Επίθεση με μπογιές στο Cedefop στη Θέρμη (VIDEO)

Θεσσαλονίκη   | 24/05/2019 | 09:51

Αντί-εκλογική, όπως τη χαρακτηρίζουν, παρέμβαση, πραγματοποίησαν την Πέμπτη στο Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop), που βρίσκεται στην οδό Ευρώπης 123, στη Θέρμη άτομα του αντιεξουσαστικού χώρου.

Σε ανάρτησή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης αναφέρει πως «Η κυρίαρχη αφήγηση παρουσιάζει συστηματικά την Ε.Ε. ως μια υπερεθνική ενοποίηση των λαών με υποτιθέμενο γνώμονα τη διασφάλιση και την προώθηση της κοινωνικής ευρωστίας. Στην πραγματικότητα όμως η Ε.Ε. αποτελεί έναν διακρατικό οργανισμό καπιταλιστικής ολοκλήρωσης στην υπηρεσία των αστικών συμφερόντων, ειδικότερα του χρηματιστικού κεφαλαίου, των πολυεθνικών εταιρειών και των μονοπωλιακών ομίλων.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση σημειώνει 

«ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Η κυρίαρχη αφήγηση παρουσιάζει συστηματικά την Ε.Ε. ως μια υπερεθνική ενοποίηση των λαών με υποτιθέμενο γνώμονα τη διασφάλιση και την προώθηση της κοινωνικής ευρωστίας. Στην πραγματικότητα όμως η Ε.Ε. αποτελεί έναν διακρατικό οργανισμό καπιταλιστικής ολοκλήρωσης στην υπηρεσία των αστικών συμφερόντων, ειδικότερα του χρηματιστικού κεφαλαίου, των πολυεθνικών εταιρειών και των μονοπωλιακών ομίλων.

ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ

Ο αντιδραστικός για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης χαρακτήρας της Ε.Ε. αντανακλάται μέσα από τα εξής σημεία:

– Τη διεθνή οικονομική επιτροπεία που ασκείται από την Ε.Ε. και τους λοιπούς υπερεθνικούς της συνεργάτες (βλ. Ε.Κ.Τ., Δ.Ν.Τ., Ο.Ο.Σ.Α.) με σκοπό τη δημοσιονομική προσαρμογή για την αποπληρωμή ενός χρέους που έχει καταχρηστικά ονομαστεί δημόσιο, ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί άμεσο απότοκο της διεθνούς καπιταλιστικής κρίσης, η οποία προέκυψε εξαιτίας των ασυμφιλίωτων εσωτερικών αντιφάσεων του καπιταλιστικού συστήματος και οξύνεται καθημερινά μέσα από την αδυναμία αντιμετώπισής της. Οι πολιτικές της Ε.Ε. εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ντόπιου και του διεθνούς κεφαλαίου μέσα από την πλήρη απορρύθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος (ελαστική, εντατικοποιημένη, επισφαλής και ανασφάλιστη ως επί το πλείστον εργασία, δουλειά την Κυριακή για τους εμποροϋπαλλήλους, αντι-απεργιακός νόμος, διάλυση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, μαζική ανεργία και περιστασιακή απασχόληση), μέσα από την όλο και περισσότερο εντεινόμενη υποτίμηση και εκμετάλλευση της εργατικής τάξης (μειώσεις μισθών και συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου, ιδιωτικοποιήσεις, πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών μέσω της καταλήστευσης των αποθεματικών των δημόσιων ταμείων, περικοπές σε δημόσιες παροχές και διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης) , αλλά και τη βίαιη προλεταριοποίηση άλλων στρωμάτων . Η υποτιθέμενη “έξοδος από τα μνημόνια” αποτελεί απλώς ένα επικοινωνιακό μύθευμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., προκειμένου να επιδιώξει την ανανέωση της κυβερνητικής του θητείας συνεχίζοντας απρόσκοπτα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου. Τα μνημόνια, οι πολιτικές λιτότητας και οικονομικής-κοινωνικής εξαθλίωσης δεν έχουν τελειώσει, καθώς συνεχίζουν να βρίσκονται σε ισχύ όλα τα υπογεγραμμένα μνημονιακά μέτρα, ενώ η διεθνής οικονομική επιτροπεία πρόκειται να συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2060 απαιτώντας την εξασφάλιση αιματηρών πρωτογενών πλεονασμάτων, τα οποία η αστική τάξη μετακυλίει στις πλάτες των από τα κάτω.

