενούς! Ελλάδα

12:1326/06

Νεκρός στο διαμέρισμά του – Γείτονας ειδοποίησε τις αρχές για τη δυσάρεστη μυρωδιά Ελλάδα

12:0826/06

Ύποπτη βαλίτσα έξω από το ΥΠΕΞ – Συναγερμός στην αστυνομία Ελλάδα ,Σημαντικά

11:5526/06

ΟΗΕ: Νέο ιστορικό υψηλό για την παραγωγή κοκαΐνης το 2017 Διεθνή

11:4426/06

Στο Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και στον «Φάρο του Κόσμου» η Σύνθια Σάπικα (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

11:2526/06

Eurobank – Νέα εποχή «Open Banking» για τις Ευρωπαϊκές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες Επιχειρήσεις

11:1926/06

Ο Αντετοκούνμπο σε προεκλογική «αφίσα» της Νοτοπούλου (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά

11:1726/06

«Αφόρητη» η κατάσταση στον ΕΦΚΑ – Πρόβλημα με την έκδοση των συντάξεων Υγεία

11:1026/06

Έξι χρόνια σε ντουλάπα για να… αποφύγει την σύλληψη! Ελλάδα

10:5326/06

Στη Δραπετσώνα σήμερα ομιλία του Αλέξη Τσίπρα Πολιτική

10:4726/06

Οι εξαγωγές του ελληνικού ενδύματος γράφουν αύξηση 30,7% Οικονομία

10:4626/06

Συνάντηση Παυλόπουλου με μέλη του «Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών» (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

10:4026/06

Γερμανικές και ελληνικές επιχειρήσεις ΑΠΕ σε 100 Β2Β συναντήσεις Ενέργεια

10:3926/06

Θεσσαλονίκη – Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «άδειαζαν» σπίτια Κοινωνία

10:3126/06

Aισχρά συνθήματα στο γραφείο της Μπακογιάννη (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

10:2026/06

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα- Η 62χρονη πήγαινε στο τραπέζι του γάμου της κόρης της Ελλάδα ,Σημαντικά

10:0026/06

Ο νέος Ποινικός Κώδικας στέλνει τη 17 Νοέμβρη «σπίτι της» Ελλάδα ,Σημαντικά

09:5026/06

Αντιεξουσιαστές έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

09:3226/06

Σε ημιμαραθώνιο θα τρέξει ο Αλέξης και ο Κυριάκος… (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά

09:1526/06

Στο λιμάνι η ομιλία Γεννηματά σήμερα Πολιτική

09:0526/06

Ομιλία Κώστα Καραμανλή – Μήνυμα συμπόρευσης από το Βελλίδειο Πολιτική ,Σημαντικά

08:5226/06

Αεροδρόμιο Μυκόνου-Επένδυση 25 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου το 2021 Επιχειρήσεις

08:4726/06

Γερμανόφωνος Τύπος-Το τέλος του «ερντογανισμού» Διεθνή ,ΕΕ

08:4526/06

Πατέρας και κόρη νεκροί στο ποτάμι – Φωτογραφία-σοκ από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού Διεθνή

08:3426/06

Δανία: Συμφωνία 4 κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης Διεθνή

08:2126/06

Ένας διαφορετικός Μητσοτάκης-Τα τατουάζ και η κρίση με τη Μαρέβα (VIDEO) Πολιτική

08:1126/06

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο χημικών προϊόντων (VIDEO-ΦΩΤΟ) Διεθνή ,ΕΕ

08:0026/06

Μετρό: Ανεβαίνει ο λογαριασμός; Προειδοποιεί ο ανάδοχος Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

07:5826/06

Eπιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη Ελλάδα

07:4926/06

Θεσσαλονίκη- Φωτιά σε μονοκατοικία Θεσσαλονίκη

07:4426/06

Προβλήματα στις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ εξαιτίας της απεργίας στα ΚΕΠ Ελλάδα

07:3626/06

Νοσηλεύτρια έκανε ένεση σε εγκυμονούσα με χρησιμοποιημένη σύριγγα Ελλάδα

07:3326/06

Ήξεις αφήξεις με την Exxon Mobil στην Κρήτη Ενέργεια

07:2526/06

Πήγαν να κάνουν τηλεφωνική απάτη και πήραν το… αστυνομικό μέγαρο Ελλάδα ,Σημαντικά

07:1726/06

Κλειστή η εθνική οδός στο ύψος του Πλαταμώνα Θεσσαλονίκη

07:1026/06

Τον Ιούλιο ξεκινά το ΕΣΠΑ για την ενίσχυση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα Οικονομία

07:0326/06

Άστατος καιρός -Νεφώσεις με τοπικές βροχές Ελλάδα ,Σημαντικά

06:3026/06

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης και στην Παλαιά Εθνική οδό Περιφέρειες

06:0026/06

Κέντρο Πρόληψης «Ελπίδα» – Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών Πολιτισμός

05:3026/06

Η υπερβολική καθαριότητα βλάπτει! Υγεία

05:0026/06

Ξεκινά η Θερινή Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών στον Δήμο Πολυγύρου Δήμοι

04:3026/06

Μαλαισία – Κλειστά 400 σχολεία λόγω χημικής ρύπανσης Διεθνή

04:0026/06

Φαίη Σκορδά – Δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! (VIDEO) Lifestyle

03:3026/06

Έρευνα – Tα ζευγάρια που λογομαχούν είναι πιο ευτυχισμένα Διάφορα

03:0026/06

Μνημόνιο επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ Νευροχειρουργικής Κλινικής και Ινστιτούτου Μό... Υγεία

02:3026/06

Ταινίες που πρέπει να δεις έστω μια φορά στη ζωή σου (VIDEO) Διάφορα

02:0026/06

Δίδυμοι Πύργοι: Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες μετά την καταστροφή (ΦΩΤΟ) Διεθνή ,Χωρίς κατηγορία