– Την ίδια στιγμή βλέπουμε την κλιμακούμενη άνοδο της ακροδεξιάς και των φασιστών -χρηματοδοτούμενων όπως πάντα από το μεγάλο κεφάλαιο και με την ανοχή ή και στήριξη της ευρωπαϊκής πολιτικής ελίτ- με αποτέλεσμα την αναγωγή τους σε θέσεις αξιωματικής αντιπολίτευσης, κυβέρνησης ή συγκυβέρνησης σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη, με αποκορύφωμα την απροκάλυπτη δράση των νεοναζί στην Ουκρανία, όπου η Ε.Ε. συνέδραμε ανοιχτά για την επικράτηση του αντιδραστικού κινήματος του Euromaidan. Την ίδια στιγμή, η Ε.Ε. επιχειρεί να εξισώσει τον ναζισμό με τον κομμουνισμό, επιδιδόμενη σε μια αντιδραστική εκστρατεία αναθεώρησης της ιστορίας, στρεβλώνοντας την ταξική μνήμη προς όφελος του αστικού στρατοπέδου, ώστε να κονιορτοποιήσει και να καταστείλει εκ των προτέρων κάθε επαναστατική απόπειρα της εργατικής τάξης.

– Η “Ευρώπη των λαών” δε φαίνεται να δυσκολεύεται με τα χιλιάδες πτώματα που η πολιτική της έχει σαν συνέπεια, είτε άμεσα με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε χώρες της Ασίας, είτε έμμεσα με την πολιτική που εφαρμόζει σε όσους, εξαιτίας αυτής της κατάστασης, ψάχνουν την τύχη τους στη Δύση. Οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών κρατών, εξυπηρετώντας προφανώς τα συμφέροντα του κεφαλαίου, ανοίγουν και κλείνουν τη στρόφιγγα της εισροής των μεταναστών ανάλογα με την ανάγκη σε εργατικό δυναμικό. Διευκολύνοντας και δυσχεραίνοντας την είσοδο προσφύγων και μεταναστών στις ευρωπαϊκές χώρες, πνίγοντας περισσότερους ή λιγότερους στη μεσόγειο, αυξομειώνουν τον αριθμό αυτών που καταφέρνουν να φτάσουν στον πολυπόθητο προορισμό τους, δηλαδή τις χώρες της «ανεπτυγμένης» Δύσης. Κρατώντας τους σε καθεστώς παρανομίας, καταφέρνουν να έχουν πάντα έναν εναλλασσόμενο στρατό φτηνών, αναλώσιμων εργατών, χωρίς δικαιώματα και «αόρατων» απέναντι σε οποιαδήποτε αυθαιρεσία και επίθεση. Χτίζοντας στρατόπεδα συγκέντρωσης, τους πειθαρχούν και ταυτόχρονα στέλνουν μήνυμα σε όλη την τάξη μας. Υποκινούν στους από τα κάτω την φιλανθρωπία όταν τους χρειάζονται, φυτεύουν και θεριεύουν τον ρατσισμό όταν τους είναι περιττοί. Από τη μία η διμερής συμφωνία της Ε.Ε. με την Τουρκία υπαγορεύει τις επαναπροωθήσεις των μεταναστών, ενώ από την άλλη η Frontex έρχεται να αναλάβει τη δουλειά της στρατιωτικής διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών. Ανάμεσα στα καθήκοντα της είναι το κυνήγι και η παρακολούθηση αλλά και η κατάρτιση ένοπλων ομάδων, ώστε να εμποδίζει τους μετανάστες να προσεγγίζουν τα σύνορα της Ευρώπης.

– Την όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, την πολεμική προετοιμασία και τις στρατιωτικές επεμβάσεις, με σκοπό τη διάνοιξη νέων αγορών, την εύρεση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών μέσα από την ακόρεστη εκμετάλλευση των πρώτων υλών και των εργατικών χεριών των περιοχών που βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα του πολέμου, έχοντας ως γνώμονα την απαιτούμενη παραγωγική ανασυγκρότηση του κεφαλαίου.

– Τη λεηλασία της φύσης για την ευόδωση της λεγόμενης καπιταλιστικής ανάπτυξης. Ο φυσικός πλούτος υπάγεται καθολικά στην εξυπηρέτηση των κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων, με επίκεντρο την καπιταλιστική αξιοποίηση των ενεργειακών και πλουτοπαραγωγικών κοιτασμάτων (βλ. εξορύξεις χρυσού, υδρογονανθράκων, πετρελαίου) την κατασκευή αιολικών πάρκων, υδροηλεκτρικών σταθμών και φραγμάτων, καθώς και αγωγών μεταφοράς φυσικού αερίου (βλ. TAP, East Med) και ηλεκτρικής ενέργειας (βλ. Euro-Asia Interconnector). Η καπιταλιστική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων επιταχύνεται μέσω της αρωγής της Ε.Ε. για την περάτωση αντίστοιχων ερευνητικών προγραμμάτων και κατασκευαστικών έργων, αδιαφορώντας για τη διατάραξη της βιοποικιλότητας και τη συντελούμενη αποσύνθεση των οικοσυστημάτων που προκαλεί η αδηφάγα ανάγκη του κεφαλαίου για αυτο-αναπαραγωγή.

ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Ας έχουμε καλά στο μυαλό μας πως ο καπιταλισμός δεν μεταρρυθμίζεται και η βαρβαρότητά του δεν μπορεί να αποκτήσει ανθρώπινο πρόσωπο. Γι’ αυτό και κάθε επίδοξος μεσσίας που ευαγγελίζεται έναν ανθρωπιστικό εξορθολογισμό των όρων της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης ανθρώπου και φύσης από άνθρωπο είναι εξ αρχής -το λιγότερο- άχρηστος για την κοινωνική βάση και τις πραγματικές συλλογικές ανάγκες της. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει καλύτερα από εμάς τους ίδιους και τις ίδιες τις συλλογικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Γι’ αυτό και δεν μπορούμε να δεχτούμε κανέναν εξωτερικό διεκπεραιωτή της βούλησής μας. Καλούμαστε, λοιπόν, να υπερασπιστούμε τα ταξικά μας συμφέροντα με τις δικές μας συλλογικές δυνάμεις, συμμετέχοντας στους καθημερινούς κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες, απέχοντας συνεπώς από τις εκλογές, αρνούμενοι και αρνούμενες να νομιμοποιήσουμε και να αποδεχτούμε την επιβολή και τη διαιώνιση της αστικής κυριαρχίας. Για να αλλάξουμε τους συσχετισμούς ισχύος στη συνεχώς μαινόμενη κοινωνική και ταξική σύγκρουση, οφείλουμε να δώσουμε τους καθημερινούς μας αγώνες ενάντια στη βαρβαρότητα του κράτους και του κεφαλαίου, οργανώνοντας τις ακηδεμόνευτες αντιστάσεις μας, πυκνώνοντας τις γραμμές των εργατικών σωματείων βάσης, των συνελεύσεων γειτονιάς, των αναρχικών/αντιεξουσιαστικών πολιτικών ομάδων και των δομών του μαχητικού αντιφασιστικού κινήματος.

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι κυρίαρχοι προσπαθούν να μας κάνουν να εμπεδώσουμε μοιρολατρικά και παθητικά πως δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, πως ο καπιταλισμός αποτελεί τον εγγυημένο, “ρεαλιστικό” μονόδρομο για τη συνεκτική συγκρότηση του κοινωνικού σχηματισμού. Εμείς όμως επιζητούμε έναν κόσμο για όλους και όχι για λίγους. Γι’ αυτό καλούμε τους καταπιεσμένους και εκμεταλλευόμενους να προχωρήσουμε με κοινό βηματισμό σε ευθεία και γενικευμένη σύγκρουση με το κράτος και το κεφάλαιο, σε διεθνή κλίμακα, στην κατεύθυνση της κοινωνικής επανάστασης. Να αγωνιστούμε από κοινού και από τα κάτω για την ελευθερία του καθενός και την ισότητα όλων• για μια χειραφετημένη κοινωνία γενικευμένης αυτοδιεύθυνσης και αυτοδιαχείρισης, διαρθρωμένης από κάτω προς τα πάνω, δίχως ταξική εκμετάλλευση, καταπίεση και σχέσεις διαχωρισμένης εξουσίας και ιεραρχίας, έχοντας ως βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των συλλογικών ανθρώπινων αναγκών και την ολιστική αυτοπραγμάτωση του κάθε ατόμου.

Αναρχική Ομοσπονδία

anarchist-federation.gr

anarchist-federation@riseup.net

twitter:twitter.com/anarchistfedGr

fb: facebook.com/anarxikiomospondia2015/

Youtube: Αναρχική Ομοσπονδία»

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20:1019/09

Προσκλητήριο Σταϊκούρα στους επενδυτές στο Λονδίνο Οικονομία

20:0019/09

Πάνω από 10.000 στρέμματα κάηκαν σε Ζάκυνθο και Λουτράκι από τις πρόσφατες πυρκαγιές Περιβάλλον

19:4819/09

Τουρκία: «Το οικόπεδο 7 της ΑΟΖ Κύπρου ανήκει και σε εμάς» Βαλκάνια

19:3719/09

Τσίπρας στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Επιχειρείται κίνηση αντιπερισπασμού στην υπόθεση Novartis Πολιτική

19:2519/09

Τον «Ρασπούτιν» φέρεται να κατονόμασε ο Α. Λοβέρδος σε νέα κατάθεση Πολιτική

19:1619/09

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο Κοινωνία

19:0819/09

Εξαντλήθηκαν οι πόροι του «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον ΙΙ» για την Πελοπόννησο Οικονομία

19:0019/09

Λέσβος- Αίτημα για απομάκρυνση σωσιβίων υπό τον φόβο ρύπανσης των ακτών Κοινωνία

18:5119/09

Κοινή Διακήρυξη 32 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων για το κλίμα Διεθνή ,Σημαντικά

18:4119/09

Οι νέοι εντεταλμένοι σύμβουλοι στον Δήμο Θεσσαλονίκης Δήμοι

18:3519/09

Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι – Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία Περιβάλλον ,Σημαντικά

18:2319/09

Η Γερμανία ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Ελλάδα Οικονομία

18:2019/09

Καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:0819/09

Financial Times: Οι προοπτικές για την Ελλάδα είναι φωτεινές μετά τη νίκη της ΝΔ Οικονομία

18:0519/09

Ποδηλατοδρομία και πεζοπορία στον Άγιο Αθανάσιο Χαλκηδόνας για μια μέρα… χωρίς αυ... Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

17:5219/09

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζερεφού για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής Πολιτική

17:4119/09

Κτηματολόγιο: Τελευταία ευκαιρία για δηλώσεις – Έρχονται πρόστιμα Κοινωνία

17:3419/09

DW: Το προσφυγικό πιέζει τη Μέρκελ Διεθνή

17:3119/09

Απογευματινός τρύγος στον αστικό αμπελώνα του δήμου Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ- VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:2719/09

Απομακρύνονται τα παροπλισμένα ασθενοφόρα από το νοσοκομείο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ) Υγεία

17:1719/09

Συνάντηση Α. Γεωργιάδη με τον Γερμανό υφυπ. Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης Πολιτική

17:0719/09

Epsilon Net – Διάκριση για 4η χρονιά ως ‘National Winner’ από τα European Busines... Επιχειρήσεις

16:5719/09

Χ. Σταϊκούρας: Θετική εξέλιξη η έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προστασία της ... Πολιτική

16:4719/09

Απειλές Ιράν προς ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία: «Γενικευμένος πόλεμος αν δεχθούμε επίθεση» Διεθνή

16:3719/09

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέπραττε απάτες με υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης Ελλάδα

16:2719/09

Υπουργείο Τουρισμού – Νομοσχέδια για καταδυτικό τουρισμό και εκπαίδευση Πολιτική

16:1719/09

Πύργος – Εξαρθρώθηκε πενταμελής σπείρα – Ανάμεσα τους και ένας αστυνομικός Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0719/09

Γλυκά Νερά – Η οικογένεια ζητά πίσω το ροτβάιλερ Ελλάδα

15:5719/09

Συντριβή βελγικού F-16 στη Γαλλία Διεθνή

15:4719/09

ΟΗΕ: Ένα βρέφος ή μια έγκυος πεθαίνει κάθε 11 δευτερόλεπτα Διεθνή

15:3919/09

Υπερθερμία: Καταπολεμά αποτελεσματικά τον καρκίνο, αλλά είναι «παραμελημένη» στην Ελλάδα Ελλάδα ,Σημαντικά ,Υγεία

15:3719/09

ΟΑΕΔ – Νέα προγράμματα απασχόλησης Ελλάδα

15:2719/09

Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος – Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη Υγεία

15:2019/09

ΚΜΟΠ – Συνέδριο με θέμα «Η διαπολιτισμική εκπαίδευση ως μέσο για την κοινωνική εν... Ελλάδα

15:1719/09

«Ρόκαραν» οι κρεοπώλες Θεσσαλονίκης στην 84η ΔΕΘ Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

15:1519/09

Novartis-Παπαγγελόπουλος: Ανύπαρκτα τα στοιχεία σε βάρος μου και σε βάρος Τσίπρα Πολιτική

15:0819/09

ΔΕΔΔΗΕ – Δωρεά μπαταριών στις βραχονησίδες Ρω και Στρογγύλη Ελλάδα

14:5819/09

Υπουργείο Εσωτερικών: 28 εκατ. ευρώ στους δήμους για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων Παιδεία

14:4819/09

Σεμινάρια επικοινωνίας για τους βουλευτές από Κ.Ο. της ΝΔ στη Βουλή Βουλή ,Πολιτική

14:3819/09

Έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το σχέδιο προστασίας της πρώτης κατοικίας ΕΕ ,Σημαντικά

14:2819/09

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση σε δύο υπό κατάληψη κτίρια στην Αχαρνών- Βρέθηκαν 269 αλλοδαποί Ελλάδα

14:0419/09

Λιγότερα τα κενά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση- Μετά τους πρώτους διορισμούς αναπληρωτών Παιδεία

13:5119/09

Άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό στον Άγιο Δημήτριο Ελλάδα

13:4519/09

Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης- Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας η Euromedica Θεσσαλονίκη

13:3519/09

Το Σάββατο το μνημόσυνο του Κυριάκου Γριβέα Κοινωνία

13:2519/09

Χειροπέδες σε άνδρα με «βραχάκι» κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:1519/09

Εργαζόμενοι τράβηξαν αεροπλάνο για καλό σκοπό! (VIDEO) Ελλάδα

13:0519/09

Κουμουτσάκος: Χιλιάδες Σύροι μετανάστες μαζεύονται στη Σμύρνη Πολιτική

12:5519/09

Βρούτσης: 470.000 εκκρεμείς συντάξεις λιμνάζουν στο υπουργείο Πολιτική

12:4519/09

Παρέμβαση Βενιζέλου για την υπόθεση «Novartis» Κόμματα ,Πολιτική

12:3519/09

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου καλεί τον Γκαντς να σχηματίσει κυβέρνηση μαζί του Διεθνή

12:2519/09

Στοίχημα: Το Combo με αξία και τα πολλά γκολ που χρυσοπληρώνουν! Αθλητισμός

12:1519/09

Θεσσαλονίκη – «Φεύγουν» τα γκράφιτι από τα βαγόνια του Μετρό Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:0519/09

Ιατρικό Διαβαλκανικό: Στους κορυφαίους Χειρουργούς Παχυσαρκίας στον κόσμο ο Δρ. Η. Σδράλης Υγεία

11:5519/09

Ασφαλείς όλες οι σχολικές μονάδες της Αττικής Ελλάδα

11:4519/09

Αγώνες του Europa με… προηγούμενα Αθλητισμός

11:3519/09

Μενδώνη- Ακρόπολη: Νέο αναβατόριο και φωτισμός όπως το 2004 στο ΚΑΣ Πολιτισμός

11:2519/09

Αδ. Γεωργιάδης: Η χώρα έχει κανόνες και θα εφαρμόζονται από όλους Κόμματα ,Πολιτική

11:1619/09

Εκκενώθηκαν δύο καταλήψεις στην Αχαρνών- Σε δομές φιλοξενίας οι μετανάστες (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0819/09

To EEΘ καταγγέλλει μονομερείς πρακτικές της ΝΝ Hellas Οικονομία

11:0019/09

Εθνικό Κτηματολόγιο: Παράταση για Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη Ελλάδα ,Κοινωνία

10:5519/09

Ανεβαίνει το «Μακεδονία», τι λένε ΥΠΑ και Fraport Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

10:5119/09

Ευ. Αποστολάκης: Υπήρχαν πολλές στιγμές που θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί σε Ίμια Ελλάδα

10:4219/09

Ξεκινούν την Παρασκευή οι νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ Ελλάδα ,Κοινωνία

10:3419/09

Χωρίς μαθήματα πολλά σχολεία στις 27 Σεπτεμβρίου Ελλάδα ,Παιδεία

10:2619/09

Φοιτητές: Άνοιξε η εφαρμογή για τις εγγραφές των πρωτοετών στα πανεπιστήμια Παιδεία

10:1719/09

Λ.Μπάρναρντ: Περισσότεροι πόροι για την ενδοοικογενειακή βία παρά για την τρομοκρατία Ελλάδα ,Κοινωνία

10:0919/09

Πηγές ΥΠΕΝ: Προς πλήρη αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ Οικονομία

10:0019/09

Τη Δευτέρα το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

09:5319/09

Ο Σταϊκούρας σήμερα στο Λονδίνο Οικονομία ,Πολιτική

09:4519/09

Βενζίνη: Σταθερές παραμένουν οι τιμές Οικονομία

09:4319/09

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση τριών Ι.Χ. – Μία τραυματίας Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3719/09

Χωρίς νερό σε Σταυρούπολη και Πεύκα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3019/09

120 δόσεις: 4 εκατομμύρια οφειλέτες χωρίς ρύθμιση Ελλάδα ,Οικονομία

09:2119/09

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1219/09

Αφγανιστάν: 20 νεκροί και 95 τραυματίες από επίθεση Διεθνή

09:0419/09

Καναδάς: Σάλος μετά τη δημοσίευση μιας «ρατσιστικής» φωτογραφίας του Τριντό Διεθνή

08:5619/09

Ν.Μπάρτλε: Η νέα ελληνική κυβέρνηση προχωρά με μεγάλη δυναμική και ταχύτητα Ελλάδα ,Πολιτική

08:4819/09

Τέλη Σεπτεμβρίου οι αυξημένες συντάξεις χηρείας Οικονομία

08:3919/09

Σήμερα τρυγάμε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στον αστικό αμπελώνα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

08:2919/09

Πομπέο: Oι ΗΠΑ στηρίζουν το δικαίωμα της Σαουδικής Αραβίας στην αυτοάμυνα Διεθνή

08:2019/09

Μύκονος: 129.800 ευρώ το «φέσι» Ιταλού επιχειρηματία Ελλάδα ,Κοινωνία

08:1319/09

Τι θα γίνει με το επίδομα θέρμανσης – Ποιοι το δικαιούνται Ελλάδα ,Κοινωνία

08:0519/09

Αγρίνιο: Τρελή καταδίωξη μετά από πυροβολισμούς Ελλάδα ,Κοινωνία

07:5519/09

Σάμος: 21 αλλοδαποί εντοπίστηκαν χθες βράδυ Ελλάδα ,Κοινωνία

07:4619/09

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτίριο στην Αθήνα Ελλάδα ,Κοινωνία

07:4319/09

Χωρίς ρεύμα η Πολίχνη Θεσσαλονίκη

07:3719/09

Γκαζάκια σε ΕΛΤΑ στην Πεύκη Ελλάδα ,Κοινωνία

07:3619/09

Παγκόσμια απεργία για το κλίμα Θέματα GR Times ,Περιβάλλον

07:3219/09

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα και πέτρες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3019/09

ΝΕΟΓΑΛ: Eξαγωγές και νέες επενδύσεις χωρίς 1 ευρώ δάνεια Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:2019/09

Σούζαν Ίτον: Σοκαριστική η απολογία του δολοφόνου της Ελλάδα ,Κοινωνία

07:1219/09

Σχεδόν 50.000 μετανάστες στην Ελλάδα το πρώτο 7μηνο του 2019 Ελλάδα ,Κοινωνία

07:0019/09

Μεταβολή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

06:3019/09

Reworks Festival: επίσημη έναρξη σήμερα Πολιτισμός

06:0019/09

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου το συνέδριο του ΚΜΟΠ Διάφορα ,Θεσσαλονίκη

05:3019/09

Η «Γέρμα» του Λόρκα μας περιμένει στο Θέατρο Αμαλία Πολιτισμός

05:0019/09

Η «Μαδαγασκάρη» της Dreamworks στο Αριστοτέλειον Χωρίς κατηγορία

04:3019/09

Σύντομα θα βρεθούμε στο… «Υπόγειο» του Θεάτρου Αυλαία Πολιτισμός

04:0019/09

«Οι 12 ένορκοι» επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη Πολιτισμός

03:3019/09

Ενδείξεις στην ηλικία των 8 ετών προδιαθέτουν την ανάπτυξη διαβήτη τύπου 2 Υγεία

03:0019/09

Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Πολιτισμός

02:3019/09

Το μήνυμα του Δαλάι Λάμα από τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι Διεθνή